2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu arada kızlar arada kk’daki cinsellik konularına da bakıyorum da orada bazen yeni doğum yapmış annelerin serzenişlerini görüyorum eşleriyle ve cinsellikle ilgili. Şimdi tecrübeli anneler, malum bebiş en az ilk 1 yıl bizimle beraber olacak aynı odada. Peki bu cinsellik işi ne olacak

Haşlanmış patates yersen toplar hemen

Biz kırkim çıkınca hemen birliktelik yaşamadık hem bi soğukluk oluyor hem uykusuz hem yorgun hem de vajinal dikişler yeni toparlanmis gibi hissediyorsun en azından ben öyleydim 3 aylık falan olduktan sonra oldu biz genelde yakınlaşınca kalkıp içeri odaya geçiyorduk hem psikolojik olarak hem daha rahat hissetmek için diğer türlü hem bebek yanında hem sessiz oluyorsun falan bi anlamı olmuyordu bu şekilde ilerledik genelde

Canım umarım çok güzel haberlerle dönersin.
Günaydın bugün berbat bir güne uyandım annem işte olması gereken saatte iki kere arayınca şüphelendim ve uyumayıp geri aradım dayım ölmüş meğer
Başınız sağolsun.

Buarada bende henüz bebek hareketlerinden emin olamadım hissettim diyemem tam olarak ve bizimki bütün doktor randevularında aşırı aşırı hareketli

Merhaba ölçüm yapıyor ya doktorlar onlar tahmini aslında biraz 300 500 gram arası üstte ya da altta olabiliyor Bana 3600 dedi 3 saat sonra 3950 doğurdum ki doğuruluyor bir ya da iki dikişim vardı hiç de sorun yaşamadım. Sanırım çatıyla alakalı bir şey bir de kolay olsun diye bir krem gibi bir şey sürüyorlar. Ben buradan öğrenmiştim onun adı neyse krem ya da kayganlaştırıcı gibi bir şey doktorum aldırmadı o bizde var zaten ben uyguluyorum dedi. Zaman değişti bence bir de biz çok güçlüyüz hiç doğuramam demeyin kendiliğinden oluyor zaten

Zarada yarın 21:00 de indirim başlıyormuş uygulamada
İlk çocugu olanlara duyrulur Biz pazardan alacagız
Mesela ben çoktan bir favori listesi yaptım
Arkadaşlar sepetten ürün çalmayalım lütfen
Buarada bende henüz bebek hareketlerinden emin olamadım hissettim diyemem tam olarak ve bizimki bütün doktor randevularında aşırı aşırı hareketli
Canım çook normal ben senden nerdeyse bir ay önceyim daha yeni emin oldum. Ne ile ilgili bilmiyorum, iç karın genişliği olabilir, ya da o duyguyu bilmiyor oluşumuz ile ilgili olabilir ama iyi oldukları kesin

Bunu haber vermemeliydin ama yaaa bu ay chakradan aldıklarımla kapattım alışveriş olayını ama bir müslin önlükle örtü alayım bari
Eşim bana indirim haber veren hesapları sil diyordu
Ahhaha ben bir kere duydum ya detaylıya gidip emin olmadan hiç bişey almayı düşünmüyorum Birde benim için en önemlisi kamera şu ay bi geçsin ilk onu alacagım . Sonrası birde bebeğe isim bulmam lazım

Bebek telsizi mi alacaksın? Kamera gibi mi?

Aynen öyle bana da 3800 diyordu +- 500 olabilir de diyordu sagolsun. Doğunca bir baktık +500 olmuş o yüzden ultrasonda söylenen kilo da çok kesin diye düşünmemek lazım

Aynen öyle bana da 3800 diyordu +- 500 olabilir de diyordu sagolsun. Doğunca bir baktık +500 olmuş o yüzden ultrasonda söylenen kilo da çok kesin diye düşünmemek lazım

Haha kesinlikle öyle bir de muz ve kaşar peynir bebeğe çok kilo aldırıyor demişlerdi bende sanki az kilosu varmış gibi onları baya tüketmiştim bilmiyorum doğru mudur ama bende işe yaramış

Benimki bugün resmen dans ediyordu eşim dahi hissetti artık, daha önce sertliğini hissetmişti sadece benim kız yüksek ihtimalle bana çekecek, Allah şimdiden sabırlar versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…