2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
En sevmediğim olay bu ya sepetimden alıyorlar halbuki ben tam basıyorum hızlı hızlı da alınmıyor ki

M minikkalpp nasılsınn? Ben bugün emin oldum, kızım içerde döndü durdu bugün
Dün gece eşim karnıma hafiften bastırdıydı sevmek için. Bıraktığı anda Tam bastırdığı yere ufaktan tepti dedim demekki kızım biraz daha güçlenmiş. Bugün de çok oturunca hafiften bir kıpırdama oldu gibi. Ben de sana soracaktim hatta hissetmeye başladın mı diye. Allah'ım çok şükür sonunda hissetmeye başladık. Kızlarımız güçlendi. Demekki 21i beklemek gerekiyormuş. Ben yarın 21i bitiricem Allah'ın izniyle çok heyecanlı anlar

Bence kişiden kişiye çok değişen bir şey. Özellikle bebektem bebeğe. Uyuyan emen bir bebeğiniz varsa stressİz bir dönemden geçiyorsanız eşinizle de ilgilenebiliyorsunuz kendinizle de evinizle de. Zaten 40 gün bir şey yaşayamıyorsunuz. Ama şöyle söylim benim canım nerdeyse aylarca istemedi sanırım 8-9 ay hatta 1 sene nerdeyse hiç istemedi. Hormonlardan olabilir ya da anneliği çok yoğun yaşadığım ve başka konulara kendimi kapadığım için olabilir. Bebeğim kolikti zaten o uyuyunca bayılmış olurdum yorgunluktan. Eşimde anlayışla karşıladı. Hamileyken de eşim bebeğe zarar gelir diye istememişti. Biz 1.5-2 sene pek ilişki içinde değildik. Elbette vurgulayarak söylüyorum kişiden kişiye aile dinamiğine kadar değişken bir şey.

Mutlaka kişiden kişiye değişir, belki o dönemde ben de biz de istemeyeceğiz bilmiyorum. Ama şu an bilmeyen biri olarak sadece çocukla aynı odadayken cinsel hayat nasıl olur ki kafasındaydım, onu da zaten diğer arkadaş açıkladı; başka odaya geçmek mantıklı

Biz bebeği uyuyunca direk odasına götürüyorduk ve kamerayı açıyorduk. Sonra ben uyuyacakken yanıma akıyordum ilk zamanlar nefes alıyor mu vs diye sürekli kontrol ederdim. Zaten çok fazla uyku sorunu yaşadık ta ki 22.5 aylık memeyi bırakana kadar. Cinsellik konusunda da evet kesinlikle bir isteksizlik oluyor ama o kadar da hadi kendimizi geri çekelim modunda değil. Benim farklı olarak yaklaşık 50 gün sonra akıntımda koku vardı o koku özellikle ben kaynaklı istememe sebep oluyordu. Sonra tekrar doktora gitmiştim 40. Gün gidiliyor ben 50. Gün bir daha gittim işte vajihex diye bir fitil vermişti. Turşu ye probiyotik içerikli şeyler tüket kefir vs demişti. Bende öyle bir sorun oldu ama bir hafta da düzeldi. Özellikle 3 aydan sonra tamamen eski haline dönmüştü bizim

Kızlar boğazda yanma hisseden var mı ? Mide yanması gibi değil bilginiz boğaz yanması
Evet tam olarak dediğiniz şeyi yaşıyorum ara ara, boğazımdan aşağı sanki yana yana geçiyor bir şey. Doktora söyledim reflü ama erken başlamış dedi ilaç yazdı ama ben ara sıra olursa sodayla geçiriyorum şimdilik ilaca başlamadım henüz.

Kızlar merhabalar? Ne zaman hissetmeye başladınız bebeğinizi? Ben şu an 15+3 üm ama hala hissetmiyorum. Oğlumda bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım. Endişeleniyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…