2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben sadece bir parçasını kullanıyorum belime destek versin diye aksi halde sırtüstü yatmaya pek meyilliyim. Doktor sırtüstü fazla olmadıkça sağına soluna yatabilirsin problem olmaz demişti bana

Kızlar ben bebeğe ana kucağı araba vs almıştım sadece beşik dolap ve şifoniyer kaldı. Allah nasip ederse onlarıda haftaya alıcam. Şu an 18 haftalığım. Eşyaları gelince odasını kurup hazır bırakayım diyorum. Sizce erken mi bir şey olur mu? Erken almak isteme sebebimde şu malum durmadan her seye zam geliyor..

Ayrıntılı ultrasonda net belli olur. Tepki gösterecek birşey yok. Herkes kendinde olmayanı ister tabiki Allah önce sağlık versin ama sizi anlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin Allah razı olsun. Doktor büyük ultrasona sor ama ben görüyorum kız dedi

Saglikla kucagina al canim. Zaten almissin kur tabiki. Nevresimlerini son anda yikar serersin. Ben hala igne almadim :) zaten paramiz yok kredi odemeleri 2-3 aya rahatlayacak. Mecbur bekliyorum.

Amin Allah razı olsun. Doktor büyük ultrasona sor ama ben görüyorum kız dedi
Ben de demek istediğini çok iyi anlıyorum aslında, insan olmayanı ister ama gücüne gitmesin bebeğin. Bak ne güzel sağlıklı bir bebek geliyor, sanırım biraz çevre baskısı da oluyor insan üstünde o yüzden etkilendin. Valla mis gibi 3 kız öyle düşün, en iyi arkadaşlar, yoldaşlar :)

Sizi çok iyi anlıyorum dünde aynı şeyi yaşadım alışmıştım kesin konuştuğu için doktor bi kızım var ikizlere hamileyim bi kız bi erkek ti devletteki doktor 2 kızz dedi akşam kendi doktoruma gidicem bende bi şaşırdım araştırdım falan eşimde araştırıyo aslında o kız çocuk hastası biri erkek olduğunda benim kadar sevinmemişti cennetin kapılarını açtık diyo Rabbim sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin

Amin amin amin Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Kızlarıma dünyaya değişmem ama işte insan istiyor bir tane. Allah razı olsun senden canım.

Saglikla kucagina al canim. Zaten almissin kur tabiki. Nevresimlerini son anda yikar serersin. Ben hala igne almadim :) zaten paramiz yok kredi odemeleri 2-3 aya rahatlayacak. Mecbur bekliyorum.
Amin teşekkür ederim sende sağlıkla al. Bu para işi insanları rezil etti. Bakma bende ana kucağını arabayı taksitle aldım. Allahtan annem çok destek çıkıyor. Yoksa bende kirada oturuyorum. E zaten her şey aldı başını gidiyor. Bir şeyleri yetiştirmeye çalışıyorum. Bizimde kredi borçları bitmiş değil. Zaten yenileri açılıyor bitse bile.. Allahım yardımcımız olsun.

Ayın 22’sindeyiz. Maaş almaya daha kaç gün var. -42 tl’ye girdim bile kartta. Ay sonuna kadar Allah kerim.

Hayırlı olsunn Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yok yok bacak arasını net gördü doğrusu bu.
Bak beni normal gebelik perinatoloji ye sevk etti artık orada takipli olacağım çünkü burun kemiği yok denecek kadar ufakmis bagirsakta parlaklık varmış bu ikisi birleşince anomali demekmiş genelde Allah korusun bayramdan 2 hafta sonrası tekrar riskli gebeliğe gideceğim inşallah güzel haberler alırım diye dua ediyorum inan ki cinsiyet önemli değil benim bebeğim kız zannettim erkekmis hani iki meyveden de tadayim diye çok sevinmiştim ama rabbim korktuğumdan korusun hevesimi kursağımda bırakmasın inşallah icim de çok korku var bayram gelmiş hiç umurumda değil aklım hep bebeğimde inşallah sağlıklıdır diyorum sağlıklı olsun da canım kız erkek inan önemli değil insanın başına böyle bir ihtimal riski gelince cinsiyet aklına dahi gelmiyor

Ankara da ayrıntılı ultrason için radyolog değil de riskli gebelik perinatoloji uzmanı bilen var mı arkadaşlar?
Alsinda kızımda gittiğim radyolog doktordan çok memmun kalmıştım cok güzel tek tek incelenmişti ama burada bi kac arkadaş perinatolog daha iyi bakar deyince bi araştırmak istedim var mı bildiğiniz??

Eski zamanda olsak alma derdim yavaş yavaş hazırlamak keyifli olur filan ama şuan ne alsak ne yapsak kar gibi geliyor banada evet eskiler iyi derler ama herşey olacağına varıyor nasibimizden ötesi yok bence al kur odasını mis gibi

Yok canım neden tepkı alacaksın ki . İlk çocuk olsa erkek yada kız kız desen sacma gelir de 2 kız evladın var 3. Yu erkek ısteyebılırsın . Ama demekki senin hakkında kız evlat hayırlıymıs Allah sana kız evlat nasip etti o şokla bıraz modun düşebilir ama alışınca gececek emin ol ..
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasıp etsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…