2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnsan olmayanı istiyor evet ama bizim elimizde olan bir durum değil ikisini tatsak çok güzel olurdu ama sağlıklı olması ön planda kızlarınla arkadaş olacaksın ileride 3 genç kız birbirine destek olacak öyle düşün 19 haftadan sonra çok değişeceğini sanmıyorum aslında ama detaylıda tamamen inceliyip söylerler diye düşünüyorum detaylıda sorabilirsin doktora değişenlerinde duydum çünkü bi kaç örnek olsada olabilen bir durum sağlıkla gelsin miniğin

İkilerin cinsiyet aynı olunca o şok oluyormuş ama ben çok sevinmiştim ya annem hatta sen çok mutlusun kesin kız dimi yok dedim sağlıklıymış çok tatlıydı ona mutluyum dedim ama bir beklenti içinde oluyor insan vallahi

İnsan inanamıyor ya aynı cinsiyet söylediklerinde niye bilmiyorum bende çok mutlu oldum ama hep bi acaba mı demedim değil ama devlete güvenme canım kesinlikle benim ilk oğlumda erkek olduğu kesindi doktor kaç kez göstermişti renklide ama devlette 27 haftada bu kız diye iddialaştı benimle pipisi filan yok dedi düşün ya 27 hafta

ben de aldım odasını. zaten ağustosta gelecek. aldığım oda takımının 2 ay da 4bin artmış. almadığımız hergün yeni bir pişmanlıktı yani

Canım ben normalde medicalparka gidiyorum detaylı için ordan randevu almıştım bir önceki bebeğimde oraya gittim çok çok iyi inceledi doktor batıkent Hastanesi'nde,yine oraya randevu almıştım 2600 TL fiyatı ala sonra günümü değiştirmem gerekti oraya gidemedim Çukurambardaki koru Hastanesi'ne gittim burası 1500 TL ama medicalpark kadar ayrıntılı bakmadı yalan soylemiyim

Benim doktorum Aydan Biri'yi önerdi, başkalarından da duymuştum. Ben de detaylı ultrasona ona gideceğim.

Abooo 27 haftada yuhh yani ama devlette bu sorunu yaşıyanda çok gördüm oda dedi bizim cihazlarım iyi değiş çözünürlükleri perinatologların ayna gibi falaan diye dur bakalım akşam ne çıkıcak bahtıma

Hastane yeniydi cihazları da iyidi o zamana göre dr o kadar emindiki kız olduğundan devlet hastanesinde yarım saat inceledi işi inada bindirdik ben erkek dediler gördüm diyorum o hayır kız diyor yarım saat sonunda kız bu bebek dedi yolladı oğlum 5 yaşında şuan düşünsene hep o doktora gittiğimi doğumda öğrendiğimi

İyi incelemediyse yani maksimum 5 dk falan sürdüyse devlet özel farketmiyor bana da özelde yanlış söylediler 12. Haftada mesela.Daha öncesinde hiç erkek demişler miydi canım?Bizde iki kız kardeşiz anneme o dönemde sorsalar erkek isterdim belki ama şimdi asla istemezdim der .Doğunca o kadar alışıyorsun ki erkek kız farketmiyor.Çevrenin laflarını gerçekten umursamamak lazım .bakacak büyütecek olan sensin kim ne derse desin. Detaylı da cinsiyet değişimini happymom da falan yazan çok gördüm ama

Benim cumartesi günü ben de çok özledim, iyi olduğunu görmek istiyorum
Bende çok özledim biraz önce düştüm bide hiç başıma gelmeyen birşey nasıl düştüğümü bile hatırlamıyorum neyse hareketlerini hissettiğim için rahatım ama randevuyu erkene çekebilirim belki senin az kalmış detaylı mı normal kontrol mü

Gönül istiyor evet . Üzülme o kadar çok seveceksin ki onu Benimde 3 oğlum var sağlıklı sıhhatli bir kızım olsun çok isterim. Henüz cinsiyeti netleştiremedik bizde 12 ve 16. Haftada kız a benziyor dedi. Hayal kırıklığı olmasın diye kendimi kaptırmadım. Rabbim evlatlarını senin için hayırlı eylesin.

Gulenay hocaya mı gitmişsiniz ben de kendisinden randevu aldım. Internette hakkında epey olumlu yorum duydum normalde ilk cocugumda başka bir doktora gitmiştim ama bu kez doktorumun önerisiyle bu şekilde oldu.

Düşünemiyorum valla doğumda süprizzz şaka maka bunu yaşayanlarda var yani doğumda farklı çıkanlar

Ah geçmiş olsun, neyseki çok korunaklı yerdeler detaylı ultrason benim için büyük gün senin de için rahat olsun iyidir minnoşumuz

Gulenay hocaya mı gitmişsiniz ben de kendisinden randevu aldım. Internette hakkında epey olumlu yorum duydum normalde ilk cocugumda başka bir doktora gitmiştim ama bu kez doktorumun önerisiyle bu şekilde oldu.
Evet evet Gülenay hoca gerçekten çok iyi inceliyor 40-45 dk sürüyor her ayrıntıya bakıyo ve güzel pozlar yakalamak için uğraşıyo memnun kalırsınız sadece fiyatı çok artirmislar geçen sene ağustosta gitmiştim 1500 dü

Ben de aşıyı oldum. Olduğum tarihten bir ay sonraya 2. Doz için tarih verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…