- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
İnsan olmayanı istiyor evet ama bizim elimizde olan bir durum değil ikisini tatsak çok güzel olurdu ama sağlıklı olması ön planda kızlarınla arkadaş olacaksın ileride 3 genç kız birbirine destek olacak öyle düşünHanımlar 19 uncu haftadayım doktor bebeğin kız dedi. Büyük ultrasona sor ama ben görüyorum kız dedi. 2 kızım var ve üzüldüm. Burda tepki almamak için yalan söylemenin bir anlamı yok. Burda ultrason resminde herkes oğlan demişti. Ama kız dedi doktor.
19 haftadan sonra değişen varmı cinsiyeti. Büyük ultrason için doktor randevu verdi.
İkilerin cinsiyet aynı olunca o şok oluyormuşYok canım neden tepkı alacaksın ki . İlk çocuk olsa erkek yada kız kız desen sacma gelir de 2 kız evladın var 3. Yu erkek ısteyebılırsın . Ama demekki senin hakkında kız evlat hayırlıymıs Allah sana kız evlat nasip etti o şokla bıraz modun düşebilir ama alışınca gececek emin ol ..
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasıp etsın ..
İnsan inanamıyor ya aynı cinsiyet söylediklerinde niye bilmiyorum bende çok mutlu oldum ama hep bi acaba mı demedim değilSizi çok iyi anlıyorum dünde aynı şeyi yaşadım alışmıştım kesin konuştuğu için doktor bi kızım var ikizlere hamileyim bi kız bi erkek ti devletteki doktor 2 kızz dedi akşam kendi doktoruma gidicem bende bi şaşırdım araştırdım falan eşimde araştırıyo aslında o kız çocuk hastası biri erkek olduğunda benim kadar sevinmemişti cennetin kapılarını açtık diyoRabbim sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin
Kızlar ben bebeğe ana kucağı araba vs almıştım sadece beşik dolap ve şifoniyer kaldı. Allah nasip ederse onlarıda haftaya alıcam. Şu an 18 haftalığım. Eşyaları gelince odasını kurup hazır bırakayım diyorum. Sizce erken mi bir şey olur mu? Erken almak isteme sebebimde şu malum durmadan her seye zam geliyor..
Canım ben normalde medicalparka gidiyorum detaylı için ordan randevu almıştım bir önceki bebeğimde oraya gittim çok çok iyi inceledi doktor batıkent Hastanesi'nde,yine oraya randevu almıştım 2600 TL fiyatı ala sonra günümü değiştirmem gerekti oraya gidemedim Çukurambardaki koru Hastanesi'ne gittim burası 1500 TL ama medicalpark kadar ayrıntılı bakmadı yalan soylemiyimAnkara da ayrıntılı ultrason için radyolog değil de riskli gebelik perinatoloji uzmanı bilen var mı arkadaşlar?
Alsinda kızımda gittiğim radyolog doktordan çok memmun kalmıştım cok güzel tek tek incelenmişti ama burada bi kac arkadaş perinatolog daha iyi bakar deyince bi araştırmak istedim var mı bildiğiniz??
Benim doktorum Aydan Biri'yi önerdi, başkalarından da duymuştum. Ben de detaylı ultrasona ona gideceğim.Ankara da ayrıntılı ultrason için radyolog değil de riskli gebelik perinatoloji uzmanı bilen var mı arkadaşlar?
Alsinda kızımda gittiğim radyolog doktordan çok memmun kalmıştım cok güzel tek tek incelenmişti ama burada bi kac arkadaş perinatolog daha iyi bakar deyince bi araştırmak istedim var mı bildiğiniz??
Abooo 27 haftada yuhh yani ama devlette bu sorunu yaşıyanda çok gördüm oda dedi bizim cihazlarım iyi değiş çözünürlükleri perinatologların ayna gibi falaan diye dur bakalım akşam ne çıkıcak bahtımaİnsan inanamıyor ya aynı cinsiyet söylediklerinde niye bilmiyorum bende çok mutlu oldum ama hep bi acaba mı demedim değilama devlete güvenme canım kesinlikle benim ilk oğlumda erkek olduğu kesindi doktor kaç kez göstermişti renklide ama devlette 27 haftada bu kız diye iddialaştı benimle pipisi filan yok dedi düşün ya 27 hafta
Hastane yeniydi cihazları da iyidi o zamana göre dr o kadar emindiki kız olduğundan devlet hastanesinde yarım saat inceledi işi inada bindirdik ben erkek dediler gördüm diyorum o hayır kız diyorAbooo 27 haftada yuhh yani ama devlette bu sorunu yaşıyanda çok gördüm oda dedi bizim cihazlarım iyi değiş çözünürlükleri perinatologların ayna gibi falaan diye dur bakalım akşam ne çıkıcak bahtıma
İyi incelemediyse yani maksimum 5 dk falan sürdüyse devlet özel farketmiyor bana da özelde yanlış söylediler 12. Haftada mesela.Daha öncesinde hiç erkek demişler miydi canım?Bizde iki kız kardeşiz anneme o dönemde sorsalar erkek isterdim belki ama şimdi asla istemezdim der .Doğunca o kadar alışıyorsun ki erkek kız farketmiyor.Çevrenin laflarını gerçekten umursamamak lazım .bakacak büyütecek olan sensin kim ne derse desin. Detaylı da cinsiyet değişimini happymom da falan yazan çok gördüm amaHanımlar 19 uncu haftadayım doktor bebeğin kız dedi. Büyük ultrasona sor ama ben görüyorum kız dedi. 2 kızım var ve üzüldüm. Burda tepki almamak için yalan söylemenin bir anlamı yok. Burda ultrason resminde herkes oğlan demişti. Ama kız dedi doktor.
19 haftadan sonra değişen varmı cinsiyeti. Büyük ultrason için doktor randevu verdi.
Benim cumartesi günüKızlar kontroller ne zaman ben çok özledim miniğimi
Bende çok özledim biraz önce düştüm bide hiç başıma gelmeyen birşey nasıl düştüğümü bile hatırlamıyorum neyse hareketlerini hissettiğim için rahatım ama randevuyu erkene çekebilirim belkiBenim cumartesi günüben de çok özledim, iyi olduğunu görmek istiyorum
Gönül istiyor evet . Üzülme o kadar çok seveceksin ki onuHanımlar 19 uncu haftadayım doktor bebeğin kız dedi. Büyük ultrasona sor ama ben görüyorum kız dedi. 2 kızım var ve üzüldüm. Burda tepki almamak için yalan söylemenin bir anlamı yok. Burda ultrason resminde herkes oğlan demişti. Ama kız dedi doktor.
Gulenay hocaya mı gitmişsiniz ben de kendisinden randevu aldım. Internette hakkında epey olumlu yorum duydum normalde ilk cocugumda başka bir doktora gitmiştim ama bu kez doktorumun önerisiyle bu şekilde oldu.Canım ben normalde medicalparka gidiyorum detaylı için ordan randevu almıştım bir önceki bebeğimde oraya gittim çok çok iyi inceledi doktor batıkent Hastanesi'nde,yine oraya randevu almıştım 2600 TL fiyatı ala sonra günümü değiştirmem gerekti oraya gidemedim Çukurambardaki koru Hastanesi'ne gittim burası 1500 TL ama medicalpark kadar ayrıntılı bakmadı yalan soylemiyim
Düşünemiyorum vallaHastane yeniydi cihazları da iyidi o zamana göre dr o kadar emindiki kız olduğundan devlet hastanesinde yarım saat inceledi işi inada bindirdik ben erkek dediler gördüm diyorum o hayır kız diyoryarım saat sonunda kız bu bebek dedi yolladı oğlum 5 yaşında şuan düşünsene hep o doktora gittiğimi doğumda öğrendiğimi
Ah geçmiş olsun, neyseki çok korunaklı yerdelerBende çok özledim biraz önce düştüm bide hiç başıma gelmeyen birşey nasıl düştüğümü bile hatırlamıyorum neyse hareketlerini hissettiğim için rahatım ama randevuyu erkene çekebilirim belkisenin az kalmış detaylı mı normal kontrol mü
Evet evet Gülenay hoca gerçekten çok iyi inceliyor 40-45 dk sürüyor her ayrıntıya bakıyo ve güzel pozlar yakalamak için uğraşıyo memnun kalırsınız sadece fiyatı çok artirmislar geçen sene ağustosta gitmiştim 1500 düGulenay hocaya mı gitmişsiniz ben de kendisinden randevu aldım. Internette hakkında epey olumlu yorum duydum normalde ilk cocugumda başka bir doktora gitmiştim ama bu kez doktorumun önerisiyle bu şekilde oldu.
Benim de yarın. İnşallah herkes detaylidan da mutlu ayrılır. Rahat rahat alışveriş yaparız sonraBugün ve yarın detaylı ultrasonu olan arkadaşlarım çok güzel haberler duysunBuralar minnak bebek fotolarıyla dolsun sonra
Ben de aşıyı oldum. Olduğum tarihten bir ay sonraya 2. Doz için tarih verdiGünaydın kızlaar. Sağlık ocağına gittim bugün rutin kan tahlillerim için. 2. doz tetanozumu ne zaman olacağımı sordum ebeye gerek yok aslında doktoruna bir sor dedi. Bana garip geldi çünkü hamile arkadaşım 2. aşıyı olmuştu. Bebeğin kalbini falan dinlemedik hiç. Zaten bizim asm özensiz, şaşırtmadı. Faranjit için de hiçbir şey yapamam çok ağrın olursa parol iç dedi doktor. Sizler nasılsınızzz, bebişler hareketli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?