2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben diğerlerinden fiyat almadığım için çok fark etmedim artık malum hersey ateş pahası. Ama sevindim o zaman bakalım daha var bayramdan sonra umarım güzel şeyler söylediği bir detaylı olur. Teşekkür ederim bilgi için

Ah geçmiş olsun, neyseki çok korunaklı yerdeler detaylı ultrason benim için büyük gün senin de için rahat olsun iyidir minnoşumuz
Çok sağol canım kötü düşmedim allahtan biraz belim ağrıdı ama içerde baya hareketli rahatım şükür benim detaylı biraz geç olacak 24 sonlarına yakın senden güzel haberler duyalım inşallah peki detaylıdan sonra doktorun çağırdı mı ona ne zaman gideceksin

Redpanda11 sümeyye hanım nöbetci geldim kaç kişi var sırada dersin 23. Kişi var cuma cumartesi pazartesi falan yok tatile çıkıyo heralde bekliyoruz valla

Detaylıdan sonra kendi doktorum 2 hafta sonrasına çağırdı. Bu detaylıyı yapacak doktor ile aynı hastanede çalışıyorlar bana kendisi önerdi zaten, sanırım haberleşiyorlardır.
Olsun büyümüş olacak seninki biraz daha, iyi olsunlar da

Kızlar doktoruma hiç sormadım o da herhangi bi yasak koymadı ama şuan hamileliğin 20.haftası ilişki sıkıntı olacak haftalara girdik mi sizce ? Korkuyorum bişey olur diye de

Gulenay hocaya mı gitmişsiniz ben de kendisinden randevu aldım. Internette hakkında epey olumlu yorum duydum normalde ilk cocugumda başka bir doktora gitmiştim ama bu kez doktorumun önerisiyle bu şekilde oldu.
Benim doktorum da Cinnah caddesinde dr emin alpi önerdi 2.500 liraymış ama çok detaylı inceliyor 40 45 dk civarı
Benim doktorum Aydan Biri'yi önerdi, başkalarından da duymuştum. Ben de detaylı ultrasona ona gideceğim.
Aydan Biri de koru hastanesinde onunda çok iyi olduğunu duymuştum

İnşallah,rica ederim ne demek

Redpanda11 sümeyye hanım nöbetci geldim kaç kişi var sırada dersin 23. Kişi var cuma cumartesi pazartesi falan yok tatile çıkıyo heralde bekliyoruz valla
Muayene olabildin mi canım? Ben de bayram için şehir dışına çıktım dün. İyiki normal muayenemi olmuşum diyeyim şu sırayı duyunca bir de sen Sümeyye hanıma sordun mu detaylıdan sonra ne zaman kendisine gitmemiz gerektiğini. Bana bi daha kontrolün ayrıntılıya olcak dedi ama kendisine ne zaman gelmem gerektiğini söylemedi. Açıkçası benim de aklıma gelmedi

Amin kardeşim benim allah razı olsun

Çok inceledi. Ayrıntıya sor dedi.. Bende dedim görmüyormusun dedi hayır görüyorum kız

Ya kızlar tatil oldu eşimin memleketine geldik. 2 gündür buradayız bu görümce beni deli etti 2 günde bile ya. Şehir değişikliği yaptığımız için burda yeni bir doktora gitmemiz lazım detaylı ultrason için. Bir tane nette özel, yorumları iyi olan bir doktor buldum ben. Bu görümce diyor ki yok efendim o doktora arkadaşı gitmiş çocuğa engelli demişler sıvı almışlar o doktor çok kötüymüş. Başka bi doktor ismi veriyoruz yok o da iyi değilmiş. Devlet çok iyiymiş bu da devlete gitmiş zaten. Ya hüngür hüngür ağladım bu kız gidince. Aşırı etkilendim moralim bozuldu zaten miyomum var benim rahim ağzına yakın diye en son doktor sezeryan dedi bana. Bundan dolayı korktuğumu da söylemiştim bu ablası da biliyor bu durumları. Bana diyor ki kendinde de miyom varmış hamileyken doktor miyomum riskli yerde 2 çocuğun olursa engelli olur çocuğun demiş. Yani beni şu an mahvetti cidden ya bişey olursa diye

Olmadım daha bekliyorum canım bnimde bi soonraki detaylı olur muhtemelen bana ne derse söylerim sanada bu yoğunlukta iyi ilgilenirmi bilmiyorum

Amin amin amin Allah razı olsun iyiki varsınız insanın biraz içi ferahlıyor sizinle

Canım kimseyi dinleme. Bak bende toksoplazma çıktığında duruma göre amniyonsentez yapılacaktı ve bunu duyan eltim, aman sakın yaptırma düşük tehlikesi var dedi. Uzman ellerde tehlikesi 2/1000. Yani şimdi eltime mi güveneceğim perinatoloji uzmanı olmuş doktora mı ? Sadece bakalım, doktor ne derse benim için o geçerlidir dedim. ve bir daha da bu konu açılmadı.

Hiç kimseden çocuğunla ilgili alacağın kararlarla ilgili gereksiz fikirler alma. Çünkü toplum olarak her konuda fikrimiz var ne yazıkki. Negatif kişiler de hayatından uzak tut. Eşine bu durumu düzgün bir şekilde anlat, o zaten gerekli uyarıları herkese yapar. Bak örnek kendimizi anlatayım; eltimi severim ama çookk rahattır. Şimdi tatilde ve 6 aylık çocuğu başında şapka, cildinde güneş koruyucu olmadan öğle sıcağında Denizin ortasına bırakmış. Çocuğunu etlimden daha da çok sevdiğim için eşime bunun yanlış olduğunu sohbetimiz esnasında anlattım ve o da hemen uygun bir dille kardeşine uyarılarda bulundu. Ve sonuç olarak bebiş şimdi güneş koruyucu ve şapkayla denizde Sen de iyi düşün sağlıkla alacaksın inşallah bebişini kucağına, sezaryenmiş normalmiş hiç önemli değil

Canım çok sağol bende içim biraz rahatlasın diye burda anlattım. Eşim zaten bu patavatsızca konuşmaları baktı bitmiyor kızdı çok, sen ne yapmaya çalışıyorsun ne anlatıp duruyorsun bunları diye. Ya benim kızdığım hamile birine denir mi bunlar Allah aşkına. Hiç bir doktor da iyi değilmiş hepsi kötüymüş engelli doğar demişler çocuk doğana kadar psikolojisi bozulmuş arkadaşının, böyle konuşuyor korku, kaygı seviyem arttı bir anda o anlattıkça duru durağı yok. Ya senin yeğenin bu çocuk ayıp etkilenirim diye bir düşün yani.

Kızlar doktoruma hiç sormadım o da herhangi bi yasak koymadı ama şuan hamileliğin 20.haftası ilişki sıkıntı olacak haftalara girdik mi sizce ? Korkuyorum bişey olur diye de
Son haftalara kadar yasla koymuyorlar eğer bir problemin yoksa rahat ol hatta doktorlar cinsel ilişki daha iyi diyorlar

Yuh ya niye en hassas zamanımızda bunlara birşeyler oluyor ağzı olan konuşur boşver sen araştır kendi içine sinen bir doktora git kulak asma ona ne derse desin belliki senin modunu düşürmeye çalışıyor genelde laflarıyla yaparlar bunu sağolsunlar bebeğinde iyidir hiç üzme kendini bebeğini

Benim doktorum detaylıya gir hemen yarım saat içinde bana gel dedi ilginç zaten doktoru bırakıcam son olaydan sonra gebeliğin ortasında çok zor olacak benim için

Düşürdü zaten fesat cadı. Düşüncesiz, insan moral verir bişey olmaz der olumlu düşündürür falan neredeee bize gelmiyor öylesi ya. İlla bir yerden patlak vermeli neyse biraz içim rahatladı ona söylendikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…