2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Detaylıdan 3 hafta sonra çağırdı canım beni

Canım hiç önemseme onun dediklerini. Sen araştır bul içine en sinen doktoru. Bazıları mutsuzlukla besleniyor. İnan bana onu takmadıkça kesecektir bazı şeyleri. Zaten eşin vermiş ağzının payını

Kızlar kontroller ne zaman ben çok özledim miniğimi
20. Haftama detaylıyı almıstım . 16 da gördüm en son cınsıyet öğrenmeye gıttıgımde çook özledim Ama burda konusulanlar cok etkılıyor bende acaba 21. Haftaya mı alsam dıyorum detaylıyı şimdi herkes daha ıyı dıyıp duruyor
Şükür artık hissetmeye başladım ya rahatladım . Doktorum bana gıt sonra bana gel dedı ..

Detaylıya gırcem daha sana ne gelcem Allahın ıznıyle detaylı guzel gecerse hemen gıtmem 2 hafta sonra kontrole gıderım .

Benimki de hemen bana gelmen lazım filan dedi zaten son olaydan sonra orda yaptıemıycam detaylıyı doktorumu da değiştircem olmuyor yıldızımız barışmadı sanırım çok zor olacak benim için bu haftadan sonra bendede detaylıdan sonra biraz zaman geçip gidilmesi daha iyi 21 hafta iyi diyorlar evet organların incelenmesi açısından

Ya ben kızımdada 20 de gıtmısım bundada 20 ye aldım . 21 gec geldı 5 hafta dayanamam dedım ama hıssedınce sımdı belkı degısebılırım .

Hayırlı olsun ne güzel ikisini de yaşayacaksın sağlıkla gelsin ikizler
Amin inşallah canım
Ben msj algılayamadım ne demek ıstedıgını şimdi anladım Saglıkla gelsin devlete kımse güvenmıyor zaten Ben asla inanmam ve güvenmem .. Ne kadar acınası bir durum aslında ..
Dün iki kız dedi birdenn neye uğradığımızı şaşırdık kesin diye bakıyoduk çünkü evet gerçekten güvenilmez cinsiyet konusunda
soyasosu ahhh bende bende inanıyodum da işte amin inşallah
B12 100 altında doktor ayakta duramaman lazım o değerde dedi dahiliyeye görün dedi kızımda doktorum iğne vermişti bu vermedi dil altı vitamini vermişti geçen haftalarda bunların üzerine düşmem gerek artık bizde genetik ailede var anlatamadım derdimi çok yoğundu bişey olmaz inşallah

Dahiliye ye randevu buldum yarına ama diyabet hastaları yazıyor araştırma hastanesii bakarmı ki acaba b12 ekliğine falan idrar kültürüde istemişti çıkarken unuttum onuda yaparmı ? Bulamadım çok düşük korktum falan desem

Eğitim araştırmalar bu şekilde bölüm bölüm ayrılmış bakacaklarını sanmıyorum canım

Evet iyi inceledi ve görüyorum dedi.

Evet seni
Çok iyi anlıyorum haklısın. Rabbim içini ferahlatacak müjdeler getirsin sana sağlıkla gelsin amin

Kızlar kontroller ne zaman ben çok özledim miniğimi
Benimde bugün 3 te rahim ağzı ölçümü var o sırada görücem. aşırı özledim napıyor nasıl merak ediyorum? İnşallah seyahat içinde onay verip vermeyeceğini söylemek verirse bayramda tatile gideceğiz.
Benim cumartesi günü ben de çok özledim, iyi olduğunu görmek istiyorum
Büyümüşlerdir şimdiii

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın ama genelde izin veriyolar 1 saatte bir mola yapın diyorlar tatilinde mükemmel geçsin bebeksiz son yaz doya doya tatil yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…