Detaylıdan 3 hafta sonra çağırdı canım beniMuayene olabildin mi canım? Ben de bayram için şehir dışına çıktım dün. İyiki normal muayenemi olmuşum diyeyim şu sırayı duyuncabir de sen Sümeyye hanıma sordun mu detaylıdan sonra ne zaman kendisine gitmemiz gerektiğini. Bana bi daha kontrolün ayrıntılıya olcak dedi ama kendisine ne zaman gelmem gerektiğini söylemedi. Açıkçası benim de aklıma gelmedi
Canım çok sağol bende içim biraz rahatlasın diye burda anlattım. Eşim zaten bu patavatsızca konuşmaları baktı bitmiyor kızdı çok, sen ne yapmaya çalışıyorsun ne anlatıp duruyorsun bunları diye. Ya benim kızdığım hamile birine denir mi bunlar Allah aşkına. Hiç bir doktor da iyi değilmiş hepsi kötüymüş engelli doğar demişler çocuk doğana kadar psikolojisi bozulmuş arkadaşının, böyle konuşuyor korku, kaygı seviyem arttı bir anda o anlattıkça duru durağı yok. Ya senin yeğenin bu çocuk ayıp etkilenirim diye bir düşün yani.
Teşekkürler canım, ben de öyle yaparım inşallahDetaylıdan 3 hafta sonra çağırdı canım beni
20. Haftama detaylıyı almıstım . 16 da gördüm en son cınsıyet öğrenmeye gıttıgımde çook özledimKızlar kontroller ne zaman ben çok özledim miniğimi
Bende 4 tane var seni çok iyi anlıyorumDüşürdü zaten fesat cadı. Düşüncesiz, insan moral verir bişey olmaz der olumlu düşündürür falan neredeee bize gelmiyor öylesi ya. İlla bir yerden patlak vermelineyse biraz içim rahatladı ona söylendikçe
Benimki de hemen bana gelmen lazım filan dedi zaten son olaydan sonra orda yaptıemıycam detaylıyı doktorumu da değiştircem olmuyor yıldızımız barışmadı sanırım çok zor olacak benim için bu haftadan sonra bendede detaylıdan sonra biraz zaman geçip gidilmesi daha iyi 21 hafta iyi diyorlar evet organların incelenmesi açısından20. Haftama detaylıyı almıstım . 16 da gördüm en son cınsıyet öğrenmeye gıttıgımde çook özledimAma burda konusulanlar cok etkılıyor bende acaba 21. Haftaya mı alsam dıyorum detaylıyı şimdi herkes daha ıyı dıyıp duruyor
Şükür artık hissetmeye başladım ya rahatladım . Doktorum bana gıt sonra bana gel dedı ..
Detaylıya gırcem daha sana ne gelcem Allahın ıznıyle detaylı guzel gecerse hemen gıtmem 2 hafta sonra kontrole gıderım .
Hayırlı olsun ne güzel ikisini de yaşayacaksın sağlıkla gelsin ikizlerKesin bir kız bi erkek geliyorrdevlete güvenmeyinnn
DemiştiiiimKesin bir kız bi erkek geliyorrdevlete güvenmeyinnn
Ben msj algılayamadım ne demek ıstedıgını şimdi anladımKesin bir kız bi erkek geliyorrdevlete güvenmeyinnn
Ya ben kızımdada 20 de gıtmısım bundada 20 ye aldım . 21 gec geldı 5 hafta dayanamam dedım ama hıssedınce sımdı belkı degısebılırım .Benimki de hemen bana gelmen lazım filan dedi zaten son olaydan sonra orda yaptıemıycam detaylıyı doktorumu da değiştircem olmuyor yıldızımız barışmadı sanırım çok zor olacak benim için bu haftadan sonra bendede detaylıdan sonra biraz zaman geçip gidilmesi daha iyi 21 hafta iyi diyorlar evet organların incelenmesi açısından
Amin inşallah canımHayırlı olsun ne güzel ikisini de yaşayacaksın sağlıkla gelsin ikizler
Dün iki kız dedi birdenn neye uğradığımızı şaşırdık kesin diye bakıyoduk çünkü evet gerçekten güvenilmez cinsiyet konusundaBen msj algılayamadım ne demek ıstedıgını şimdi anladımSaglıkla gelsin devlete kımse güvenmıyor zaten Ben asla inanmam ve güvenmem .. Ne kadar acınası bir durum aslında ..
Eğitim araştırmalar bu şekilde bölüm bölüm ayrılmış bakacaklarını sanmıyorum canımDahiliye ye randevu buldum yarına ama diyabet hastaları yazıyor araştırma hastanesii bakarmı ki acaba b12 ekliğine falan idrar kültürüde istemişti çıkarken unuttum onuda yaparmı ? Bulamadım çok düşük korktum falan desem
Başka bi yere dahliyeye buldum şükür canımEğitim araştırmalar bu şekilde bölüm bölüm ayrılmış bakacaklarını sanmıyorum canım
Evet iyi inceledi ve görüyorum dedi.İnsan olmayanı istiyor evet ama bizim elimizde olan bir durum değil ikisini tatsak çok güzel olurdu ama sağlıklı olması ön planda kızlarınla arkadaş olacaksın ileride 3 genç kız birbirine destek olacak öyle düşün19 haftadan sonra çok değişeceğini sanmıyorum aslında ama detaylıda tamamen inceliyip söylerler diye düşünüyorum detaylıda sorabilirsin doktora değişenlerinde duydum çünkü bi kaç örnek olsada olabilen bir durum sağlıkla gelsin miniğin
Çok iyi anlıyorum haklısın. Rabbim içini ferahlatacak müjdeler getirsin sana sağlıkla gelsin aminBak beni normal gebelik perinatoloji ye sevk etti artık orada takipli olacağım çünkü burun kemiği yok denecek kadar ufakmis bagirsakta parlaklık varmış bu ikisi birleşince anomali demekmiş genelde Allah korusun bayramdan 2 hafta sonrası tekrar riskli gebeliğe gideceğim inşallah güzel haberler alırım diye dua ediyorum inan ki cinsiyet önemli değil benim bebeğim kız zannettim erkekmis hani iki meyveden de tadayim diye çok sevinmiştim ama rabbim korktuğumdan korusun hevesimi kursağımda bırakmasın inşallah icim de çok korku var bayram gelmiş hiç umurumda değil aklım hep bebeğimde inşallah sağlıklıdır diyorum sağlıklı olsun da canım kız erkek inan önemli değil insanın başına böyle bir ihtimal riski gelince cinsiyet aklına dahi gelmiyor
Kızlar kontroller ne zaman ben çok özledim miniğimi
Benimde bugün 3 te rahim ağzı ölçümü var o sırada görücem. aşırı özledim napıyor nasıl merak ediyorum? İnşallah seyahat içinde onay verip vermeyeceğini söylemek verirse bayramda tatile gideceğiz.Kızlar kontroller ne zaman ben çok özledim miniğimi
Büyümüşlerdir şimdiiiBenim cumartesi günüben de çok özledim, iyi olduğunu görmek istiyorum
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın ama genelde izin veriyolar 1 saatte bir mola yapın diyorlar tatilinde mükemmel geçsin bebeksiz son yaz doya doya tatil yapBenimde bugün 3 te rahim ağzı ölçümü var o sırada görücem. aşırı özledim napıyor nasıl merak ediyorum? İnşallah seyahat içinde onay verip vermeyeceğini söylemek verirse bayramda tatile gideceğiz.
Büyümüşlerdir şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?