Gayet seviyeli ve medeni bir şekilde yazıyorum bunları , dikkatliyimdir.Yaptığım yorumda sizi ilgilendirmez lütfen konusmaniza dikkat edin
TamamGayet seviyeli ve medeni bir şekilde yazıyorum bunları , dikkatliyimdir.
Niyetim asla kimseyi kırmak ya da üzmek değil. Ama genel olarak sorunumuz da bu. Kimse kimsenin düşüncesine asla saygı duymuyor. Sonuçta kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor. Eleştiriye açık bir platformdayız bunu da kabul ediyorum, ama kimseyi yaftalamıyorum.Neyse arkadaşlar bayram öncesi kalp kırıp gerginlik yapmayın herkesin kendi fikri kendi düşüncesi saygı oldukça herkes düşüncesinde özgür diyip kapatalım tatsız konuları bebişlerden konuşalım
benimki de aşırı belirgin 5 değilde 7 gibiyimkızlar benim karnım hala çok belirgin değil. karnım var ama sanki gaz şişkinliği gibi. 20. haftama girdim ve hamilelik önceki pantolonlarım oluyor ama yine de giymiyorum dar olmasın diye. benim neden karnım çıkmıyor? bugünde bunu taktım kafama. insanlar sen hamile değilsin bizi kandırıyorsun diyorlar.
Benm de karnim yok annem dün dedi hic hamile gibi durmuyorsun dedi normal herhalde ya daha 4 ay var ,benimki de aşırı belirgin 5 değilde 7 gibiyimbenimki de biraz küçük olsa olurdu sanki
Yapı meselesi galiba benm hep erkenden çıkıyor ve çok büyüyor son zamanlarda herkes ikiz mi diye soruyor o dereceBenm de karnim yok annem dün dedi hic hamile gibi durmuyorsun dedi normal herhalde ya daha 4 ay var ,
Katil demek biraz fazla olmuş. Yasal süreçler içerisinde anne ve baba karar verip aldırabilir. Tabiki size bana bu konu ters gelebilir ancak katil demek de gerçekten hoş olmamış.Şükür kavuşturanaarkadaşlar ceza almıştım ben ya biri yazmıştı hamileyim bebegimi aldiracam eşimle anlaşamıyoruz falan filan diye bende saydirdm bebegin ne suçu var yapmasaydnz boşan aslanlar gibi bak çocuğuna dedim e tabi bazılarınin hoşuna gitmedi niye katil dedim diyee onlara sinir şeyler ya cezam az önce kalktı...
Benımde kızdığım nokta herkese acık her eleştiriye acık olan bir yerde bu soruyu sormayacak . Soruyorsa herkesın konusmaya yorum yapmaya hakkı olur .Niyetim asla kimseyi kırmak ya da üzmek değil. Ama genel olarak sorunumuz da bu. Kimse kimsenin düşüncesine asla saygı duymuyor. Sonuçta kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor. Eleştiriye açık bir platformdayız bunu da kabul ediyorum, ama kimseyi yaftalamıyorum.
Sonuç olarak evet gerginlik ve kırgınlık olsun istemem, güzel şeylerden konuşmaya devam.
Eleştiri yapsın zaten bunun için buraya yazıyoruz hepimiz bi yerde. Katil damgası yapıştırmasına kızıyorum. Bu insanı etiketlemek ve iftiraya uğratmak oluyor. Kanunda bile cezası olan bir durum.Benımde kızdığım nokta herkese acık her eleştiriye acık olan bir yerde bu soruyu sormayacak . Soruyorsa herkesın konusmaya yorum yapmaya hakkı olur .
Hakaret bir yorum şekli olmamalı bence. Bu şekilde konuşunca karşı taraf yapacağından vazgeçmiyor ki. Karşı taraf da ters yazıyor. Böylece arada huzursuzluk oluyor. Daha yapıcı eleştiri yapılabilir. Ayrıca da herkes müslüman da değil ki. Konuya direkt günah diye giriliyor. Hassas konular. Katil diyen arkadaş bu yorumu yaptığı için bile içine dert olmuş ki buraya yazmış. Boşuna iç huzursuzluk oluşuyor. Yapan yapacağından vazgeçmiyor nasılsa. Doğurup bakmaması da kötü mesela. Tvde bir haber görmüştüm. Yasal aldırma zamanı geçtiği için kadın mecbur doğuruyor ama doğar doğmaz kabullenemeyip boğarak öldürüyor çocuğu. Ne hayatlar var. Her hikâye kişinin kendi imtihanları ile dolu. Bu nedenle kendi hayatımıza dikkatimizi vermek en iyisi sanırımBenımde kızdığım nokta herkese acık her eleştiriye acık olan bir yerde bu soruyu sormayacak . Soruyorsa herkesın konusmaya yorum yapmaya hakkı olur .
O zaten bambaşka bir konu başlı başına yanlış burada size katılıyorum ancak konu açtı diye de hakaret mi etmeliyiz orayı anlayamadım. Tabi konuyu bilmiyorum sadece burada yazılanlardan yola çıkarak ben de kendi yorumumu az önce yazdım. Evet bize yanlış gelebilir ama ben kimsenin karşısına geçip de doğurmak istemediği bir çocuğu aldırdı diye katil gibi ağır bir kelime kullanmamı onun Allah’la arasında olan bir mesele. Hah keşke baştan yapmasaydı günahına girmeseydi ama işler ters gitmiştir içini dışını kimse bilemez. Bir de herkesin dini inancı da kendine.Benımde kızdığım nokta herkese acık her eleştiriye acık olan bir yerde bu soruyu sormayacak . Soruyorsa herkesın konusmaya yorum yapmaya hakkı olur .
Teyzeleri çok şükür her şey yolunda minnak bir Pera var içerde. Sadece bu sefer de üç gün geri çıktı ona çok takıldım ama tabiki çok normal olduğunu biliyorum. Plasentası, suyu, rahim uzunluğu da iyisoyasosu canıııım güzel haberlerle gel dört gözle beklıyorum güzel peradan haberler resımlerle dönmeni
Ayy maşallah minik kuzuya. Bal gibi bal. Olur öyle şeyler sağlıklı olsunlar da. Her şey yolundaysa çok iyi♥Teyzeleri çok şükür her şey yolunda minnak bir Pera var içerde. Sadece bu sefer de üç gün geri çıktı ona çok takıldım ama tabiki çok normal olduğunu biliyorum. Plasentası, suyu, rahim uzunluğu da iyisanırım annesine benziyor
Detaylıya giden tüüm arkadaşlarım aynı güzel haberleri duysun
Hakaret bir yorum şekli olmamalı bence. Bu şekilde konuşunca karşı taraf yapacağından vazgeçmiyor ki. Karşı taraf da ters yazıyor. Böylece arada huzursuzluk oluyor. Daha yapıcı eleştiri yapılabilir. Ayrıca da herkes müslüman da değil ki. Konuya direkt günah diye giriliyor. Hassas konular. Katil diyen arkadaş bu yorumu yaptığı için bile içine dert olmuş ki buraya yazmış. Boşuna iç huzursuzluk oluşuyor. Yapan yapacağından vazgeçmiyor nasılsa. Doğurup bakmaması da kötü mesela. Tvde bir haber görmüştüm. Yasal aldırma zamanı geçtiği için kadın mecbur doğuruyor ama doğar doğmaz kabullenemeyip boğarak öldürüyor çocuğu. Ne hayatlar var. Her hikâye kişinin kendi imtihanları ile dolu. Bu nedenle kendi hayatımıza dikkatimizi vermek en iyisi sanırım
İnşallah ya çok güzel bir manzaraTeyzeleri çok şükür her şey yolunda minnak bir Pera var içerde. Sadece bu sefer de üç gün geri çıktı ona çok takıldım ama tabiki çok normal olduğunu biliyorum. Plasentası, suyu, rahim uzunluğu da iyisanırım annesine benziyor
Oyyy maşalllahTeyzeleri çok şükür her şey yolunda minnak bir Pera var içerde. Sadece bu sefer de üç gün geri çıktı ona çok takıldım ama tabiki çok normal olduğunu biliyorum. Plasentası, suyu, rahim uzunluğu da iyisanırım annesine benziyor
Maşallah sana PeraTeyzeleri çok şükür her şey yolunda minnak bir Pera var içerde. Sadece bu sefer de üç gün geri çıktı ona çok takıldım ama tabiki çok normal olduğunu biliyorum. Plasentası, suyu, rahim uzunluğu da iyisanırım annesine benziyor
İstediğimizi söylemekte özgürüz o yüzden ben şuan o kelimeme eleştiri yapanlara da bir yorum yapmicam ben sadece öyle bir yorumda bulundum hassas noktam olduğu için... içime dert olduğu bir şey yok sadece şu vaziyet için ceza aldığımı belirttm okdr
Ay maşşaallah ya. Burnu ne kadar da belirgin. Sana mı benziyor yoksa.Teyzeleri çok şükür her şey yolunda minnak bir Pera var içerde. Sadece bu sefer de üç gün geri çıktı ona çok takıldım ama tabiki çok normal olduğunu biliyorum. Plasentası, suyu, rahim uzunluğu da iyisanırım annesine benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?