2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İdrar yolu enfeksiyonu olan arkadaşlar için ilk idrarınızı bir iki damla tuvalette yaptıktan sonra geri kalanı kaba örnek olarak verirseniz sonuçlar daha doğru çıkar

Ben ilk gebelikte Sağlık ocağında verdim baya lökosit bilmem ne bir şeyler çıktı. Sonra doktorum testi tekrarlayalım dedi. Acıbadem de verdim hemşire de beni uyardı biraz tuvalete yapıp kalanı kaba örnek vereceksin şeklinde öyle temiz çoktı. Bir de yabanmersini iyi geliyor diye biliyorum

Canım minimum minimum 4 saat ama çok mu ağrın var, 8 saat daha iyi olurdu
Evet ikinciyi içtim mecburen 4 saat olmuştu sanırım ama oda kesmedi ağrıyı normalde parol benim ağrımı keser çok alışkın değilim ağrı kesici hiç içmem ama çok dehşet bir ağrı yaşadım kustuktan sonra rahatladım şuan daha iyi kusmasam acile gidecektik en son çare

Atlıyo beni eksik ilacın vardı dedi ne kullandıklarımı söyledim ona rağmen bişey demedi kan değerlerimde kötüyken hemde erol beye sorarım olmadı ilk randevu ona malum geçikmemesi adına elenatal dışında bütün vitaminleri kendim sordum ve aldım oceanın kullanmak istedim söyledim hangisi uygunsa söyledi onu aldım, kızımada ocean kullanıyorum hep doğduğundan beri sağlık ocağındakilerden içeriği daha temizz aklında bulunsun bebek doğunca sağlık ocağı veriyo ama danışarak ocean alabilirsin

benim eski doktorum da d vit yazayım deyip unutmuştu ben de bebişi görme heyecanı ve ilk bebek olması cahilliğiyle unuttum Allahtan sağlık ocağı verdi sonrasında. Ocean’ı aile hekimim de güvenilir buluyor ama bir arkadaşımızın şeker dışında farklı değerleri de yükseldi gebelik döneminde. O yüzden ocean’a devam edemedi içindeki balık yağından dolayı. Decavite başladı

İlk çatlakların
Benim kullandığım multivitaminde de b vitamini yok ilave olarak içmem içinde vermedi doktor neden acaba diyordum belki bundandır. Yani Farklı değerleri mi yükseltiyor acaba

İlk çatlakların

Benim kullandığım multivitaminde de b vitamini yok ilave olarak içmem içinde vermedi doktor neden acaba diyordum belki bundandır. Yani Farklı değerleri mi yükseltiyor acaba
Yanlış hatırlamıyorsam kolestrolü yükselmişti. Şekerden dolayı diyetisyen kontrolündeydi, şimdi bir de kolestrol çıkınca iyice aç gezer halde kaldı. Yani farklı değerleri yükseltebiliyor içeriğe bağlı olarak. Belki b vitaminin yeterli düzeyde diye gerek duymamıştır doktorun

Evet olabilir zaten içtiğim vitaminler hem kilo hemde bulantı yapıyor Hiç ilaç içme alışkanlığım yok eğer ihtiyaç değilse yazmaması daha iyi gerçekten şimdi tatilde 5-6 gün kendime izin verip yazdıklarını da içmesen bulantısın geçirsem diyorum

sen yine de onu yapma, özellikle de demir ilacın varsa ilaç kullanma alışkanlığı bende de hiç yoktur ama bebiş için hayatımdaki en düzenli ilaç kullanım dönemimdeyim

ben de şimdi kiloyla ilgili bir şey soracaktım ben de aşırı bir iştah artışı var bunun farkındayım, 18+4 ve 4 kg aldım. Bu beni son aylarla ilgili korkutuyor açıkçası ve aç uyanıyorum kayınvalidemlerdeyim bayram için ve ilk kez onlarla bir aradayım. Kahvaltı benim rutinime göre 1-2saat erken yapılıyor sonra sağ olsunlar meyvedir kuruyemiştir hep getiriyorlar ama beni kesmiyor. Kocama diyorum artık ben acıktım, bir şeyler yemeyecek miyiz diye
Dündü sanırım soyasosu yazmıştı çikolata yiyince değil de peynir yiyince bebişi hissediyorum diye, benimki de özellikle sabahları ben açken aşağıdan aşağıdan vuruyor

Beslenme. Bilgim yok sadece öneri olarak bende sabah çok aç uyanıyorum kahvaltı öncesi o zaman bir tane havuç soyup yiyorum yada yazın soğuk soğuk hindistan cevizi&badem sütü karışımı var kahvaltı öncesi bir bardak ondan içiyorum tutuyor bir süre. Ama kilo aldırır mi bilmiyorum çünkü ben kilo azda yesem alıyorum bu dönem 56-57 arası başladım 52-53 arasıyım bu hızla gidersem minumum 12 kilo diyordum-15 kesin benim doğuma

Şükür kavuşturana arkadaşlar ceza almıştım ben ya biri yazmıştı hamileyim bebegimi aldiracam eşimle anlaşamıyoruz falan filan diye bende saydirdm bebegin ne suçu var yapmasaydnz boşan aslanlar gibi bak çocuğuna dedim e tabi bazılarınin hoşuna gitmedi niye katil dedim diyee onlara sinir şeyler ya cezam az önce kalktı...

Hepiniz iyimisiniz bebişler iyi mi ... Bende 5.ayima girdim daha henüz net bebeğimn hareketlerini hissedemedm endişelym ya ne yapsam acaba...

Hosgeldin , ben çoğu konuda çenemi tutuyorum içimden geçenleri yazamıyorum yoksa ban ban ban

Açıkçası kimin katil olup olmadığı sizi ya da başkasını ilgilendirmez. Bu konulara inanılmaz kızıyorum. Herkesin kendi bedeni ve kendi kararı. 10 haftalık yasal süreç bu yüzden var. Kanunlarla korunan bi hakkı uyguluyor diye kimseye katil diyemezsiniz.

Bir cana kıymak kimsenin buna hakki yok Allah'tan başka kimse bir cani alamaz katil derim çünkü bu katil olmaktan başka bir şey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…