Canım minimum minimum 4 saat ama çok mu ağrın var, 8 saat daha iyi olurduKızlar 2 parolu kaç saat sonra içebiliriz ?
Evet ikinciyi içtim mecburen 4 saat olmuştu sanırım ama oda kesmedi ağrıyı normalde parol benim ağrımı keser çok alışkın değilim ağrı kesici hiç içmem ama çok dehşet bir ağrı yaşadım kustuktan sonra rahatladım şuan daha iyi kusmasam acile gidecektik en son çareCanım minimum minimum 4 saat ama çok mu ağrın var, 8 saat daha iyi olurdu
Atlıyo beni eksik ilacın vardı dedi ne kullandıklarımı söyledim ona rağmen bişey demedi kan değerlerimde kötüyken hemdeAy iyiymiş fiyatıBana doktor henüz kan ilacı vermedi elenatal ve kan sulandırıcı kullanıyorum d3 damla bide unuttumu ne yaptı anlayamadım
Elenatal benim midemi bulandırıyordu çikolata kaplı olduğu için. Sümeyye hanım ocean verdi, yarın başlıcam kullanmaya. Demir ilacımı eski doktorum vermişti, ona devam ediyorum. ekstra olarak sağlık ocağının verdiği d vitamini, ocean ve kan sulandırıcı kullanıyorum
benim eski doktorum da d vit yazayım deyip unutmuştuAtlıyo beni eksik ilacın vardı dedi ne kullandıklarımı söyledim ona rağmen bişey demedi kan değerlerimde kötüyken hemdeerol beye sorarım olmadı ilk randevu ona malum geçikmemesi adına elenatal dışında bütün vitaminleri kendim sordum ve aldım oceanın kullanmak istedim söyledim hangisi uygunsa söyledi onu aldım, kızımada ocean kullanıyorum hep doğduğundan beri sağlık ocağındakilerden içeriği daha temizz aklında bulunsun bebek doğunca sağlık ocağı veriyo ama danışarak ocean alabilirsin
Benim kullandığım multivitaminde de b vitamini yok ilave olarak içmem içinde vermedi doktor neden acaba diyordum belki bundandır. Yani Farklı değerleri mi yükseltiyor acababenim eski doktorum da d vit yazayım deyip unutmuştuben de bebişi görme heyecanı ve ilk bebek olması cahilliğiyle unuttum Allahtan sağlık ocağı verdi sonrasında. Ocean’ı aile hekimim de güvenilir buluyor ama bir arkadaşımızın şeker dışında farklı değerleri de yükseldi gebelik döneminde. O yüzden ocean’a devam edemedi içindeki balık yağından dolayı. Decavite başladı
Yanlış hatırlamıyorsam kolestrolü yükselmişti. Şekerden dolayı diyetisyen kontrolündeydi, şimdi bir de kolestrol çıkınca iyice aç gezer halde kaldı. Yani farklı değerleri yükseltebiliyor içeriğe bağlı olarak. Belki b vitaminin yeterli düzeyde diye gerek duymamıştır doktorunİlk çatlakların
Benim kullandığım multivitaminde de b vitamini yok ilave olarak içmem içinde vermedi doktor neden acaba diyordum belki bundandır. Yani Farklı değerleri mi yükseltiyor acaba
Evet olabilir zaten içtiğim vitaminler hem kilo hemde bulantı yapıyor Hiç ilaç içme alışkanlığım yok eğer ihtiyaç değilse yazmaması daha iyi gerçekten şimdi tatilde 5-6 gün kendime izin verip yazdıklarını da içmesen bulantısın geçirsem diyorumYanlış hatırlamıyorsam kolestrolü yükselmişti. Şekerden dolayı diyetisyen kontrolündeydi, şimdi bir de kolestrol çıkınca iyice aç gezer halde kaldı. Yani farklı değerleri yükseltebiliyor içeriğe bağlı olarak. Belki b vitaminin yeterli düzeyde diye gerek duymamıştır doktorun
Evet olabilir zaten içtiğim vitaminler hem kilo hemde bulantı yapıyor Hiç ilaç içme alışkanlığım yok eğer ihtiyaç değilse yazmaması daha iyi gerçekten şimdi tatilde 5-6 gün kendime izin verip yazdıklarını da içmesen bulantısın geçirsem diyorum
Beslenme. Bilgim yoksen yine de onu yapma, özellikle de demir ilacın varsailaç kullanma alışkanlığı bende de hiç yoktur ama bebiş için hayatımdaki en düzenli ilaç kullanım dönemimdeyim
ben de şimdi kiloyla ilgili bir şey soracaktımben de aşırı bir iştah artışı var bunun farkındayım, 18+4 ve 4 kg aldım. Bu beni son aylarla ilgili korkutuyor açıkçası ve aç uyanıyorum kayınvalidemlerdeyim bayram için ve ilk kez onlarla bir aradayım. Kahvaltı benim rutinime göre 1-2saat erken yapılıyor sonra sağ olsunlar meyvedir kuruyemiştir hep getiriyorlar ama beni kesmiyor. Kocama diyorum artık ben acıktım, bir şeyler yemeyecek miyiz diye
Dündü sanırımsoyasosu yazmıştı çikolata yiyince değil de peynir yiyince bebişi hissediyorum diye, benimki de özellikle sabahları ben açken aşağıdan aşağıdan vuruyor
Hosgeldin , ben çoğu konuda çenemi tutuyorum içimden geçenleri yazamıyorum yoksa ban ban banŞükür kavuşturanaarkadaşlar ceza almıştım ben ya biri yazmıştı hamileyim bebegimi aldiracam eşimle anlaşamıyoruz falan filan diye bende saydirdm bebegin ne suçu var yapmasaydnz boşan aslanlar gibi bak çocuğuna dedim e tabi bazılarınin hoşuna gitmedi niye katil dedim diyee onlara sinir şeyler ya cezam az önce kalktı...
Vala bu konularda hassasm ben tutamıyorum kendimi benHosgeldin , ben çoğu konuda çenemi tutuyorum içimden geçenleri yazamıyorum yoksa ban ban ban
Açıkçası kimin katil olup olmadığı sizi ya da başkasını ilgilendirmez. Bu konulara inanılmaz kızıyorum. Herkesin kendi bedeni ve kendi kararı. 10 haftalık yasal süreç bu yüzden var. Kanunlarla korunan bi hakkı uyguluyor diye kimseye katil diyemezsiniz.Şükür kavuşturanaarkadaşlar ceza almıştım ben ya biri yazmıştı hamileyim bebegimi aldiracam eşimle anlaşamıyoruz falan filan diye bende saydirdm bebegin ne suçu var yapmasaydnz boşan aslanlar gibi bak çocuğuna dedim e tabi bazılarınin hoşuna gitmedi niye katil dedim diyee onlara sinir şeyler ya cezam az önce kalktı...
Bir cana kıymak kimsenin buna hakki yok Allah'tan başka kimse bir cani alamaz katil derim çünkü bu katil olmaktan başka bir şey değil...Açıkçası kimin katil olup olmadığı sizi ya da başkasını ilgilendirmez. Bu konulara inanılmaz kızıyorum. Herkesin kendi bedeni ve kendi kararı. 10 haftalık yasal süreç bu yüzden var. Kanunlarla korunan bi hakkı uyguluyor diye kimseye katil diyemezsiniz.
Bu sizi ilgilendirmez işte ben de bunu diyorum.Bir cana kıymak kimsenin buna hakki yok Allah'tan başka kimse bir cani alamaz katil derim çünkü bu katil olmaktan başka bir şey değil...
Yaptığım yorumda sizi ilgilendirmez lütfen konusmaniza dikkat edinBu sizi ilgilendirmez işte ben de bunu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?