2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Cihazdan cihaza da degısıyor kuzu hıc merak etme helede 3 güncük yani.
Bende sen anın tadını çıkar maşallah kuzuma saglıkla zamanında gelsın ınsallahhh yerim onu nede guzel poz vermiş

Bende 18. haftadayım ama günlerdir hareketini hissedemiyorum hepte korku tutuyor
İlkse. Normal canım ilkte 21 den sonra ufak ufak başlıyor sanırım bu iç karınla alakalı veya deriyle herkesin farklı yani ama şunu söyleyim ilk minik minik hissettiğinde 1 hafta içinde çok belirginleşiyor o yüzden üzülme çok az kalmış

Darısı başıma sürekli bi hareket hissetsem diye bakıyorum paranoyak oldum iyice aslında hissediyorum da biseyler ama kısa süreli ve düzensiz olduğu için tam emin olamıyorum

Darısı başıma sürekli bi hareket hissetsem diye bakıyorum paranoyak oldum iyice aslında hissediyorum da biseyler ama kısa süreli ve düzensiz olduğu için tam emin olamıyorum
Düzensiz hissetmeye başladıysan 1 hafta içinde çok fark ediyor inan baya gümbür gümbür dönüyor vuruyor filan en kısa zamanda inşallah netleşir

Çok sevindim herşeyin iyi olmasına birkaç gün geri çıkmadan bir sorun olmaz içiniz rahat olsun benimde detaylı 12 temmuzda rahim ağzı uzunluğu ultrason ile mi ölçülüyor acaba merak ettim

Bizim minik sinirliydi midem yanıyordu acaba ondan mı şimdilik kimseye benzetemiyoruz biz
Oy maşallah biraz daha kilo almaya başladıklarında iyice belli olur bi kaç haftaya dün bizim bebiş doktor ilk ultrasonu açtığında gülümsüyordu uykusunda, bi kare çikolata ve meyve suyu mutluluğuydu bence

Çok sevindim herşeyin iyi olmasına birkaç gün geri çıkmadan bir sorun olmaz içiniz rahat olsun benimde detaylı 12 temmuzda rahim ağzı uzunluğu ultrason ile mi ölçülüyor acaba merak ettim
Evet karından bakarken onu da ölçtü
Bizim minik sinirliydi midem yanıyordu acaba ondan mı şimdilik kimseye benzetemiyoruz biz
çok kibar ama yüzü çok muhteşemler

Kızlar bende bugün doktora gittim. Ayrıntılı bayramdan sonraya kaldı.22. Haftamda olacağım. Geç kalmış olmam dimi ya? Karnımla dalga geçiyorlar diye dedim doktora. Yooo gayette olması gerektiği gibi bir karın. İç karnın geniş anca 28. Haftada tam hamile gibi olur senin karnın dedi. Her şey yolunda. Tekrar kız dimi eminiz diye sordum evet dedi 4. Ye bakıyor artık değişmez herhalde inşallah ya her seferinde kız dedi.

Yok yok gayet iyi 24 kadar yapılıyor karnın çıkmıyor diye üzülme benim doğuma giderken bile inanmıyordu kimse gayrette kilosu boyu yerinde doğdu oğlum erken doğmasına rağmen doktorun dediği gibi iç karnın geniştir benimde öyle

Ben izmirdeyim ama kanım Ankara’da Genoks firmasına gitti hemde kısa süre içinde çıktı ben çok memnun kaldım orası ile görüşebilirsiniz
Ben de bugün verdim canım yurt dışı değil burada çalışıliyormus acaba cihazları sonuçların güvenirliği iyi midir ki inşallah benim de sonucum temiz gelir . Burun çok küçük ölçülüyor böyle de bekle bekle ayrıntılı usg bile garanti değil iyice stres oldum verdim maddi olarak bizi bu ay biraz zorlayacak ama ne yapayım içime sinmedi inşallah sonuçlar temiz çıkar

Ay Allah nazarlardan korusun çok güzel maşallah Uf heyecanlandım bizde böyle göreceğiz diye inşallah bu kontrolde bizim biraz daha var ama 12 temmuzda bencede geri olmasının bir önemi yok bizimkide hep bir iki gün geri çıkıyor doktorda endişelenme geri çıkınca demişti sağlıkla büyüyüp sağlıkla gelsinler

İnşallah güzel sonuçlar al canım güzel haberlerini bekliyorum benim sonucum 4 gün içinde geldi doktorumun ilk önerdiği yer olmuştu ben güvenilir olduğunu düşünüyorum için rahat olsun

Yaaaaa mükemmell maşallah ben minik bir kız çocuğuyum diye bağırıyor resmen ultrasonda bile naifligini konuşturuyor kız bebekleri hehhe oy yavruumm maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…