2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok pardon ama bu şeye benzedi instagram da açık hesapta paylaşım yapanlara sayıp sövenler oluyor ya. Onlar da mı kendilerinde hak görüyor acaba ? Çok üzücü bi tavır gerçekten.

Hanımlar hepinize sağlıklı bir gebelik dilerim, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Rica ediyorum üsluplara dikkat edin polemiğe girmeyin, herkesin hayatı kendisini ilgilendirir, başka bir topikte yaşanan olayı topiğinize taşıyıp tartışmaya gerek yok

Maşallah kacıncı haftadasınız

Çok pardon ama bu şeye benzedi instagram da açık hesapta paylaşım yapanlara sayıp sövenler oluyor ya. Onlar da mı kendilerinde hak görüyor acaba ? Çok üzücü bi tavır gerçekten.

Pardon da benim Instagramim sosyal hesaplarm yok onlar beni alakadar etmiyor ve çok alakasız bir şey söyledin onların yaptığı yorumlar benim ki ayni değil onlar tamamen ahlak dışı pis yorumlar yapıyorlar burda ben sadece daha minnacık bir bebeginin canına kıymasına yorum yaptım bilmediğinz konu hakkında yorum yapmayın

Herkese çook teşekkür ederim, teker teker alıntı yapamadım.
Soran bir arkadaş olmuş 21+1 dim ama 20+4 olarak güncelledi doktorum. Sanırım bu ölçümler daha duyarlıymış, normal usg ölçümüne göre
Sağlıklı olsunlar da gerçekten bunlar değişebilir tabi
Tekrar bütün kalbimle herkesin çook sağlıklı haberlerini duymak isterim buralar böyle minnak detaylı fotolar ile dolsun

İnşallah canım

Maşallah herşeyin güzel olmasına çok sevindim darısı diğer tüm hamilelere sanırım narin kibar bir kız ağza burna bak minicik

2. Gebelik yaşayanlarda durumlar nasıl peki? Ben 18 deyim ara ara biseyler hissediyorum ama duzenli değil.
18+ larda netleşti ikinci de canım bazıları ikinciyi 15 16 da hissediyormuş ama bana dr 17 den sonra hissedersin dedi öyle oldu şuan mesela hareketlerini eşim çok rahat hissediyor dışardan da bazen anlaşılıyor

Bende 18. haftadayım ama günlerdir hareketini hissedemiyorum hepte korku tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…