2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bence hepimizde oluyormuş normal bir durum gibi geldi hayır canım korkutmadın sen kendi yaşadığın deneyimini anlattın üzme kendini

Kızlar bende aşı muhabbetini iyiki sizden okudum da gidip bugün oldum hemen. Bizim sağlık ocağı Allah’a emanet ya bir arayıp ilgilenmek yok. Tesadüf öğrenip bugün tetanoz aşısı oldum. Birde kolum çok acıyor şu an ilk vurulduğunda çok acımadı da saat ilerledikçe morarma da oldu yarına kadar biraz acı çekilecek herhalde

Tetanoz aşısı bana tek doz yapılacak oğlumda da aynı tek dozdu ama sezeryanda iki doz diyor sorun olurmu bu genel olarak hepinize 2 doz yapıldı okuduğum kadarıyla

Günaydın kızlar hepiniz iyisiniz inşallah en son karın sancısından bahsetmiştim dayanamayıp gittik doktora tabi tatil diye Adana'ya gelmiştik bi tane hastanenin aciline geldik doktor bir sorun yok dedi kalp atışı var dedi ama enfeksiyonun çok yoğun dedi bana ilaç verdi kullanıyorum umarım yanlış bir şey yapmıyorum memlekete dönünce bir an önce gideceğim tekrardan ve sizinde karnınız sanki patlicakmis ki gibi oluyor mu böyle doygun bir şekilde yatakta sağa sola dönünce özellikle

Tetanoz aşısı bana tek doz yapılacak oğlumda da aynı tek dozdu ama sezeryanda iki doz diyor sorun olurmu bu genel olarak hepinize 2 doz yapıldı okuduğum kadarıyla
Eğer son beş sene içinde bir doz yapılmışsa tek doz yeterli dedim doktorum. Eğer yoksa 2 doz yapılacak. Sezaryan ile ilgili değilde çift doz koruyucu olduğu için böyle diye biliyorum ben :)

yaa benim 2 gün sürdü valla :) ama kas ağrısı gibi oldu morarma falan olmadı. Dolaptan bardak alırken kolumu uzatınca zorladı yani o kadar :)

malesef doktorlar da çelişiyor bu konuda farklı düşünce cok fazla

yaa benim 2 gün sürdü valla :) ama kas ağrısı gibi oldu morarma falan olmadı. Dolaptan bardak alırken kolumu uzatınca zorladı yani o kadar :)
Bende dün oldum kolumu yerinden oynayamayacak kadar çok ağrıdı şimdi biraz daha iyi birde eklem ağrısı yaptı bende dün tüm gün yattım bebiş kıpır kıpırdı Allah’tan içim rahat etti

Selam kızlar ayrıntılı usg randevum aldım 21+3 de uygun saat yoktu kızım ufak malum çok erken saat olmuyor ben de 22+3 e aldım nerden baksaniz daha bir ay var
Cok geç mi diye düşündüm ama kızımda 22+5 de girmişim o yüzden aldım. Ücret 1700 ₺ cik gecen sene aynı yere 600 ₺ odemistim bu kadar artması şoke etti beni ama tl nin değeri malum giderek batıyor ama çok artmış ya vallahi para öyle böyle gidiyor insan üzülüyor bu kadar pahalı olmamalı bu işlemler devlet de muamele malum eskiden ozeller böyle pahalı değildi giderek uçtu fiyatlar

Eğer son beş sene içinde bir doz yapılmışsa tek doz yeterli dedim doktorum. Eğer yoksa 2 doz yapılacak. Sezaryan ile ilgili değilde çift doz koruyucu olduğu için böyle diye biliyorum ben :)
En son 2018 de var hamileliğimden ama ilk gebeliğimde de tek doz ve hiç aşım yoktu şimdi bana söyledikleri ellerinde bu aşı yokmuş o yüzden tek doz ama ben doktora sormadım bunu sağlık ocağı dedi bana ilk gebeliğimde doktorum demişti bir doz diye kafam karıştı aşı tarihimde 17 Temmuz 24 haftamda

İsmail beyi de aradım bugün ayrıntılı için 2500 dedi, 100 lira için değmez diyerek Erol beye randevu aldım. 22.haftada gitmeyi düşünüyordum ama tatil planımız olacağı için 21+6ya aldım randevuyu. Bugün Zara’ya da yine zam geldiği için artık şaşırmıyorum hastanelerin fiyatlarına

Biraz önce detaylı ultrasondan çıktım. Allah'ıma şükür her şey yolunda. Baya hareketli kuzum. Pozu zor aldik 23+1 haftaliğiz bugün ve bebiş 583 gram geldi. Bu hızla giderse tombiş bir kız geliyor galiba Boyu posu haftası ile uyumlu. Allah'ım hepimizin bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

teyzesii yesiin maaşaallaaahh, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzuumm

Ben geçen sene ağustosta ilk dozumu yaptırmıştım 20. Hafta da 2. Yi yaptırmak nasip olmamıştı,şimdi sağlık ocağındaki ebe 23-24. Haftada tek doz yaparız yeter dedi ama doktoruma söylediğimde yaptırma gerek yok tek doz yeter dedi.Yaptirmama kararı aldım bilmiyorum doğru mu

Valla doktorlar ne derse o

Ohhhh çok şüküüür maşallah kuzuma

Kızlar bu sayfa ve tulumları hakkında bilgisi olan var mı?

Bebek arabası buna karar verdik sanırım kızlar çevrenizde kullanan ya da deneyimlemiş anneler var mı acaba sizce nasıldır ?

Eklentiler

• IMG_2639.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…