2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aradim yasalar gereği cinsiyet paylaşımı yok dedi genoks ama ben var biliyordum benim de kafam karıştı
Ne yasa gereği bunu anlayamadım zaten fetal dna da cınsıyet cıkıyor doktorunuza bilgi veriliyor genelde genoks vermiyor demekkı, bende iyiki oraya gitmemişim. Testi yaptrmsm dunya para ödemişim cınsıyeti söylemiyor garip geldi.

Aradim yasalar gereği cinsiyet paylaşımı yok dedi genoks ama ben var biliyordum benim de kafam karıştı
Doktorunun mail adresi ya da telefonunu ver ona söylesin en azından.Bana da söylememişlerdi doktordan öğrendim yoksa zorlasan da söylemiyorlar genelde.Doktorun iletişim adresini verirsen ona söylerler

Doktorunun mail adresi ya da telefonunu ver ona söylesin en azından.Bana da söylememişlerdi doktordan öğrendim yoksa zorlasan da söylemiyorlar genelde.Doktorun iletişim adresini verirsen ona söylerler
Canım sorun şurada doktora mail gitmis cinsiyeti oradan öğreneceğim demi siz söylemiyorsunuz dedim hayır doktora size giden mailim aynısı gider cinsiyet paylaşımı yapılmıyor bizde doktora bile dediler valla ben de bi terslik var

Nipt iste canım aynı şey değil mi alla alla ben suan sinir oldum erkek eminim ama neden bana farklı muamele
Aynı test nipt. Yanı fetal dna ıkıside aynı test.. Doktoruna söyle olmasa o arayıp konussun. Testi yaptırırken doktorunuza söylediniz mi bunu yaptırıcam die. Bu ne saçmalık devlet sırrımı bu. Firmanın yaptıgıda yani.

Ay kızlar suan aydınlandım sekretere ben daha yetkili birini telefona istiyorum dedim birine bağladı o da dedi ki yasalar gereği mail olarak gitmez isteyen hastalarımıza cinsiyeti doktoruna arayıp sözlü olarak söylüyoruz... bu kadar basit yani sekreter ısrarla yasak da yasak diyor böyle izah etse ya doktoruma arayıp soyleyin derim yani demi ayyyyy işte başta telefona bakan bilgi veren çok önemli dige4 kadın iki sn de aydınlattı

Merhaba kızlar. Bir sorum olacaktı. Bebekleriniz gün içerisinde karnınızın bir yerinde toplanıp sertleşiyor mu? Ben günde 4-5 kez yaşıyorum internette bazı olumsuz yorumlar gördüm merak ettim
Benim hep öyle genel de sol altta sertlik oluyor ama değişiyor. Şişlik gibi oluyor böyle orda. Olumsuz olacağını hiç düşünmemiştim. Dolaşıyor belli yere yerleşiyor diyordum merak ettim şimdi

Benim hep öyle genel de sol altta sertlik oluyor ama değişiyor. Şişlik gibi oluyor böyle orda. Olumsuz olacağını hiç düşünmemiştim. Dolaşıyor belli yere yerleşiyor diyordum merak ettim şimdi
Ben tüp bebek hamilesi olduğum için biraz fazla pimpirikliyim olumsuz dusunmeyelim bana doktorum sıkıntı yok dediği halde olumsuz tecrübesi olanları okuyunca korkmaya devam ettim. Yarın akşam randevum var her ihtimale karşı bir doktora daha gorunecegim. Ama birçok kişi yorum yaptı herkes yaşıyormuş normal galiba

Ay sevindim ya başından sağma cevap vermiş sinir oldum. Ya vardır ya yoktur ama bu testi yaptıranlar cinsiyeti ordan öğrendi bende dahil

Arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun, buraya pek giremedim. İnşallah herkes iyi haberler almıştır
Redpanda11 canım senin sırada detaylın vardı ne zamandı erol beyi mi düşünüyosun ?
Canım yarın 20 haftalık oluyoruz. Tatil programımız tam belli değil 17-18i gibi gitmeyi düşünüyorum ama hala randevu almadım. Aslında İsmail Özdemiri çok iyi diyorlar, hocaların hocası diye ama 2 ay önce muayene ücreti 2000di, şimdi ne olmuştur bilmiyorum Erol bey de ilgiliydi, ona giderim sanırım

Ben 17.haftada 4 kilo almıştım, şimdi kayınvalidemdeyim 55le başlayan gebeliğim 60la devam ediyor ama doktora gittiğimde bebeğin gelişimi bir hafta önden gidiyordu, o yüzden kafaya takmıyorum iştahımın da maşallahı var

Bu arada Kızlar benim karın artık baya büyüdü. Geçen gün yatakta hafif oturur pozisyonda göbeğim açık uzanıyordum. Eşime göbeğimi göstermek için doğrulurken bebeğin resmen fotokopisini gördü kocam sonrasında tekrar denedim öyle olması için ama ilki kadar net olmadı. Aramızda bunu yaşayan oldu mu? Çok özel, hem de çok farklı bir andı bizim için

Ben bu gebeliğimde hiç kendimi dinlemezdim ama bugün baya bebekte toplanma sertleşme hissettim. Genelde doğuma yakın olurdu randevuyu haftaya cumartesiye aldım daha kötü olursam daha erken gidicem. Rahim ağzı iyi diye hiç dert etmiyordum ama eğilirken kalkarken batma gibi ağrılar da başladı magnezyum almaya başlıcam doktora ileterek

İşe gittiğim zamanları özledim gerçekten evde olmak dünyanın en zor şeyiymiş. Çok yemek yapıyım 2 gün yeriz diyorum ama bir şekilde her yaptığım yemek günlük bitiyor anlamadım ben bu işi soğan doğramaktan gözümde yaş kalmadı bu nedir daha 3 kişiyken kalabalık aileleri düşünemiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…