Bende genoksa yaptırdım ama cinsiyeti doktoruma ilettiler çok saçma neden böyle bişey dediler anlamadımAradim yasalar gereği cinsiyet paylaşımı yok dedi genoks ama ben var biliyordum benim de kafam karıştı
Ne yasa gereği bunu anlayamadım zaten fetal dna da cınsıyet cıkıyor doktorunuza bilgi veriliyor genelde genoks vermiyor demekkı, bende iyiki oraya gitmemişim. Testi yaptrmsm dunya para ödemişim cınsıyeti söylemiyor garip geldi.Aradim yasalar gereği cinsiyet paylaşımı yok dedi genoks ama ben var biliyordum benim de kafam karıştı
Doktora da cinsiyet gitmiyormusNe yasa gereği bunu anlayamadım zaten fetal dna da cınsıyet cıkıyor doktorunuza bilgi veriliyor genelde genoks vermiyor demekkı, bende iyiki oraya gitmemişim. Testi yaptrmsm dunya para ödemişim cınsıyeti söylemiyor garip geldi.
Nift testi demi?Bende genoksa yaptırdım ama cinsiyeti doktoruma ilettiler çok saçma neden böyle bişey dediler anlamadım
Diğer ark yazdı ona nasıl gitmiş. Fetal dna değilmi testin adı.Doktora da cinsiyet gitmiyormus
Doktorunun mail adresi ya da telefonunu ver ona söylesin en azından.Bana da söylememişlerdi doktordan öğrendim yoksa zorlasan da söylemiyorlar genelde.Doktorun iletişim adresini verirsen ona söylerlerAradim yasalar gereği cinsiyet paylaşımı yok dedi genoks ama ben var biliyordum benim de kafam karıştı
Canım sorun şurada doktora mail gitmis cinsiyeti oradan öğreneceğim demi siz söylemiyorsunuz dedim hayır doktora size giden mailim aynısı gider cinsiyet paylaşımı yapılmıyor bizde doktora bile dediler valla ben de bi terslik varDoktorunun mail adresi ya da telefonunu ver ona söylesin en azından.Bana da söylememişlerdi doktordan öğrendim yoksa zorlasan da söylemiyorlar genelde.Doktorun iletişim adresini verirsen ona söylerler
Nipt iste canım aynı şey değil mi alla alla ben suan sinir oldum erkek eminim ama neden bana farklı muameleDiğer ark yazdı ona nasıl gitmiş. Fetal dna değilmi testin adı.
Aynı test nipt. Yanı fetal dna ıkıside aynı test.. Doktoruna söyle olmasa o arayıp konussun. Testi yaptırırken doktorunuza söylediniz mi bunu yaptırıcam die. Bu ne saçmalık devlet sırrımı bu. Firmanın yaptıgıda yani.Nipt iste canım aynı şey değil mi alla alla ben suan sinir oldum erkek eminim ama neden bana farklı muamele
Benim hep öyle genel de sol altta sertlik oluyor ama değişiyor. Şişlik gibi oluyor böyle orda. Olumsuz olacağını hiç düşünmemiştim. Dolaşıyor belli yere yerleşiyor diyordum merak ettim şimdiMerhaba kızlar. Bir sorum olacaktı. Bebekleriniz gün içerisinde karnınızın bir yerinde toplanıp sertleşiyor mu? Ben günde 4-5 kez yaşıyorum internette bazı olumsuz yorumlar gördüm merak ettim
Rapid nipt diye geçiyor raporumdaNift testi demi?
Ben tüp bebek hamilesi olduğum için biraz fazla pimpirikliyimBenim hep öyle genel de sol altta sertlik oluyor ama değişiyor. Şişlik gibi oluyor böyle orda. Olumsuz olacağını hiç düşünmemiştim. Dolaşıyor belli yere yerleşiyor diyordum merak ettim şimdi
Ay sevindim ya başından sağma cevap vermiş sinir oldum. Ya vardır ya yoktur ama bu testi yaptıranlar cinsiyeti ordan öğrendi bende dahilAy kızlar suan aydınlandım sekretere ben daha yetkili birini telefona istiyorum dedim birine bağladı o da dedi ki yasalar gereği mail olarak gitmez isteyen hastalarımıza cinsiyeti doktoruna arayıp sözlü olarak söylüyoruz... bu kadar basit yani sekreter ısrarla yasak da yasak diyor böyle izah etse ya doktoruma arayıp soyleyin derim yani demi ayyyyy işte başta telefona bakan bilgi veren çok önemli dige4 kadın iki sn de aydınlattı
Evet ama doktora bilgi veriliyor. Doktorun size söylemesi lazım.Aradim yasalar gereği cinsiyet paylaşımı yok dedi genoks ama ben var biliyordum benim de kafam karıştı
Ben 21 haftalığim bir erkek dedi sonra kız dedi bende hala öğrenemedimSelam kızlar 20. Haftadayız hala cinsiyettini öğrenemedik
ilk gebeliğim ve yeni bu hafta onu net hissediyorum
Benim gibi cinsiyetini öğrenemeyenler var mı
Canım yarın 20 haftalık oluyoruz. Tatil programımız tam belli değil 17-18i gibi gitmeyi düşünüyorum ama hala randevu almadım. Aslında İsmail Özdemiri çok iyi diyorlar, hocaların hocası diye ama 2 ay önce muayene ücreti 2000di, şimdi ne olmuştur bilmiyorumRedpanda11 canım senin sırada detaylın vardı ne zamandı erol beyi mi düşünüyosun ?
Ben 17.haftada 4 kilo almıştım, şimdi kayınvalidemdeyim 55le başlayan gebeliğim 60la devam ediyorKızlar ben niye o kadar kilo aldım ya o zaman. 49 kilo falandım ben ilk başta şu 55 buçuk 56 küsüratlı falan çıkıyor. Bebeğe mi yaramıyor acaba benim kilom. Yani iştahım baya açıldı özellikle son bir ayda ama çok mu kilo aldım ki. Doktora da bu hafta gitcez zaten 4 hafta öncesinden beri gidemedik bir an önce de gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?