2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Saglıkla huzurla oturun evinizde bende hamileyken kızıma şehir değişikliğiyle ev taşımıstık . Ama eve tasınıp kızımın odasını hayal edınce tüm yorgunlugum gecıyordu
Teşekkür ederiizz Biz 1+1’den 3+1’e geçtik. Eşyalarım azdı, zaten bekarlıktan kalmaydı birçoğu. Şimdi bir yandan mobilya alışverişi yaptık. Bir yandan bebek alışverişi derken evin daha o kadar eksiği var ki Perdem, halım yok örneğin iyi ki yaz aylarındayız Borç içindeyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Banada tek doz dedi sağlık ocağı 23+3 de yapılacak neye göre artık karar veriyolar bilmiyorum

E ebbs canım nasılsın? her şey yolunda mı? Arada buraya da uğra, konu tekrar açılsın istemem ama bu grupta sen gibi düşünenen (ben dahil) bir sürü insan varken bırakıp gitmen biraz üzüyor beni.

Bende yarın kan vermeye gidicem sağlık Ocağı 3. e arıyor bizim ki aşırı ilgili bir de doktorum benim velimdi tetanoz konusunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 2 sene önce olmuştum ama tek doz mu iki doz mu hatırlayamadım. Sağlık ocağındaki bir doz yapalım yeter dedi ama ben belki yarın olmam kontrolde doktora sorup olurum ya da ararım bilemedim.

Tetanoz u aslında Allah korusun deprem olur bir şey olur dolayısıyla yeterli hijyen sağlanamaz ameliyat sırasında ve başka sorunlar olur diye istiyorlardı

Çok teşekkür ederim 1 haftadır sinüzit ve iltihaplı öksürüğüm var. Ben bir şeyler yazmasam da bakıyorum buraya hep zaten Benim dışımda bebiş iyi ve hareketli cuma günü detaylı ultrasonumuz var. Umarım sen ve diğerleri de iyidir. Hepinizi özledim ♥

Ben de özledim ahh senin de detaylıya çok az kalmış. Çok güzel haberler ile gel
Ben de iyiyim, bebek iyi büyüyor artık hareketleri de çok rahat hissediyorum(sonunda)
Ama yine de uslu minnak bir kız olacak bence

Benim de kan vermem lazım gidip bayadır kontrol ettirmedim

Ben de özledim ahh senin de detaylıya çok az kalmış. Çok güzel haberler ile gel
Ben de iyiyim, bebek iyi büyüyor artık hareketleri de çok rahat hissediyorum(sonunda)
Ama yine de uslu minnak bir kız olacak bence
Ben de rahat hissediyorum artık. Baya baya tekme atıyor

Bu arada benim hastane doğum için 10 dedi. Kaldığın her gece için bin lira ayriyeten. Sizin ne kadar. Benimki ucuz mu pahalı mı bilemedim

kızlar merhaba

fotoğraf çekimi yaptıracak var mı? araştıran, anlaşan fikirlerinizi merak ediyorum ?

Kızlar detaylı ultrasona girenler var, girecek olanlar var. Herkes özelde perinatolojiye mi randevu aldı? Ben devlette radyolojiye göründüm, bir sorun görünmüyor raporda. Muayene 5-10 dakika kadardı. Ozelde Kendi doktorum da baktı sonra o da her şey normal dedi. Ama perinatolojiye gitmediğim için aklıma da takıldı. Fikrinizi merak ediyorum..

İlk hamileliğimde bende devlette yaptırdım canım herşeyine bakmışlardı bebişin suyu az diye özellikle böbrekleri detaylı inceledi memnun kalmıştım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…