2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tansiyon aleti onerisi vaR mi o zaman? Normalde tansiyonum dusuktur ama bugun yukselmis hissediyorum. Evde hic alet yok alayim bir sey
Benimkisi bundan. Doktor ve hemşire arkadaşlarımın önerisiyle aldım.

Eklentiler

• IMG_7677.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 53
Ben omron markasını kullanıyorum memnunum. Tel uygulaması da var tele kaydediyor ölçtüğünü yazmama gerek kalmıyor
Çok doğru ölçüm yapar ayrıca, en güvenilir cihaz o.
Benim tansiyonum düşüktü hamilelikte iyice düştü. 8/5 civarı çıkıyor şu aralar hep. Evde yalnızken duşa falan girmiyorum o yüzden ne olur ne olmaz diye

Bende de durum aynı. Zaten hep düşüktü şu anda da öyle çıkıyor.7 5 8 5 gibi devamlı

rahim ağzı uzunluğu kısa çıkan anneler var mi acaba bu süreçte napıyorsunuz? 20 haftada 23 cm çıktı doktor çok riskli demedi koşa dedi ama araştırdığım kadarı ile oldukça riskli erken doğum riski var korkuyorum

Benimde bugün peçeteyle silince kan geldi bi kaç kere. Yarın bende sorarım bakalım doktora. Ya birde aşırı yoruluyorum ayakta durmak çok zor kendimi taşımak çok zor yürüyünce hemen dinlenmek istiyorum 5 ayda böyleyse ilerde ne olur

Kizlar çatlak kremi olarak ne öneriyorsunuz. 23. Haftadayim. Kullanmaya başlamak için biraz geciktim sanırım ama alicam artık.

Merhaba ilk gebelikte 20. Haftada 2.5 çıkmıştı benim kısa filanda dememişti o zaman. Ben baya hareketli geçirdim süreci uyarıda bulunmadıkları için ama 34 de açılmam oldu vs doktor dinlen dedi. Rahim ağzı uzunluğu sürekli değişen ve dinlenmeye bağlı aynı zamanda uzayan bir şey hiç merak etme. Ben 38. Haftada doğurdum bu arada 2 hafta hiç kıpırdamadan yatmıştım.

Bence endişe edilecek bir durum yok olsaydı zaten doktor yatak istirahati verirdi sadece biraz ayakta kalmamaya dikkat et

Kızlar ben 20 gündür nerdeyse her gün havuzdayım. Bugünde hava esiyor diye kapalıya götürdüm yorulmadan asla uyumuyor çünkü kızım. Doktor ıslak mayoyla kalma istediğin kadar gir dedi. Yaz hamileliğinde yürüyüşten daha iyi sanki yüzmek ben hiç yürüyüş yapamadım bunda. Aslında varis içinde yürüyüş iyi olur ama zaten pert oluyorum bir de yürüyecek halim kalmıyor. Umarım akşamları biraz olsun yürüyecek enerjiyi bulabilirim

Benimde 20. Hafta 22-23 cm gibi birşey çıktı doktor dinlen falanda demedi endişelendim burada yazılanları okuyunca. Bir nebze olsun içim rahatladı teşekkür ederim detaylı ultrasona kadar dinleneceğim. Sağolun umarım sağsalim kucağımıza alırız bebişleri

ben de merak ettim hiç yazmadi bugün doktoruna gidecekti demi ?
Kizlar çatlak kremi olarak ne öneriyorsunuz. 23. Haftadayim. Kullanmaya başlamak için biraz geciktim sanırım ama alicam artık.
İlkinde bebek yağı kullandım bunda da bebek yağı kullanıyorum yeterince nemlendirici
Bence yüzmek havuzdaki hareketlerin her türlü efor tabi doktor daha iyi bilir ama ayrıca yürüyüşe gerek yoktur yüzdüğün günlerde. Havuza gitmediğin günler yürürsün

Teşekkürler kuzu. Ben dee öyle yapayım

Al_pi canım doktoruna kaçta gideceksin? Ya da konuşacaksın?

Kızlar cok özür dilerim bugun misafirim vardı yenı gıttıler hiç bakamadım buraya. Doktoru ıptal ettım. Eşimide az çok sakinleştirdim salı günü iğnem ilaçlarım bitiyor salıya randavumu aldım. Oda sırf yine eşim için dun gece onca sayfa okudum 24. Haftada gecmeyen kimse yokmus. Ve burun kemıgı ense kalınlıgı normalse hıc bır sorun yasanmazmış. O yüzden ben allaha emanet ettım yavrumu hayırlısıyla bır daha kı kontrolde hersey gecmıs olacak ınsallah

Hiç fikrim yok kısa uzun farkı olarak canım benim ki 32 miş iyi dedi 15 haftalıkken baktı haftaya gidince sorayım tekrar ne oluyormuş bende merak ettim dikiş falan atıyorlar kısa ise sanırım

Hanımlar bu mevsimde yiyebilecegimiz en uygun balıklar sizce nedir? Hem cıva içermeyen hem de yazın yenebilecek balık ne olur çok emin olamadım. Siz neleri tuketiyorsunuz?

Kızlar pazartesiden beri ben bebişi hissedemiyorum sanki. Pazartesi de diş çektirmiştim ondan dolayı bişey olmamıştır inşallah bugün evham yapınca yarın kontrol için randevu aldım dua edin
Tam kac haftaliksiniz ilk zamanlar hissetsek bile düzenli olmuyor belki ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…