2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet ben de böyleyim hem çok düşkün hem de bazen başkasının gibi Anneme sordum bu konuyu. Kucağına verdiklerinde bile bu şimdi benim mi diyeceksin afallayacaksın. Hatta ilk bir ay bocalarsın çok normal. Zamanla daha çok sahipleneceksin, parçan olacak dedi

Hiç bilgim yok ama ben çipura levrek yıyorum aradada somon ama yaz gelince balık zor insanın canı bile çekmiyor ki
Evet yazın yiyebildiğim maks protein Köfte :) biz zeytinyağlılardan devam :) bir de fırın kızartmalardan :)

Kızımda 9 ay göbekten yaptım. Geçen aşıya gittiğimde ebe dedi göbekten korkuyorlar ama en guzelı göbek sen ordan devam et dedi
Kas oranı daha az yag oranı cok o yuZden acıtmıyor. Ben göbekten devam
A super ozaman bende gobekten devam edeyım, cok sagol canım

Arkadaşlar, bana ilk defa kendi isteğim üzerine idrar tahlili yapıldı. Bakteri değeri 295 çıkmış Şimdi doktoruma yazdım cevap bekliyorum umarım uzun zamandır böyle değildir. Doktorun hiç test istememesi normal mi

Merhaba arkadaşlar. Dün akşam üzeri karnımın sol tarafı acayip ağrıdı. gaz gibiydi de değil gibiydi de. pek dinlenemiyorum bi ayakalarımı uzatamıyorum işyerinde çok oturuyorum ona yordum ama bu sabah da midem çok kötü tekrar bulantılar geri mi dönüyor. kahvaltı edemedim. hamile değilken etmezdim kahvaltı filtre kahve içerdim. kahve içeyim midemi bastırsın bari dedim valla kahvaltısız içtim sade filtre kahveyi iyi geldi aslında. daha hiç acıkmadım ama sırf bişeyler yemiş olmak için az bi yoğurt meyve yedim ama yok hiç keyfim

Bende de tam tersi oldu oksapar bulamadığım bi dönem enox kullandım amanın oksopar da hiç hissetmezken bunda canım acayip yanmıştı bi kutu bitince daha da onu almadım
aaa ilk defa senden duydum :) bana da başka bi arkadaşım önermişti. oksapar canımı yakıyo diyince ben enoxa geçtim daha iyi demişti öyle yazdırmıştım doktora

bana 3-4 hafta önce aynısı oldu hatta gece vurdu ağrısı sabaha doğru geçti ama ertesi gün çok deli ağrıdı sanki taş düşürüyomuşum gibi. idrar enfeksiyonundan şiüphelendiler test yaptırdık hiç bişey çıkmadı sonra kendiliğinden geçti ağrı. bence bi doktoruna yaz

bir kutuda 10 adet var canım,
yaa evet göbek buyuyunce nasıl olcak , acaba bacak vs den yapılmıyor mu kii
üst bacak veya koldan da yapılıyor. yağlı bölgeden. ben bi kere koldan denedim yarım saat ağladım acısından. en iyisi göbek bence eğer kendin yapıyorsan. ama büyüyünce sıkıntı tabii. ben artık iğne yapmıyorum

şuan sıkıntım yok kendım yapıyorum aynen,
ama buyudukce sertleşecek nasıl olur bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…