2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana o zaman kısa bile dememişti sen biraz daha temkinli olursun şimdi her ay kontrolde vajinal usg ile mutlaka ölçtür biz öyle yapıcaz

Şifa olsun kuzum,
bende her gun enox kan sulandırcı yapıyorum duruma gore belkı aspırın ekleyebılırım demıstı doktorum bakalım..

Kızlar pazartesiden beri ben bebişi hissedemiyorum sanki. Pazartesi de diş çektirmiştim ondan dolayı bişey olmamıştır inşallah bugün evham yapınca yarın kontrol için randevu aldım dua edin
Her gün haraket kontrolü yapacağımız haftalara gelmedik daha, rahat olsun için. Diş çektirmek ile hiç ilgisi yok ki. Büyük ihtimalle hissedemedin.

Amin canım benim banada oksapar veya enox dedi enox u ilk defa duyuyorum farkı ne ?
merhaba araya giriyorum, ben başlarda oksapar oluyordum ama canımı fazla acıtıyor diye enoxa geçtim. ikisi birbirinin muadili ama enox bence daha az acıtıyor hatta acısını hisettmiyodum bile çok.

Canım ikisi de aynı ilaç hiç farkları yok. Doktorum ilk üç ay bana da kullandırtmıştı. oksapar bulamadığım bir an oldu enox varsa onu al demişti.
Anladım canım ben oksapar kullanmıştım hep enoxu yeni duydum teşekkürler

merhaba araya giriyorum, ben başlarda oksapar oluyordum ama canımı fazla acıtıyor diye enoxa geçtim. ikisi birbirinin muadili ama enox bence daha az acıtıyor hatta acısını hisettmiyodum bile çok.
Bende de tam tersi oldu oksapar bulamadığım bi dönem enox kullandım amanın oksopar da hiç hissetmezken bunda canım acayip yanmıştı bi kutu bitince daha da onu almadım

Ya bu önemli bilgi için teşekkürler oksapar çok yakıyor gerçekten bende enox yazdırıyım o zaman..

Oksaparda yakıyor kuzum ya hele şimdi göbekte büyüdü nasıl olacak bilmiyorum ben en iyisi bildiğim yoldan devam edeyim oksapar yazdırıyım. Enoxta kutu içinde kaç iğne var?
bir kutuda 10 adet var canım,
yaa evet göbek buyuyunce nasıl olcak , acaba bacak vs den yapılmıyor mu kii

göbek buyuyunce eti kıstırmak da zor olur bılmıyorum,
buyuyunce belkı bacaga gecebılırım denerım bir
Kızımda 9 ay göbekten yaptım. Geçen aşıya gittiğimde ebe dedi göbekten korkuyorlar ama en guzelı göbek sen ordan devam et dedi
Kas oranı daha az yag oranı cok o yuZden acıtmıyor. Ben göbekten devam

Hanımlar bu mevsimde yiyebilecegimiz en uygun balıklar sizce nedir? Hem cıva içermeyen hem de yazın yenebilecek balık ne olur çok emin olamadım. Siz neleri tuketiyorsunuz?
Hiç bilgim yok ama ben çipura levrek yıyorum aradada somon ama yaz gelince balık zor insanın canı bile çekmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…