2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar galiba hastane muayene ve doğum ücretlerine de %30 zam gelmiş. İdrar tahlili için aradım 134 tl miş senCard a çok ucuz ama 1 Temmuz sonrası %30 zam geldi dedi. Doğum ücretini sorucam acilen gittiğimde 39 muydu neydi 50 e dayanmış demektir bu

Kızlar park beşik soranlar olmuştu şuan Hepsiburada da yoykonun park beşiği 2020 TL ye düşmüş bence kaçırılmayacak bir fiyat bakmak isteyen olursa

Kizlar ates ölcer tavsiyeniz varmi trendyolda uygun fiyatli alindan olcen baktim kimi cabuk bozuluyor yazmis kimi herseyi ayni olcuyor yazmis sizin alip tavsiye edebileceginiz varmi
Alından ölçer kulaktan ölçer var ama ben koltuk altı tercihim tek doğruyu o gösteriyor. Bebeklerde popodanda ölçüm yapılıyor koltuk altı olanların bazıları.
Bende en az 10 yıldır chıcconun koltuk altı var maşallah hala sağlam hala onu kullanıyorum kesınlıkle tavsıyem her evde ondan bulunmalı.

21.haftadayım bendede oluyor ara ara . Çarşamba doktoruma soracağım neden diye.

Kızlar Kocaeli Gebze’de olanlar varmı varsa ayrıntılı ultrason için hangi hastaneye gittiniz gitmeyi düşünüyorsunuz

merhaba kızlar bizde detaylidan geldik bir sorun cikmadi çok sukur her gittigimde gunler oynuyor 25 20 kasım gibi dogum diyor 20 haftalik olmusuz 310 gram 25 cm azmi acaba ? tabiki en onemlisi saglik 3uncu sezeryan olunca öne gelecek tarih. Bağlatma konusunada karar veremedim bir turlu

Maşallah canım haftasına göre gayet güzel benim ölçümlerde 20+1 di 330 gram 23 cmdi

Kızlar bugün bebeğin hareketlerini hissetmedim hiç normal mi? Gün içinde oturduğumda mutlaka ufak ufak tekmelerdi ama bugün tık yok çikolata yedim uzandım, göbeğimle uğraştım rahatsız olup tepki versin diye ama endişelendim biraz

Şuan hareket saymak için erken diye biliyorum bir de stres olunca bebek de stres olup kasilip hareket etmez diye okumuştum soluna uzanıp biraz daha dene süt veya su iç bol bol sıvı da hareket ettirir .. akşam hâlâ hissetmezsen içine sinmezse acile gider görürsün bebişi rahat uyursun eminim iyidir

Hareketlerini saymıyorum ama gün içinde hissediyordum bugün hissetmeyince endişelendim. yemek sonrası bakalım hareket edecek mi inşallah endişelenecek bir şey yoktur

Hareketlerini saymıyorum ama gün içinde hissediyordum bugün hissetmeyince endişelendim. yemek sonrası bakalım hareket edecek mi inşallah endişelenecek bir şey yoktur
Şöyle de olmuş olabilir belki bugün hareket ettiği zamanlar senin hareket halinde olduğun anlara denk geldi bu yüzden fark edemedin

Geçen hafta (20.haftamda) o kadar az hissettim ki bebeği. Elim sürekli karnımda hissetmeyi bekledim durdum, dışardan görenler tek bu hamile oldu zaten diye bile düşünmüş olabilir çok şükür 3-4 gündür tekrar başladı hareketlenmeye. O yüzden iyi düşün, Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz

Şükür yemek sonrası hissettim canım hareketlerini saymıyorum erken diye ama tekme yemeyince rahat hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…