Kızlar selamm uzun zamandır yazamiyordum ama her şeyi takip ettim
başıma neler geldi bir bilseniz.. arkadaşımın düğünü vardı gelin almaya gittik arabada ufak bir rüzgar yedim sonra bir anda yüzümün sol tarafı, sol kolum ve parmak uçlarım tamamen uyuşmaya başladı dilimi bile hissetmiyodum. Bana bişey oluyo dedim abim de ağzın yüzün kaydı dedi tabiiki korktuk heralde yüz felci geçiriyorum dedim. Hemen acile gittik acildeki doktor yüz felci geçiriyorsun ama hamile olduğun için nörolojiye danıştım çok ufak bebeğe zararı olmayan Steroid vericez dedi neyse yaptılar ben 2 saat içinde düzeldim çok şükür. Ertesi gün nörolojiye göründüm doktor 1 iyi 1 kötü haberim var, iyi haber yüz felci geçirmemişsin eğer öyle olsaydı duzelmezdin sadece olduğun gibi kalirdin. Kötü haber ise çok büyük bir ihtimalle beyninin çok küçük bir damarına pıhtı atmış ama şimdilik korkulacak birşey değil iyi ki o Steroidi vurmuşlar dedi ben şok
nasıl yani ee ne olacak ne yapacağız dedim. Şu an Mr çekilmemin bir şey ifade etmeyeceğini eğer bir kere daha olursa ( ki inşallah bu kadar küçük olur diye ekledi) o zaman acil Mr ve hemen kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği söyledi. şimdilik duzeldim ama çok korkuttu vallahi kefeni yırttım diye düşünüyorum günlerdir