2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok teşekkürler çok katı beslenme fazla karbonhidrat alma ve rüzgarda kalma dedi ve en Ufak bir uyuşmada hemen gel dedi
Çok geçmiş olsun bir daha yaşanmasın inşallah çok üzüldüm ne kadar korkmuşsunuzdur kim bilir ama hepsi gelmiş ve geçmiş olsun

Canım çok teşekkürler evet o gün birkaç saat önce aşı olmuştum doktora ısrarla söyledim aşıdan kaynaklı olabilir mi dedim alakası yok dedi ama benim de aklıma ilk o ihtimal gelmişti
Kabul etmiyorlar aslında ama aşıdan sonra bu durumu yaşayanlar var belki bir tesadüf tabi bilinmez ama insan emin olamıyor

Çok geçmiş olsun canım

Ben de dün gece vajinama çok baskı hissettim. Sürekli lavaboya gittim durdum. Kanamam falan yok çok şükür. Ara ara normal akıntı oluyor sadece. Bugün doktora göründüm, bebekte hiçbir sorun yok gayet sağlıklı. Benim gibi 20. haftada vajinasında baskı hisseden var mı?

Kizlar ates ölcer tavsiyeniz varmi trendyolda uygun fiyatli alindan olcen baktim kimi cabuk bozuluyor yazmis kimi herseyi ayni olcuyor yazmis sizin alip tavsiye edebileceginiz varmi

Öyle mi ben hiç duymadığım için bilmiyorum tabii. Acaba 2. Dozu olmasam mi ya
Doktor yaptır diyorsa yaptır yani insan birşey söyleyemiyor bu duruma ben geçen sene 1 doz yaptırmıştım 2. Yi yaptırmak nasip olmamıştı, şimdi doktorum 2. Doza gerek yok o yeter yaptırma dedi o yüzden yaptırmıcam ama yaptır dese yaptıracaktım.Doktorlarımıza güvenmekten başka bir çaremiz yok malesef

Doğru söylüyorsun ben o zaman doktoruma danışayim büyük ihtimalle o da yaptırma der ama sorayım tabiiki teşekkürler canım

@
Bende devamlı lavaboya git gel modundayım. daha 17 deyim. Devamlı lavaboya gitmek istiyorum. Bebek büyüyor diyorlar normal diyen var net bişey bulamadım.

Şeker testi yaptırmak insanı vücut olarak zorluyor mu? Ben çok kararsızım yaptırıp yaptirmama konusunda
Ben bu haftasonu kontrole gittiğimde doktorum yaptırdı, öyle korkulacak abartıldığı gibi bir şey gelmedi bana.
Önce bir kan veriyorsunuz açlık kanı, sonrasında elmalı soda gibi bir şey içiriyorlar ( ki zaten bu iki dilim baklavaya eşdeğermiş) içtikten sonra 1 saat sonra bir kan, bir saat sonra tekrar bir kan veriyorsun ve bitiyor. Beni zorlamadı açıkcası ve şekerim de normal çıktı. Bence yaptırmama konusunda önyargılı olmayın derim :) çünkü anne ve bebek sağlığı için önemli bir test.

kızlaaar 19. haftadan merhaba :). cuma günü kontroldeydik, ben her gün kontrole gidip miniği görmek istiyorum ya şimdiden çok özledim :))
2 Ağustosta detaylımız var, daha net belli olur yüzü dedi doktor, çok merak ediyorum kime benziyor bi an önce 2 ağustos gelsin :) cuma günü parmaklarını gördüm sürekli oynuyodu, çok değişik. şu ana kadar hiç hamileyim gibi hissetmiyodum ama cuma gününden beri sanki yavaş yavaş annelik duyguları yükleniyor sanırım :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-07-07 at 17.11.24.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 49
Hepsi güzel markalar travel sistemlerinde daha kibarları mevcut ama binada asansör varsa merdiven çıkart in sıkıntısı yoksa seyahat yapmıyorsanız ben travel kullandım ama tavsiye etmem üstünü ayrı kendisini ayrı söküyorsun ve sürekli şehir değiştirdiğim için satıp baston aldım ama ilk doğduklarında baston olmaz bu markalar içinde baktığın ürün hafif olsun tek elle kapansın hatta kabin boy olanlar bile var pierre cardinin böyle bir modelini gördüm hatta kraftın da tek elle kapanan kibar bir arabası vardı modeli hatırlamıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…