2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben 24teyim. 23 içinde bile gün boyu hareket etmediği oluyor. Ya da hissetmedim bilemiyorum. Başta endişeleniyor insan da normal sanırım bunlar ya
Aslında normal olduğunu biliyoruz ama yine de endişeleniyoruz bence son aylardaki gibi rahatsız edebilecek hareketler olmadığı için hoşumuza gidiyor

Ben bi bebek arabası daha almicam kızım da henüz yürümüyor 1 yaşına yeni girdi ama dışarı çıkınca ufakligi kanguruya falan koyarız ya da kızı kucağımıza alırız diyoruz hem cok yer kaplar hem iki bebek arabası masraf diğeri daha yeni alındı hem de bagaja zaten iki bebek arabası sığmaz

Aslında normal olduğunu biliyoruz ama yine de endişeleniyoruz bence son aylardaki gibi rahatsız edebilecek hareketler olmadığı için hoşumuza gidiyor
Benimki geçen gün bir tekme attı dışarıdan göbeğimin şişip indiğini gördüm detaylı ultrasonda da hep tekmeliyordu videosu var

Kesinlike anne ve bebek için önemli bir test. Ancak ben hamileliğim boyunca toplam 2 dilim baklava yemedim. Rafine şeker tüketmedim desem yeridir. Kendimi bildim bileli aç karna tatlı bir şey yiyip içemem. Bir elma bile tatlı gelir eğer karnım açsa ve midem bulanır kusarım. Benim ilk korkum bebeğe bir anda o kadar glikoz gitmesi ikinci korkum ise zaten kusacağım için testin boşa gitmesi. Bunun dışında ne yol varsa deneyecektim. Gerekirse doğuma kadar her gün kan verirdim. Bebeği tabiki riske atmam neyseki doktorum kahvaltı yaptıracak şeker içeren. Buna çok okeyim mesela. Tahin pekmezli bir kahvaltıya kim hayır diyebilir ki

Kizlar ayrintili ultrason kac dakika surdu yaptiranlar bana bilgi verebilirmi?
Benim 35 dk sürdü. Ama pozisyonu çok uygundu bakamadığı hiç bir yer olmadı.
Benimki geçen gün bir tekme attı dışarıdan göbeğimin şişip indiğini gördüm detaylı ultrasonda da hep tekmeliyordu videosu var
Benim ki detaylı sırasında ayağını yasladı doktor hemen çekti çook komikti. Bakın şu ayağa

Eklentiler

• IMG_3376.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 83
gayet iyi bence, sağlıkla gelsin
kızlar ayrıntılı ultrason günüydü bugün. bizi o kadar uğraştırdı ki kızımız. 5 kere ultrasona girdim bugün. bir türlü dönmedi. çok şükür sağlıklı her şeyi normal :)
Ah bu kızlar çok sevindim

Kızlar bende idrar testini tekrarladım sağlık Ocağı da aradı korkuttu çünkü protein pozitif diye. Tertemiz çıktı ya her şey negatif. Bir daha sağlık ocağında hayatta idrar vermem

Kızlar bende idrar testini tekrarladım sağlık Ocağı da aradı korkuttu çünkü protein pozitif diye. Tertemiz çıktı ya her şey negatif. Bir daha sağlık ocağında hayatta idrar vermem
Benim doktorum sağlık ocağı tahlillerine pek önem vermiyor kuzum kan ve idrar beklediği için devlet hastanesinde verdiğim kan sonuçları üzerinden ilerliyoruz. Mesela geçen sağlık ocağında kan verdim enfeksiyon çıkmış doktorum başka hastanede tekrarla testi dedi Cuma günü Zeynep Kamile gideceğim kan ve idrar için

Ben 24teyim. 23 içinde bile gün boyu hareket etmediği oluyor. Ya da hissetmedim bilemiyorum. Başta endişeleniyor insan da normal sanırım bunlar ya
Ya benim oğlum çok hareketli sanırım gün içinde ayakta bile sert vuruyor canım yanıyor ben ilk oğlumda doğuma yakın bile böyle tekmeler yemedim korkutuyor bu çocuk beni bide sizde de oluyor mu merak ettim bi tere toplanıp sertleştiğinde ellediğimde karnım çok açıyor sızlıyor bide tuvaletim geliyor baskı yapıyor gibi idrar torbasına

Benim 35 dk sürdü. Ama pozisyonu çok uygundu bakamadığı hiç bir yer olmadı.

Benim ki detaylı sırasında ayağını yasladı doktor hemen çekti çook komikti. Bakın şu ayağa
Ne yani bu minik sevimli ayaklar mı bizi bu kadar tekmeliyor bizimle böyle bir ayak pozumuz var insan aşık olup eriyor

Çok çok çok geçmiş olsun canım ya inşallah tekrarlanmaz hep iyi ol

Ne yani bu minik sevimli ayaklar mı bizi bu kadar tekmeliyor bizimle böyle bir ayak pozumuz var insan aşık olup eriyor
Çook güzel çok. Gerçeğini hayal bile edemiyorum.
Yaa bizimde böyle ayak fotosu var Eki Görüntüle 3270370
Ah bir insan her gün bir ayak resmine bakar mı? Bakarmış senin kızın ayak baş parmağı ile yanındaki parmağı hemen hemen aynı uzunlukta. Benimkinin daha uzun benim de öyledir mesela.

Benimkinin ayakları babasına benziyor gibi inşallah yanlış görüyorumdur eşimin ayakları taraklı çünkü benim ince uzun

Kuzum bu toplanıp sertleşmeyle ilgili daha önce yazmıştım ben gruba. Hatta birçok kişi korkmuştu. Ben dayanamayıp gittim doktora ve malesef benimkiler erken doğum kasilmalariymis. Çok şükür rahim ağzı kisalmamis ama doktor 3 gün hastanede yatırdı. Serum ve progestan verildi. Sonra kasilmam azalınca taburcu oldum. Şu an günde 2 tane progestan ve magnezyum kullanıyorum. Kasılmaların artarsa hemen acile gel dedi şu an günde 2-3 kez yaşıyorum o toplanıp sertleşmeyi. 5i geçerse acile gideceğim

Bende aynıyım 20 haftamda yım böyle baskı zonklama gibi bende gittim Dr bişey yok dedi ama insan tedirgin oluyor

Kesinlikle öyle kan tahlilini bilmiyorum ama idrar ilkinde benimde çok enfeksiyon çıkmıştı hastanede tekrarladık temiz. Bunda protein pozitif çıktı korkuttu bizi yine negatif. Her iki gebelikte anladığım şey şu ki kesinlikle yanlış sonuçlar. Eminim sende de enfeksiyon hiç çıkmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…