Ben sabahları aç karnına damlatiyorum ve inanır mısın hoşuma gidiyo psikopatım galibaAy onu yapamam kibugün yoğurta damlattın yani ağzımda o yoğurdu uzun süre bekledim yutamadım midem bulaniyor öğürmeye başlıyorum vitamin ilacımı bile içemiyorum napcam böyle bilmiyorum
HahaBen sabahları aç karnına damlatiyorum ve inanır mısın hoşuma gidiyo psikopatım galiba
Geçmiş olsun canım. Bir daha tekrarlamayacak inşallah. Sen ve bebişin sağ salim eşinle birlikte upuzun ömrünüz olacak inşallahKızlar selamm uzun zamandır yazamiyordum ama her şeyi takip ettimbaşıma neler geldi bir bilseniz.. arkadaşımın düğünü vardı gelin almaya gittik arabada ufak bir rüzgar yedim sonra bir anda yüzümün sol tarafı, sol kolum ve parmak uçlarım tamamen uyuşmaya başladı dilimi bile hissetmiyodum. Bana bişey oluyo dedim abim de ağzın yüzün kaydı dedi tabiiki korktuk heralde yüz felci geçiriyorum dedim. Hemen acile gittik acildeki doktor yüz felci geçiriyorsun ama hamile olduğun için nörolojiye danıştım çok ufak bebeğe zararı olmayan Steroid vericez dedi neyse yaptılar ben 2 saat içinde düzeldim çok şükür. Ertesi gün nörolojiye göründüm doktor 1 iyi 1 kötü haberim var, iyi haber yüz felci geçirmemişsin eğer öyle olsaydı duzelmezdin sadece olduğun gibi kalirdin. Kötü haber ise çok büyük bir ihtimalle beyninin çok küçük bir damarına pıhtı atmış ama şimdilik korkulacak birşey değil iyi ki o Steroidi vurmuşlar dedi ben şok nasıl yani ee ne olacak ne yapacağız dedim. Şu an Mr çekilmemin bir şey ifade etmeyeceğini eğer bir kere daha olursa ( ki inşallah bu kadar küçük olur diye ekledi) o zaman acil Mr ve hemen kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği söyledi. şimdilik duzeldim ama çok korkuttu vallahi kefeni yırttım diye düşünüyorum günlerdir
D vit, demir, multivitamin ve corasprin kullanıyorumKızlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Pierre Cardin Jojo Kabin Boy Bebek Arabası Siyah Fiyatı PCJOJO / SYH ben bu arabayı e bebekte incelemiştim ve çok güzeldi. 25 kiloya kadar taşıma kapasitesi var ve kabin boy. Dediğin gibi hafif bir ürün. Fiyat olarak da en uygunlardan. Bunu düşünebilirsin istersenKızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?
prego kabin boy aldik pusetimiz vardi onceden direk tek bebek arabasi aldik gecen günler indirimdeydi yukseldimi bilmiyorumKızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
bagi neo aldık biz, ilk zamanlar için de ayrıca puset aldık arabaya takılabiliyor. Aşırı hafif, çok kolay katlanıp açılıyor (tek elle) ve katlanınca baya küçük oluyor e açık hali de diğer arabalara göre bir tık küçük malesef ama öncelik meselesi tabi, benim için katlanması ve küçülmesi önemliydi o yüzden bu arabayı tercih ettim.Kızlar bebek arabası ne aldınız?
Ben prego lotus aldım pusetiyle beraber. Katlanınca çok küçük olduğu olduğu söylenemez ama açıkken de geniş olması tercihlerimden biriydiKızlar bebek arabası ne aldınız?
Benim doktorum kahvaltı ettirecek. Kendi doktorunla bunu konuşsana. Kabul ederse hem için rahat eder hem de glikoz sıvısından kurtulmuş olursunŞeker testi yaptırmak insanı vücut olarak zorluyor mu? Ben çok kararsızım yaptırıp yaptirmama konusunda
Bir ay sonra şeker kontrolüne gel demişti sadece. Kahvaltı ile olabildiğini şimdi duydum. Sorarım canım.Benim doktorum kahvaltı ettirecek. Kendi doktorunla bunu konuşsana. Kabul ederse hem için rahat eder hem de glikoz sıvısından kurtulmuş olursun
Tabi her kahvaltı ile değil, aslında yine de 75 gr şeker içerecek şekilde. Hurma, bir kaşık bal ve bir simit gibi örnek menüler var. Öyle bir kahvaltı edeceğim. Bana çok mantıklı geldi ve açıkçası çok işime geldi.Bir ay sonra şeker kontrolüne gel demişti sadece. Kahvaltı ile olabildiğini şimdi duydum. Sorarım canım.
Prego solo aldım kullanımı çok çok rahat tam fiyat performans ürünü bence tavsiye ederimKızlar bebek arabası ne aldınız?
çok çok geçmiş olsun. yarıyı geçtik az zaman kaldı inşallah sorunsuz ilerler hepimizinki. öncesinde kaybı olanlar daha fazla korkuyor haliyle. bazen bir kez hamile kalacağım tadını çıkarayım diyorum ama elimde olmadan bin tane endişe geliyor aklıma o zaman da hemen zaman geçsinKızlar selamm uzun zamandır yazamiyordum ama her şeyi takip ettimbaşıma neler geldi bir bilseniz.. arkadaşımın düğünü vardı gelin almaya gittik arabada ufak bir rüzgar yedim sonra bir anda yüzümün sol tarafı, sol kolum ve parmak uçlarım tamamen uyuşmaya başladı dilimi bile hissetmiyodum. Bana bişey oluyo dedim abim de ağzın yüzün kaydı dedi tabiiki korktuk heralde yüz felci geçiriyorum dedim. Hemen acile gittik acildeki doktor yüz felci geçiriyorsun ama hamile olduğun için nörolojiye danıştım çok ufak bebeğe zararı olmayan Steroid vericez dedi neyse yaptılar ben 2 saat içinde düzeldim çok şükür. Ertesi gün nörolojiye göründüm doktor 1 iyi 1 kötü haberim var, iyi haber yüz felci geçirmemişsin eğer öyle olsaydı duzelmezdin sadece olduğun gibi kalirdin. Kötü haber ise çok büyük bir ihtimalle beyninin çok küçük bir damarına pıhtı atmış ama şimdilik korkulacak birşey değil iyi ki o Steroidi vurmuşlar dedi ben şok nasıl yani ee ne olacak ne yapacağız dedim. Şu an Mr çekilmemin bir şey ifade etmeyeceğini eğer bir kere daha olursa ( ki inşallah bu kadar küçük olur diye ekledi) o zaman acil Mr ve hemen kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği söyledi. şimdilik duzeldim ama çok korkuttu vallahi kefeni yırttım diye düşünüyorum günlerdir
Canım çok teşekkürlerCanım çok çok geçmiş olsun aşı olmuş muydun ya şu sıra aşıdan sonra çok duyar oldum bunu,iyi düşünelim iyi olsun bir daha tekrarlamayacak inşallah
benim annem en küçük kardeşimde ıslak mendilleri yıkıyodu, öyle kullanıyordu. ama bende pamuk ile temizlemeyi düşünüyorum.Beceremem onu gibi ama denerim
çok çok çok geçmiş olsunKızlar selamm uzun zamandır yazamiyordum ama her şeyi takip ettimbaşıma neler geldi bir bilseniz.. arkadaşımın düğünü vardı gelin almaya gittik arabada ufak bir rüzgar yedim sonra bir anda yüzümün sol tarafı, sol kolum ve parmak uçlarım tamamen uyuşmaya başladı dilimi bile hissetmiyodum. Bana bişey oluyo dedim abim de ağzın yüzün kaydı dedi tabiiki korktuk heralde yüz felci geçiriyorum dedim. Hemen acile gittik acildeki doktor yüz felci geçiriyorsun ama hamile olduğun için nörolojiye danıştım çok ufak bebeğe zararı olmayan Steroid vericez dedi neyse yaptılar ben 2 saat içinde düzeldim çok şükür. Ertesi gün nörolojiye göründüm doktor 1 iyi 1 kötü haberim var, iyi haber yüz felci geçirmemişsin eğer öyle olsaydı duzelmezdin sadece olduğun gibi kalirdin. Kötü haber ise çok büyük bir ihtimalle beyninin çok küçük bir damarına pıhtı atmış ama şimdilik korkulacak birşey değil iyi ki o Steroidi vurmuşlar dedi ben şok nasıl yani ee ne olacak ne yapacağız dedim. Şu an Mr çekilmemin bir şey ifade etmeyeceğini eğer bir kere daha olursa ( ki inşallah bu kadar küçük olur diye ekledi) o zaman acil Mr ve hemen kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği söyledi. şimdilik duzeldim ama çok korkuttu vallahi kefeni yırttım diye düşünüyorum günlerdir
Çok teşekkür ederimçok çok geçmiş olsun. yarıyı geçtik az zaman kaldı inşallah sorunsuz ilerler hepimizinki. öncesinde kaybı olanlar daha fazla korkuyor haliyle. bazen bir kez hamile kalacağım tadını çıkarayım diyorum ama elimde olmadan bin tane endişe geliyor aklıma o zaman da hemen zaman geçsin
istiyorum. iğneyi kulllansak bir dert kullanmasak bir dert.kullanınca kanamadan korkuyorum kullanmayınca pıhtıdan. en iyisi doktora güvenmek sanırım.
Çok teşekkürlerçok çok çok geçmiş olsunherhangi bir önerisi var mı peki doktorun şöyle yapma böyle yap gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?