2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay onu yapamam ki bugün yoğurta damlattın yani ağzımda o yoğurdu uzun süre bekledim yutamadım midem bulaniyor öğürmeye başlıyorum vitamin ilacımı bile içemiyorum napcam böyle bilmiyorum
Ben sabahları aç karnına damlatiyorum ve inanır mısın hoşuma gidiyo psikopatım galiba

Geçmiş olsun canım. Bir daha tekrarlamayacak inşallah. Sen ve bebişin sağ salim eşinle birlikte upuzun ömrünüz olacak inşallah

Kızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?

Pierre Cardin Jojo Kabin Boy Bebek Arabası Siyah Fiyatı PCJOJO / SYH ben bu arabayı e bebekte incelemiştim ve çok güzeldi. 25 kiloya kadar taşıma kapasitesi var ve kabin boy. Dediğin gibi hafif bir ürün. Fiyat olarak da en uygunlardan. Bunu düşünebilirsin istersen

prego kabin boy aldik pusetimiz vardi onceden direk tek bebek arabasi aldik gecen günler indirimdeydi yukseldimi bilmiyorum

bagi neo aldık biz, ilk zamanlar için de ayrıca puset aldık arabaya takılabiliyor. Aşırı hafif, çok kolay katlanıp açılıyor (tek elle) ve katlanınca baya küçük oluyor e açık hali de diğer arabalara göre bir tık küçük malesef ama öncelik meselesi tabi, benim için katlanması ve küçülmesi önemliydi o yüzden bu arabayı tercih ettim.

Ben prego lotus aldım pusetiyle beraber. Katlanınca çok küçük olduğu olduğu söylenemez ama açıkken de geniş olması tercihlerimden biriydi

Şeker testi yaptırmak insanı vücut olarak zorluyor mu? Ben çok kararsızım yaptırıp yaptirmama konusunda

Şeker testi yaptırmak insanı vücut olarak zorluyor mu? Ben çok kararsızım yaptırıp yaptirmama konusunda
Benim doktorum kahvaltı ettirecek. Kendi doktorunla bunu konuşsana. Kabul ederse hem için rahat eder hem de glikoz sıvısından kurtulmuş olursun

Benim doktorum kahvaltı ettirecek. Kendi doktorunla bunu konuşsana. Kabul ederse hem için rahat eder hem de glikoz sıvısından kurtulmuş olursun
Bir ay sonra şeker kontrolüne gel demişti sadece. Kahvaltı ile olabildiğini şimdi duydum. Sorarım canım.

Bir ay sonra şeker kontrolüne gel demişti sadece. Kahvaltı ile olabildiğini şimdi duydum. Sorarım canım.
Tabi her kahvaltı ile değil, aslında yine de 75 gr şeker içerecek şekilde. Hurma, bir kaşık bal ve bir simit gibi örnek menüler var. Öyle bir kahvaltı edeceğim. Bana çok mantıklı geldi ve açıkçası çok işime geldi.

Prego solo aldım kullanımı çok çok rahat tam fiyat performans ürünü bence tavsiye ederim

çok çok geçmiş olsun. yarıyı geçtik az zaman kaldı inşallah sorunsuz ilerler hepimizinki. öncesinde kaybı olanlar daha fazla korkuyor haliyle. bazen bir kez hamile kalacağım tadını çıkarayım diyorum ama elimde olmadan bin tane endişe geliyor aklıma o zaman da hemen zaman geçsin
istiyorum. iğneyi kulllansak bir dert kullanmasak bir dert.kullanınca kanamadan korkuyorum kullanmayınca pıhtıdan. en iyisi doktora güvenmek sanırım.

Canım çok çok geçmiş olsun aşı olmuş muydun ya şu sıra aşıdan sonra çok duyar oldum bunu,iyi düşünelim iyi olsun bir daha tekrarlamayacak inşallah
Canım çok teşekkürler evet o gün birkaç saat önce aşı olmuştum doktora ısrarla söyledim aşıdan kaynaklı olabilir mi dedim alakası yok dedi ama benim de aklıma ilk o ihtimal gelmişti

çok çok çok geçmiş olsun herhangi bir önerisi var mı peki doktorun şöyle yapma böyle yap gibi.

Çok teşekkür ederim ah ayyyneenn... resmen düşündüklerimi yazmışsın inşallah bebeklerimiz ve biz sağ saglim atlatırız bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…