- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Aksatma mutlaka git umarım seninki benim durumum gibi değildirBenimde kasılmalarım oluyor özellikle dümdüz yatarken birden karnım sertleşiyor gibi oluyor bu aralar çok sık olmaya başladı. Sizin bu yazınızı okuyunca korktum rahim ağzım sınırın altında demişti doktor bugün beklemeyip tekrar gitmeye karar verdim teşekkürler bilgiler için
Vajinal daha etkili, ağızdan alınca yan etkisi çok. Ama ben tüp Bebek sürecinde çok fazla fitil kullandığım için vajinal tercih etmedimProgestanı ağız yoluyla mi vajinal mi kullanıyorsunuz acaba bana akşam yatarken 1 vajinal demişti doktorum ama yarısı dışarı çıkıyor faydası yokmuş gibi geliyor
İki türlü de kullanılabilir ama ben vajinal kullanmıştım. Gece uyumadan önce tak. Maks Yarım saatte emiyor zaten. Çıkan şey geri kalan kısım. Ama tabi olabildiğince ileri itmen gerekiyorProgestanı ağız yoluyla mi vajinal mi kullanıyorsunuz acaba bana akşam yatarken 1 vajinal demişti doktorum ama yarısı dışarı çıkıyor faydası yokmuş gibi geliyor
Farkını bilmiyorum pek ama en çok sevilen ultra air miş. Ben ondan aldım o yüzdenArkadaşlar günaydın avent emziklerde soothie, ultra air, ultra soft arasında ne gibi farklılıklar var? Hangisini tercih etmeliyiz?
çok geçmiş olsun. çok erken başlamış kasılmalar. daha önce de yazışmıştık normalde 28- 32 arası başlar olacaksa. iyi ki önlemi alınmış. nst haftalarında olmayınca doktorun dikkati çok önemli.Yok canım nsr baglamadi ama şans eseri doktor muayene ederken de toplanma ve sertleşme vardı kendisi görünce anladı ayrıca kasılmaya bağlı kese arkası kanama oluşmuş onu da görünce erken kasılma yaşıyorsun dedi. En erken 28 haftada normal karşılarız dedi. Rahim ağzı kisalmadan fark etmek iyi oldu dedi. Kasılma da şu şekilde bebek sol tarafta toplanıp sertleşiyordu ve gerçekten gerilip kasılma yaşıyordum. Gün içinde 10u geçince doktora gitmeye karar verdim
Evet öyle kesinlikle. Rabbim kimseye yaşatmasın ama yaşayan da normal diyenlere inanmasınçok geçmiş olsun. çok erken başlamış kasılmalar. daha önce de yazışmıştık normalde 28- 32 arası başlar olacaksa. iyi ki önlemi alınmış. nst haftalarında olmayınca doktorun dikkati çok önemli.
Enfeksiyonum vardı zaten devlet üsttündeki kağıdı bile değiştirmiyolar o şekilde olsun istemedim kendi doktorum daha güvenli geldi ona danışıcam perşembe perinatoloji doktorum var orda herşeyi görebilir diye de düşündümEvet vajinal bakılması daha doğru rahim ağzı ölçmek konusunda , neden istemediniz ikiz olduğu için sık sık ölçturmeniz daha iyi olur sizin. Alttan muayene yani usg cihazı bir zararı yok ki ne bebeğe ne rahim ağzına ulaşmaz korkmayın cinsel ilişki devam mı bilmiyorum ama ondan daha zararsız
bu doktordan doktora değil gebelikten gebeliğe değişiyor. tabi ki her durumda doktora sormak gerekiyor doktor ne şekilde değerlendirirse ona göre yol almak gerekiyor. ama bu toplanmaların hepsi normal değil demek büyük iddia. normal olarak yaşadım. olması gereken haftada doğurdum. biri erken sancı iken başka biri normal olabilir. bunu doktoru değerlendirir.Evet öyle kesinlikle. Rabbim kimseye yaşatmasın ama yaşayan da normal diyenlere inanmasınbu haftalarda bebeğin toplanıp sertleşmesi normal değilmiş ki perinatolog da muayene etti. Yaşayan arkadaşlar varsa da önlem amaçlı mutlaka doktorlarına sorsunlar
Kabin boylara anladığım kadarıyla ana kucağı olan parça verilmiyor. İlk zamanlar onunla taşıma daha kolay. Aynı modelde ana kucağı oluyor mu ya da arabaya takılıyor mu bilgin var mı? Ben de bu ay alacağım ama doğru dürüst bilgim yokPierre Cardin Jojo Kabin Boy Bebek Arabası Siyah Fiyatı PCJOJO / SYH ben bu arabayı e bebekte incelemiştim ve çok güzeldi. 25 kiloya kadar taşıma kapasitesi var ve kabin boy. Dediğin gibi hafif bir ürün. Fiyat olarak da en uygunlardan. Bunu düşünebilirsin istersen
Bana da oldu iki gün hissedemedim yürüyüş yapın ertesi gün beni uyutmadı o kadar hareketliydiKızlar bugün bebeğin hareketlerini hissetmedim hiç normal mi? Gün içinde oturduğumda mutlaka ufak ufak tekmelerdi ama bugün tık yokçikolata yedim uzandım, göbeğimle uğraştım rahatsız olup tepki versin diye ama endişelendim biraz
Hamilelikte kullanılabilen bir ürün sanıyorum. Doktorunuz mu tavsiye etmişti acaba? Ben de korkuyorum genelde idrar yolundan.solgar cranberry
Malesef bu haftada normal olmadığını söyledim. Doktor zaten 28 sonrası normal dedi. Bu kasılmalar kiminde erken doğuma kadar sebep olabiliyorken kiminde az oluyordur ve hiçbir problem yaratmaz. Demek istediğim yaşayanların mutlaka önlem amaçlı doktora danismalaribu doktordan doktora değil gebelikten gebeliğe değişiyor. tabi ki her durumda doktora sormak gerekiyor doktor ne şekilde değerlendirirse ona göre yol almak gerekiyor. ama bu toplanmaların hepsi normal değil demek büyük iddia. normal olarak yaşadım. olması gereken haftada doğurdum. biri erken sancı iken başka biri normal olabilir. bunu doktoru değerlendirir.
en etkilisi vajinal diye biliyorum. zaten çubuğuyla birlikte satılıyodu benim kullandığım. uyumadan önce yapınca çoğunu emiyor, geri kalan kısmı zaten gerekli olan kısmı değil :) ihtiyacı olanı alıyor zaten gibi düşünProgestanı ağız yoluyla mi vajinal mi kullanıyorsunuz acaba bana akşam yatarken 1 vajinal demişti doktorum ama yarısı dışarı çıkıyor faydası yokmuş gibi geliyor
Ben ultra air 0 6 ay aldım. Bu gece fosforlu oluyormuş düşünce bulması kolaymış. Tavsiye üzerine aldımArkadaşlar günaydın avent emziklerde soothie, ultra air, ultra soft arasında ne gibi farklılıklar var? Hangisini tercih etmeliyiz?
Bizim hastanemizde doğum paketi yoktu. Diğer hastanelerde 25-30 bin civarında ilerliyor şuan. Tabi orta segment bunlar bilindik hastaneler inanılmaz pahalı. Muayene ve doğum ayrı ayrı. Muayene 615. Doğum da şuan 8500-10.000 arası değişmiş. Hepsini toplayınca zaten 20-25 arasında bir fiyat oluyor :)Arkadaşlar doğum paketi aldınız mı veya doğum yapacağınız hastaneyi belirlediniz mi iki türlü de pakette veya sadece doğumsa fiyatlar nedir yazar mısıniz kızıma doğum yaptığım ayni hastanede doğum yapmayı düşündüm ama fiyatları uçmuş sadece doğum 20 bin , doğum paketi 25 bin ₺ dediler sizlerde durumlar ne kadar ?
Hiç bulacak gibi değilim sizin aklınızda varmı biryerBende detaylıya orada bakılmayi düşünuyorum bulursanız bana da söyler misiniz
Ona bakayım o zaman, bir de soyacım sen nunanın ana kucağını alacaktın sanrıım. Onu araştırıyorum ama onda yatay dikey gibi konumlandırma yok değil mi? Uzun süreli kullanım için açı değişimi daha mantıklı geliyor banaİki türlü de kullanılabilir ama ben vajinal kullanmıştım. Gece uyumadan önce tak. Maks Yarım saatte emiyor zaten. Çıkan şey geri kalan kısım. Ama tabi olabildiğince ileri itmen gerekiyor
Farkını bilmiyorum pek ama en çok sevilen ultra air miş. Ben ondan aldım o yüzden
ben değil ama A Aycee09 sormuştu esenler medipole doğum paketi yokmuş. Güncel doğum fiyatları da böyleymiş.Arkadaşlar doğum paketi aldınız mı veya doğum yapacağınız hastaneyi belirlediniz mi iki türlü de pakette veya sadece doğumsa fiyatlar nedir yazar mısıniz kızıma doğum yaptığım ayni hastanede doğum yapmayı düşündüm ama fiyatları uçmuş sadece doğum 20 bin , doğum paketi 25 bin ₺ dediler sizlerde durumlar ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?