2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de arastirdim bu caylari ama ben sekerli sicak seyleri icemem ve cok sekerli diye yorumlar okumustum.
Benim de planim bol su ve sut yaptigi bilinen besinleri tuketmek. Belki aktardan rezene alirim gaz icin.

Şişko bebek demek istedi diye düşündüm şu anda en şişko bebek ben de.
Bir de son 6 haftadır hiç kilo almadım nerdeyse yaklaşık 500 gr kadar aldım. Bebek de daha fazlası var

Şişko anne de ben oluyorum bende bayagıdır aynı kılodaym.. İnş almam.. 2 kılo verdim Bi de

Ben de arastirdim bu caylari ama ben sekerli sicak seyleri icemem ve cok sekerli diye yorumlar okumustum.
Benim de planim bol su ve sut yaptigi bilinen besinleri tuketmek. Belki aktardan rezene alirim gaz icin.
Rezene kimyon tohumu gaz için etkili. Bana dut kurusu suyu ve hastane de şekersiz sütlaç vermişlerdi o çok süt yapmıştı. Sezeryan oldum ama aynı dk süt gelmişti.

Aynen yaa.. Bak medelayı övdüm ama benım en fazla 60cc sütüm çıkardı.. Ama oğlum çok guzel emerdi saatlerce.. Ay şu an Bi özledim o günleri

İnan o an herşeyi içiosun.. Malt içecekler var ebebekte.. Onları bile içtim sırf çocuk büyüsün diye herseyı yapıosun..

Ama haftada 1 balık 1 et sebze meyve güzel beslenme yapan arkadasın çocugu tosun gibiydi.. Sütü de fazlaydı.. Beslenmeye dikkat edince de oluyor..

Ya biraz da nasip meselesi ya.. O cocugun rızkı ne kadarsa Allah onu gönderio.. Kimi 2 yıl emzirir kimi sütü oldugu halde bebek emmez.. Nasip kısmet

Aynen yaa.. Bak medelayı övdüm ama benım en fazla 60cc sütüm çıkardı.. Ama oğlum çok guzel emerdi saatlerce.. Ay şu an Bi özledim o günleri
Banada görümcem bi makina vermişti ismini hatırlamıyorum iyi oluyor bu süt sağma makinalaro Şuan için yok bakalım napacağız evet emzirmek çok güzel ben kesince çok ağlamıştım

Şu an bunları okuyup yahu ben bu konuda çok umursamazmışım diyen ben tatilde her fırsatta guneslendim şimdi de havuza gittiğimde gün içinde toplamda 20-30 dakika güneşleniyorum ( ha bu arada tek fark ben evdeyken bile sürekli güneş kremi sürerim ) bende leke fln hiçbir şey olmadı sadece burnunun üzeri tatlı tatlı çil olur ya öyle oldu o da ben de her yaz olur zaten hoşuma gidiyor diye umursamadım ama bunları okuyunca bir garip oldum ben bir de beyaz tenliyim ama o kadar güneşlenmeye en fazla 1 ton koyulaştim

Banada görümcem bi makina vermişti ismini hatırlamıyorum iyi oluyor bu süt sağma makinalaro Şuan için yok bakalım napacağız evet emzirmek çok güzel ben kesince çok ağlamıştım

Emzirme diyince aklıma hep hz. Muhammed sav.gelıyo.. Allahın peygamberi bile annesinin sütünü içememiş.. Çok ibretlik bence.. Düşündürücü.. Sütü gelmeyen anneler hep bunu göz önüne almalı bence

Aynen oyle nasip.
Umarim anneme benzerim. Annemin cokmus, sut kardes fln bulamamis ihtiyaci olan birini. Aglayarak çekip dökermiş lavaboya fazla geliyor diye. Benim de iki bebege yeter umarim. Fazlasi da zarar.
Yetmezse Allah ne verdiyse yerim icerim artik :)

Canım ben araştırıp bu markada karar verdim ve aldım sana da seçenek olsun ben 716 ya almıştım ama şu anda da indirimde normal fiyatı 900 küsur

Eklentiler

• 1000027239.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba canlar. Ben de ayak şişkinliği ve ağrısı için doktora göründüm. 23+6 dayız. Doktor bu haftada böyle şişkinlikler olmaz deyip fizik tedaviye yönlendirdi. Benim gibi çalışan olup ayakları şişen var mı? Çözüm olarak neler yapıyorsunuz?

Ohooo benim ayaklar bu grupta meşhur artık. 20. haftadan beri dinozor ayağı gibi ayaklarım. Tahlillerin temiz ve idrarında protein çıkmadıysa hamilelik ödemi diyorlar. Benim de öyle. Evde ödem azaltıcı hareketler, yürüyüş, sıcak-soğuk kompres yapmama rağmen geçmiyor. İşten eve gidice de 1 saat dikiyorum havaya ama nafile. Tuz zaten normal hayatta da tüketmiyorum. Benim geçmiyor ve acıyor artık. Sizin belki bu yöntemlerden sonra geçer.

İkiz mi.. Ay valla muhtesem.. Bı arkadas da ikizdi.. Nası özenıorm ona.. Şu an herseyı sil baştan yapmak zor gelıo valla... Bi seferde bitecek.. İki bebek de baştan zorlucak ama alışacaksın... Büyüdükçe Bi rahat edeceksin ki

Tabiki ben 91 diyorum.. Var mı artıran
Ya ne tatlısınız herkes kendi kilosunu yazmıs ben bebiş olarak demiştim
Şişko bebek demek istedi diye düşündüm şu anda en şişko bebek ben de.
Bir de son 6 haftadır hiç kilo almadım nerdeyse yaklaşık 500 gr kadar aldım. Bebek de daha fazlası var
Ya bende almadım aynı kılodayım ilk 3 ay aldıgımı aldım sonrası 1 -2 kılo arası gıdıp gelıyorum . Ama bu gunlerde gobegım daha şişti hissediyorum aldıgım kot şortlar taytlar şortlar sıkmaya başladı elbıseyle devam

Sütü çok olana hiiiiç özenmeyin benim birini emerken biri akardı hiç ama hiç gögüs pedsiz gezemezdim. Öyle akardı kı gögüs pedi süt dolardı ama gel gör ki kızım kılo almazdı 2 yasına kadar mama meme ikisiyle büyüdü
Sütünüzü yaglandırmak önemli cevız fındık fıstık su gerisi bos bırde kafaya takmamak

Rezene iyi değil diyenlerde var onu iyi araştırmak lazım kimyon çayı da yapıyorlar. Ben öyle bir şey okumuştum o yüzden hiç rezene içmedim
Eveet başta benim de öyle akmıyordu sonra sütyensiz gezince bir bakıyordum üstüm sırıl sıklam sütyenin içine pedlerden koyuyordum hep
Bende oturup hiç öyle güneşlenmedim aslında çocuğun peşindeydim hep Haziran tatilinden dönüşte çıktı bende lekeler o zaman tüm gün oteldeydik güneşe maruz kaldım filan pek de kendimle ilgilenemediğim için çıkmıştı. Ama ilkinde de bıyık üstünde çıktı ben anlamadım

Eski çalıştığım yerde bir abla doğum da terliyorsun ya o teri saç telinle sil lekeler gider demişti aklıma gelirse denicem haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…