Ben de arastirdim bu caylari ama ben sekerli sicak seyleri icemem ve cok sekerli diye yorumlar okumustum.Evet çok kilo da yapmıyor bencebu sefer ben tek su içicem ama süt yapsın diye çok bir şeye de ihtiyacımız yok
Bir de regl tarihi olacağı zamanlar ya da olduğumuzda sütte iyice azalma oluyor endişe etmemek lazım hiç, ilki çok evhamlı geçiyor ya. Ben gece sütüm yok gidin mama alın diye ağlamıştım sokağa çıkma yasağı varkensonra ertesi gün aptamil söyledik getirden ama hiç açmadım sadece kendimi güvende hissettiriyordu sütüm olmasa mama var gibi. Ek gıdaya geçince eczaneye bağış yaptık. Evde bir paket olabilir o yüzden mama insan iyi hissediyor
Şişko bebek demek istedi diye düşündümşu anda en şişko bebek ben de.
Bir de son 6 haftadır hiç kilo almadım nerdeyse yaklaşık 500 gr kadar aldım. Bebek de daha fazlası var
Rezene kimyon tohumu gaz için etkili. Bana dut kurusu suyu ve hastane de şekersiz sütlaç vermişlerdi o çok süt yapmıştı. Sezeryan oldum ama aynı dk süt gelmişti.Ben de arastirdim bu caylari ama ben sekerli sicak seyleri icemem ve cok sekerli diye yorumlar okumustum.
Benim de planim bol su ve sut yaptigi bilinen besinleri tuketmek. Belki aktardan rezene alirim gaz icin.
Damlada var canım ben kullanmadım ama kullanan çok arkadaşım var bestlak damlaBen de arastirdim bu caylari ama ben sekerli sicak seyleri icemem ve cok sekerli diye yorumlar okumustum.
Benim de planim bol su ve sut yaptigi bilinen besinleri tuketmek. Belki aktardan rezene alirim gaz icin.
Kesinlikle beni gören herkes ay niye sütün akmıyor benim fışkırırdı derler filan yok sıkardım karşıya uçardı sütümbenim sütüm hiç akmazdı bende sütüm yok sanıyordum sağma makinasıyla çıkıyordu meğer bazı kadınların meme ucu kası daha güçlü oluyormuş o yüzden öyle akmıyormuş yani akmazsa da endişelenmemek gerek
Evet evet ben de kullandım gerçekten bu damla çok arttırıyor göğüsler sertleşiyor süt doluyorDamlada var canım ben kullanmadım ama kullanan çok arkadaşım var bestlak damla
Ben de arastirdim bu caylari ama ben sekerli sicak seyleri icemem ve cok sekerli diye yorumlar okumustum.
Banada görümcem bi makina vermişti ismini hatırlamıyorum iyi oluyor bu süt sağma makinalaro Şuan için yok bakalım napacağızAynen yaa.. Bak medelayı övdüm ama benım en fazla 60cc sütüm çıkardı.. Ama oğlum çok guzel emerdi saatlerce.. Ay şu an Bi özledim o günleri
Şu an bunları okuyup yahu ben bu konuda çok umursamazmışım diyen benBenim burnumda bi tane leke çıktı güneş kremini unuttuğum zamanlar. Bir de hamilelikte en çok dudak üstü etkileniyor, ilk hamileliğimde güneş görmedim ama ondan lekeler kaldı. Burun ve dudak üstüne özellikle iyi sürün
Bence güneş lekesi dışında sorun olmaz ama şahsi fikrim
Banada görümcem bi makina vermişti ismini hatırlamıyorum iyi oluyor bu süt sağma makinalaro Şuan için yok bakalım napacağızevet emzirmek çok güzel ben kesince çok ağlamıştım
Aynen oyle nasip.İnan o an herşeyi içiosun.. Malt içecekler var ebebekte.. Onları bile içtimsırf çocuk büyüsün diye herseyı yapıosun..
Ama haftada 1 balık 1 et sebze meyve güzel beslenme yapan arkadasın çocugu tosun gibiydi.. Sütü de fazlaydı.. Beslenmeye dikkat edince de oluyor..
Ya biraz da nasip meselesi ya.. O cocugun rızkı ne kadarsa Allah onu gönderio.. Kimi 2 yıl emzirir kimi sütü oldugu halde bebek emmez.. Nasip kısmet
Canım ben araştırıp bu markada karar verdim ve aldım sana da seçenek olsunBende Şuan bakım ürünleri filan araştırması yapıyorum organik olanları listeledim fiyatlarını araştırıp aklıma yatan hepsini toplu alayım diyorum Bursa’ya geçince en azından onlarıda elemiş oluruzböyle bakınca ufak ufak çok eksik var kızlar sanki bitmeyecek gibi bu eksikler
Ohooo benim ayaklar bu grupta meşhur artık. 20. haftadan beri dinozor ayağı gibi ayaklarım. Tahlillerin temiz ve idrarında protein çıkmadıysa hamilelik ödemi diyorlar. Benim de öyle. Evde ödem azaltıcı hareketler, yürüyüş, sıcak-soğuk kompres yapmama rağmen geçmiyor. İşten eve gidice de 1 saat dikiyorum havaya ama nafile. Tuz zaten normal hayatta da tüketmiyorum. Benim geçmiyor ve acıyor artık. Sizin belki bu yöntemlerden sonra geçer.Merhaba canlar. Ben de ayak şişkinliği ve ağrısı için doktora göründüm. 23+6 dayız. Doktor bu haftada böyle şişkinlikler olmaz deyip fizik tedaviye yönlendirdi. Benim gibi çalışan olup ayakları şişen var mı? Çözüm olarak neler yapıyorsunuz?
Aynen oyle nasip.
Umarim anneme benzerim. Annemin cokmus, sut kardes fln bulamamis ihtiyaci olan birini. Aglayarak çekip dökermiş lavaboya fazla geliyor diye. Benim de iki bebege yeter umarim. Fazlasi da zarar.
Yetmezse Allah ne verdiyse yerim icerim artik :)
Ya ne tatlısınız herkes kendi kilosunu yazmıs ben bebiş olarak demiştimTabiki ben 91 diyorum.. Var mı artıran
Ya bende almadım aynı kılodayım ilk 3 ay aldıgımı aldım sonrası 1 -2 kılo arası gıdıp gelıyorum . Ama bu gunlerde gobegım daha şişti hissediyorum aldıgım kot şortlar taytlar şortlar sıkmaya başladıŞişko bebek demek istedi diye düşündümşu anda en şişko bebek ben de.
Bir de son 6 haftadır hiç kilo almadım nerdeyse yaklaşık 500 gr kadar aldım. Bebek de daha fazlası var
Yaa maşallahSelam teyzeler bizdende bir göbüş fotoğrafı gelsin dedim
Rezene iyi değil diyenlerde var onu iyi araştırmak lazım kimyon çayı da yapıyorlar. Ben öyle bir şey okumuştum o yüzden hiç rezene içmedimBen de arastirdim bu caylari ama ben sekerli sicak seyleri icemem ve cok sekerli diye yorumlar okumustum.
Eveet başta benim de öyle akmıyordu sonra sütyensiz gezince bir bakıyordum üstüm sırıl sıklamKesinlikle beni gören herkes ay niye sütün akmıyor benim fışkırırdı derler filan yok sıkardım karşıya uçardı sütümbenim sütüm hiç akmazdı bende sütüm yok sanıyordum sağma makinasıyla çıkıyordu meğer bazı kadınların meme ucu kası daha güçlü oluyormuş o yüzden öyle akmıyormuş yani akmazsa da endişelenmemek gerek
Bende oturup hiç öyle güneşlenmedim aslında çocuğun peşindeydim hepŞu an bunları okuyup yahu ben bu konuda çok umursamazmışım diyen bentatilde her fırsatta guneslendim şimdi de havuza gittiğimde gün içinde toplamda 20-30 dakika güneşleniyorum ( ha bu arada tek fark ben evdeyken bile sürekli güneş kremi sürerim ) bende leke fln hiçbir şey olmadı sadece burnunun üzeri tatlı tatlı çil olur ya öyle oldu o da ben de her yaz olur zaten hoşuma gidiyor diye umursamadım ama bunları okuyunca bir garip oldum ben bir de beyaz tenliyim ama o kadar güneşlenmeye en fazla 1 ton koyulaştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?