2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah benim de gelir böyle küçük diye az olcakmış gibi hissediyorum
hiiç öyle düşünme. arkadaşımın ablasının o kadar küçük ki, üç çocuk emzirmesine rağmen hala küçük. dolgulu 75 numara giyer. sadece emzirmekle tosuncuk büyüttü o çocukları çok sütü vardı maşallah yaradı da. memede depolanmıyor zaten. evet biraz birikiyor emmezse ama emdikçe geldiği için boyut önemli değil. benim de küçüktür hala 75im. bebek yeni doğduğunda dışarı akmıyor diye doktordan isteyip da sağdığımda 30 cc yeterli şu an için demişti doktor, benden 45 cc çıkmıştı.

Bende göğüs kalkanı aldım bu durumlar için umarım işe yarar

Ben hala almadım kullanamam diye ya rahat mı kullanımı falan. ::/

Zor geldik bu gunlere. Normalde hep iki cocuk isterdim. Ama uzun sure cocuk sahibi olamayinca yas geciyor bir tanecik yavrumuz olsa keske diyordum. Tam vaz gececekken son denemede ikiz oldu :) cok şükür hepimiz saglikla dogduklarini gorelim insallah.

Ben elbise dışında bir şey giymiyorum vakla ruhum bile sıkışıyor içinde

Ya bizim burası aşırı rüzgarlı bir yer öyle çarsıya pazarada gıyılmıyo elbıse
Yoksa bende en en rahat ettıgım sey elbıse efil efil

Valla 22. Haftadaki ekteki gobegim ile kendimi herhangi bir pantolonun icinde dusunemiyorum L beden hamile tayti bile sıkıyor. Pareo giyip denize gitmek disinda pek disari cikmiyorum allahtan
Sehire donunce ne yapacagim bilmiyorum

Eklentiler

• 20230810_151137.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 89
Eski çalıştığım yerde bir abla doğum da terliyorsun ya o teri saç telinle sil lekeler gider demişti aklıma gelirse denicem haha
Aaaa hemen bununla ilgili duyduğumu aktarıyorum
Gebelikte yüzünde leke oluşan arkadaşlar doğum sonrası yüzde yer oluşuyor ya, onu saçınızla sildiğinizde o lekeler gidiyor(Muş). Birkaç kişi bu tavsiyeye uymuş ve gitmiş, haberiniz olsun; onların yalancısıyım

Valla 22. Haftadaki ekteki gobegim ile kendimi herhangi bir pantolonun icinde dusunemiyorum L beden hamile tayti bile sıkıyor. Pareo giyip denize gitmek disinda pek disari cikmiyorum allahtan
Sehire donunce ne yapacagim bilmiyorum
Bu göbekle mi L beden sıkıyo ben hala s gıyıyorum M ye gecmedım s sıkıyor .. bence bu işte bir terslik var girmek istemiyor olabilirmisin

Rahatsız etmiyo ama dışardan biraz garip bi görüntüsü oluyo. Ama yara olmaması için gerekli bence göğüsün bişeye temas etmiyor ya o hissiyat iyi işte

Ben gümüş kapağı koyuyodum, önüne de göğüs pedi snra südyeni takıodum.. Dışardan bildiğin normal meme duruyodu.. Onun dışında Sudan başka bişey değdirmedim meme ucuna.. Hiç yara olmadı

Bu göbekle mi L beden sıkıyo ben hala s gıyıyorum M ye gecmedım s sıkıyor .. bence bu işte bir terslik var girmek istemiyor olabilirmisin
Ama nasıl ya s beden s zaten gebelik başında gaz sorunu sebebiyle direkt elendi bende, lastikli pantolonlarda da “m” artık iz yapıyor, L beden tayta geçtim de rahatladım totalde 6 kilo falan aldım. Ama hamile pantolonu hala 36 beden oluyor

Ay o bölüm yok, sen der deme kurcaladım sitelerini. Şimdi tahlil sonuçları için bekliyorum, bakalım ne diyecek

Gümüş kapakta işe yarıyor evet göğüs ucu yarası için senin memen küçük galiba baya belli oluyor bence ya dışarıya doğru bi çıkıntı oluyo ya anne sütünü emzirdikten sonra göğüs ucuna sürmek en iyisi bence ama pede iç çamaşıra temas edince sıkıntı oluyo işte ondan bahsediyorduk göğüs kalkanı kullanmak iyi oluyo diye

58-59 arasında gıdıp gelıyordum ama artık benıde sıkıyo . Üst artık oturduk büyümüyoda alt büyüyo donlarda gelmıyo artık

Kızlar siz de bir an önce doğurmak istiyor musunuz? Sıcaklardan mıdır nedir durdukça bana bir asabiyet geliyor bir an önce doğurup sağ Salim kucağıma almak istiyorum hava da zaten 40 derece var ne yatılıyor ne oturuluyor dışarı bile çıkamıyorum fenalıklar basıyor beni üstüne bi de şişmanlık off of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…