- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
hiiç öyle düşünme. arkadaşımın ablasının o kadar küçük ki, üç çocuk emzirmesine rağmen hala küçük. dolgulu 75 numara giyer. sadece emzirmekle tosuncuk büyüttü o çocukları çok sütü vardı maşallah yaradı da. memede depolanmıyor zaten. evet biraz birikiyor emmezse ama emdikçe geldiği için boyut önemli değil. benim de küçüktür hala 75im. bebek yeni doğduğunda dışarı akmıyor diye doktordan isteyip da sağdığımda 30 cc yeterli şu an için demişti doktor, benden 45 cc çıkmıştı.İnşallah benim de gelir böyleküçük diye az olcakmış gibi hissediyorum
Bende göğüs kalkanı aldım bu durumlar için umarım işe yararLansinoh mor olan tüpte işe yarıyor ama yara olunca krem sürsende mutlaka havalandırmak gerekiyor göğüsleri gün içinde belli aralıklarla açık bırakıp biraz anne sütü biraz lansinoh o da işe yarıyor biz bunuda denemiştikgöğüs pedi kullanmak sürekli ıslak kaldığı için yara yapıyor göğüs kalkanı kullanmak bu süreçte en güzeli oluyor
Göğüs pedinden daha çok işe yarayacağı kesin merak etmeBende göğüs kalkanı aldım bu durumlar için umarım işe yarar
Ben hala almadım kullanamam diye ya rahat mı kullanımı falan. ::/Lansinoh mor olan tüpte işe yarıyor ama yara olunca krem sürsende mutlaka havalandırmak gerekiyor göğüsleri gün içinde belli aralıklarla açık bırakıp biraz anne sütü biraz lansinoh o da işe yarıyor biz bunuda denemiştikgöğüs pedi kullanmak sürekli ıslak kaldığı için yara yapıyor göğüs kalkanı kullanmak bu süreçte en güzeli oluyor
Zor geldik bu gunlere. Normalde hep iki cocuk isterdim. Ama uzun sure cocuk sahibi olamayinca yas geciyor bir tanecik yavrumuz olsa keske diyordum. Tam vaz gececekken son denemede ikiz oldu :) cok şükür hepimiz saglikla dogduklarini gorelim insallah.İkiz mi.. Ay valla muhtesem.. Bı arkadas da ikizdi.. Nası özenıorm ona.. Şu an herseyı sil baştan yapmak zor gelıo valla... Bi seferde bitecek.. İki bebek de baştan zorlucak ama alışacaksın... Büyüdükçe Bi rahat edeceksin ki
Ya bizim burası aşırı rüzgarlı bir yer öyle çarsıya pazarada gıyılmıyo elbıseBen elbise dışında bir şey giymiyorum vakla ruhum bile sıkışıyor içinde
Ben elbise dışında bir şey giymiyorum vakla ruhum bile sıkışıyor içinde
Ya bizim burası aşırı rüzgarlı bir yer öyle çarsıya pazarada gıyılmıyo elbıse
Yoksa bende en en rahat ettıgım sey elbıse efil efil
Rahatsız etmiyo ama dışardan biraz garip bi görüntüsü oluyo. Ama yara olmaması için gerekli bence göğüsün bişeye temas etmiyor ya o hissiyat iyi işteBen hala almadım kullanamam diye ya rahat mı kullanımı falan. ::/
Aaaa hemen bununla ilgili duyduğumu aktarıyorumEski çalıştığım yerde bir abla doğum da terliyorsun ya o teri saç telinle sil lekeler gider demiştiaklıma gelirse denicem haha
Görümceminkiler küçücük ve maşallah hala emziriyor (23 aylık) eltiminki maşallah büyük 6.ayı bitti gibi birşeyİnşallah benim de gelir böyleküçük diye az olcakmış gibi hissediyorum
Bende göğüs kalkanı aldım bu durumlar için umarım işe yarar
Bu göbekle mi L beden sıkıyo ben hala s gıyıyorumValla 22. Haftadaki ekteki gobegim ile kendimi herhangi bir pantolonun icinde dusunemiyorumL beden hamile tayti bile sıkıyor. Pareo giyip denize gitmek disinda pek disari cikmiyorum allahtan
Sehire donunce ne yapacagim bilmiyorum
Rahatsız etmiyo ama dışardan biraz garip bi görüntüsü oluyo. Ama yara olmaması için gerekli bence göğüsün bişeye temas etmiyor ya o hissiyat iyi işte
Ama nasıl ya s bedenBu göbekle mi L beden sıkıyo ben hala s gıyıyorumM ye gecmedım s sıkıyor .. bence bu işte bir terslik var girmek istemiyor olabilirmisin
Ay o bölüm yok, sen der deme kurcaladım sitelerini. Şimdi tahlil sonuçları için bekliyorum, bakalım ne diyecekBenim gittiğim devlet hastanesinin internet sitesindeki laboratuvar sonuçları kısmında usg görüntülerine ait raporlar da yer alıyor. Görüntünün kendisi değil de doktorun not aldığı ölçüler yani. Belki bunda da vardır, sitesine girip biraz kurcalamakta fayda olabilir.
Gümüş kapakta işe yarıyor evet göğüs ucu yarası içinBen gümüş kapağı koyuyodum, önüne de göğüs pedi snra südyeni takıodum.. Dışardan bildiğin normal meme duruyodu.. Onun dışında Sudan başka bişey değdirmedim meme ucuna.. Hiç yara olmadı
58-59 arasında gıdıp gelıyordum ama artık benıde sıkıyo . Üst artık oturduk büyümüyoda alt büyüyo donlarda gelmıyo artıkAma nasıl ya s bedens zaten gebelik başında gaz sorunu sebebiyle direkt elendi bende, lastikli pantolonlarda da “m” artık iz yapıyor, L beden tayta geçtim de rahatladım totalde 6 kilo falan aldım. Ama hamile pantolonu hala 36 beden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?