Ayy senin göbüşünüde kedini de yerim masaallahMerhaba teyzeleri uzun zamandır buralara bakamadım umarım herkes çok iyidir biz bugün minnoş kızımızı gördük 920 gram 35 cm şükürbaş çevresi yine 1 hafta geri galiba küçük kafalı olacak bu minnoş babasının da öyle çünkü doktorumuz sorun yok dedi birde bende bir göbiş bırakayım bugünün hatırasına birde arkada minnoş kedi abimiz çıkmış
öfff aynı şeyi yaşadım. ikisinde de hiç akmazdı sütüm. "niye akmıyor sütün mü az?" "benim önüm şöyle ıslanırdı"lar filan. çocuğun kilo alımı iyi. söylemlerden etkilenerek ekstra vermek istediğim mamayı kusuyor filan. doktora sordum. e hadi bi sağalım bakalım madem eksiğin varsa kaç cc mama vereceğine bakarız dedi. gayet iyi geldi her ikisinde de yetti çok şükür. umarım bu bebeğimde de gelir. çok seviyorum emzirmeyi. büyük oğlumu 25 ay, küçük oğlumu 28 ay emzirdim. eşim şimdiden bunu bari 1 yaşında kes diyo tavanlara bakıyorum.Kesinlikle beni gören herkes ay niye sütün akmıyor benim fışkırırdı derler filan yok sıkardım karşıya uçardı sütümbenim sütüm hiç akmazdı bende sütüm yok sanıyordum sağma makinasıyla çıkıyordu meğer bazı kadınların meme ucu kası daha güçlü oluyormuş o yüzden öyle akmıyormuş yani akmazsa da endişelenmemek gerek
Kesinlikle çocuğun peşinde koşmaktanRezene iyi değil diyenlerde var onu iyi araştırmak lazım kimyon çayı da yapıyorlar. Ben öyle bir şey okumuştum o yüzden hiç rezene içmedim
Eveet başta benim de öyle akmıyordu sonra sütyensiz gezince bir bakıyordum üstüm sırıl sıklamsütyenin içine pedlerden koyuyordum hep
Bende oturup hiç öyle güneşlenmedim aslında çocuğun peşindeydim hepHaziran tatilinden dönüşte çıktı bende lekeler o zaman tüm gün oteldeydik güneşe maruz kaldım filan pek de kendimle ilgilenemediğim için çıkmıştı. Ama ilkinde de bıyık üstünde çıktı ben anlamadım
Eski çalıştığım yerde bir abla doğum da terliyorsun ya o teri saç telinle sil lekeler gider demiştiaklıma gelirse denicem haha
Ben elbise dışında bir şey giymiyorum vakla ruhum bile sıkışıyor içindeYa ne tatlısınız herkes kendi kilosunu yazmıs ben bebiş olarak demiştim
Ya bende almadım aynı kılodayım ilk 3 ay aldıgımı aldım sonrası 1 -2 kılo arası gıdıp gelıyorum . Ama bu gunlerde gobegım daha şişti hissediyorum aldıgım kot şortlar taytlar şortlar sıkmaya başladıelbıseyle devam
İnşallah benim de gelir böyleHahaha ya bide ballandıra ballandıra anlatıp insanı etkiliyorlar ama herkesin anatomik yapısı farklı işte ben çok şükür 19 yada 20 aya kadar emzirdimşimdi kim ne derse desin inanmam şükür artık deneyimliyiz
Çok şükür çok sevindimSelam kızlar okudum maşallah herkez iyi
Bugün devleette perinatoloji randevum vardı detaylı yaptırdığım için gelişimine baktı çok iyi bi doktordu çok sevdim açıklayıcı anlattı herşeyi bebek ile ilgili şeyleri pek söylemedi kiloları rahim ağzı uzunluğu suları ve en önemlisi rahme giden damarda direnç vardı 4 hafta önce şuan iyi dedi peki tekrar olur mu dedim olmaz dedi bu beni sevindirdi gelişim geriliği yok olursa doktorun yazı yazsın direk buraya gel randevu ile uğraşma dedi riskli görseydi beni kendi 2 haftada bir çağırıyormuş zaten, enfeksiyondan bahsettim kültür idrar bakılıcak kan verdim sonuçlarına bakarsın gerekli görürsen gelirsin dedi kiloları biri 590 biri 570 dedi ikize göre normal heraldeşeker yüklemesini unuttum valla sormayı onuda özeldekine sorarım napım
Bütün gece gelişim geriliği çıkıcak diye döne döne bi hal oldum rüyalarıma girdi çok şükür
Tam olarak bunu nasıl başarıyorsunuzŞişko bebek demek istedi diye düşündümşu anda en şişko bebek ben de.
Bir de son 6 haftadır hiç kilo almadım nerdeyse yaklaşık 500 gr kadar aldım. Bebek de daha fazlası var
Böyle şeylere hiç gerek yok kızlarArkadaşlar günaydınbaşka grupta gördüğüm mesajı buraya da ekliyorum, anne 1 ağustosta doğum yapmış. Bizlere de fikir olur belki
Küçük diye gelmez diye düşünmeİnşallah benim de gelir böyleküçük diye az olcakmış gibi hissediyorum
Canım benim 20. Haftadan itibaren şişmeye başladı özellikle ayak bileğim ve ayaklarım sabah birşey yok akşam şişmiş oluyor.Bir ara 1 hafta geçti 2 gündür yine var.Otırarak çalışıyorum ben de ayaklarımın altına yükselti koydum eve gidince de yastık koyuyorum işler bitince rahatlatıyorMerhaba canlar. Ben de ayak şişkinliği ve ağrısı için doktora göründüm. 23+6 dayız. Doktor bu haftada böyle şişkinlikler olmaz deyip fizik tedaviye yönlendirdi. Benim gibi çalışan olup ayakları şişen var mı? Çözüm olarak neler yapıyorsunuz?
oo bayılırım böyle fikirlereHe bir de kızlar bunu bende yapıcam göğüslerinizin yara olmaması için doğuma 1 ay kala eczaneden evicap kapsül alıcaz hergün sürücez ya da kakao yağı sürücez e vitamini deposu ve inşallah emzirirken yara olmayacak
Set olarak çok güzelmiş fiyatı bakacağım canım teşekkür ederimCanım ben araştırıp bu markada karar verdim ve aldım sana da seçenek olsunben 716 ya almıştım ama şu anda da indirimde normal fiyatı 900 küsur
Benim meme ucunun nasırı geçmeden ikinci emecek bu sefer artık kan revan içinde kalmıcam inşallahHe bir de kızlar bunu bende yapıcam göğüslerinizin yara olmaması için doğuma 1 ay kala eczaneden evicap kapsül alıcaz hergün sürücez ya da kakao yağı sürücez e vitamini deposu ve inşallah emzirirken yara olmayacak
Lansinoh mor olan tüpte işe yarıyor ama yara olunca krem sürsende mutlaka havalandırmak gerekiyor göğüsleri gün içinde belli aralıklarla açık bırakıp biraz anne sütü biraz lansinoh o da işe yarıyor biz bunuda denemiştikBenim meme ucunun nasırı geçmeden ikinci emecek bu sefer artık kan revan içinde kalmıcam inşallahevicap ı arkadaşımda demişti denemedim ben lansinosh ve bir doğal krem kullandım hiç işe yaramadı. Ayva çekirdeği yaptık filan derken nasırlaşınca aslında geçti acısı. Bu sefer bende denicem evicap ı
Yaa sağol canımYaa maşallahben yarın 24. Haftaya gireceğim ama aynı göbeğe sahibiz. fotoğraflarinizi gördükçe benim hiç iç karnım yokmuş 9. Ayda ne yapicam nasıl olacak bu göbek diyorum hdbdjsbs
Herkes herşeyi diyor canım en iyisi duymamak ve bebeğe odaklanmak emzirdikçe artıyor inşallah bu bebişleri de emziririzöfff aynı şeyi yaşadım. ikisinde de hiç akmazdı sütüm. "niye akmıyor sütün mü az?" "benim önüm şöyle ıslanırdı"lar filan. çocuğun kilo alımı iyi. söylemlerden etkilenerek ekstra vermek istediğim mamayı kusuyor filan. doktora sordum. e hadi bi sağalım bakalım madem eksiğin varsa kaç cc mama vereceğine bakarız dedi. gayet iyi geldi her ikisinde de yetti çok şükür. umarım bu bebeğimde de gelir. çok seviyorum emzirmeyi. büyük oğlumu 25 ay, küçük oğlumu 28 ay emzirdim. eşim şimdiden bunu bari 1 yaşında kes diyo tavanlara bakıyorum.
Şöyle birşey söyliyim küçük memişlerin sütleri baya yağlı oluyor ve yarıyor bebişlereİnşallah benim de gelir böyleküçük diye az olcakmış gibi hissediyorum
Yaa çok çok teşekkür ederimAyy senin göbüşünüde kedini de yerim masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?