MaşallahBenim doktora kızımı kaldırıyorum bir şey olur mu dedim tekmelemesin yeter her türlü kaldırabilirsin dediadam tarlada doğurtturacak cinsten rahat, seviyorum bu halini hiç zorlamıyor beni
Ama detaylı ultrasonu yapan kaldırma demişti. 13 250 ilk kızımı günde en az 20 kez kaldırıyormuşum yatağına koy al, tuvalet banyo, mama sandalyesine indir kaldır mümkün değil aksi yani ben yapmasam kendi başına yapabilecek durumda değil kio yüzden doktorların da her dediğine kulak asmamak lazım serklajlı vs olsan haklı tabii de
Yani evet 2 kilo nedir2 kıloyu serçe parmağınla kaldırırsın ayolbence çok takılma, ama sanrm senın bıraz istirahat etmen lazım.. Dikkat edersen düzelmeyecek hiçbişey yok keske bende spor yapabılsem, 8 sene fıtness plates sonrası evlenince bıraktım ve şu an 91 kıloyum çok pişmanım, ama geriye dönmek için saglam irademi harekete gecırmem gerekiyor.. Şu dogumu da atlatayım İnş görelim bakalım
Merhaba aynı sıkıntılar benim hamileliğimin 19. Haftasında da görüldü çentiklenme çok sayıda koroid pleksus kisti çentiklenme için 2 ihtimal var ya sende hafif seyirli tansiyon olur ya da bebiş bi tık az beslenir ama her iki durumda da korkulacak bişey yok kist içinde kesin geçiyor diyebilirim bende 28. Hafta tamamen kaybolduRahime giden damarlarda çentik izlendi dedi. Bilateral KOROİD PLEKSUS KİSTİ Dedi. Bu ikiside 24. Haftadan sonra geçiyor dedi.
Ama emin olmak için yaştan dolayı yaptırmanızı öneririm dedi.
Internetten baktım her şeye kötü yorum yazan internet burda gecıcı bır durum oldugunu %80 gebeden görüldüğünü söylüyor.
Ondan ötürü kafam karıştı.
Ya çok şükür bizim ikiside geçmiş 24. Haftada tekrar detaylıya gittim baktılar.Merhaba aynı sıkıntılar benim hamileliğimin 19. Haftasında da görüldü çentiklenme çok sayıda koroid pleksus kisti çentiklenme için 2 ihtimal var ya sende hafif seyirli tansiyon olur ya da bebiş bi tık az beslenir ama her iki durumda da korkulacak bişey yok kist içinde kesin geçiyor diyebilirim bende 28. Hafta tamamen kayboldu
Amin hepiniz sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi inşallah benim bebişim 20 aylık koca bir çörekkk oldu şuanYa çok şükür bizim ikiside geçmiş 24. Haftada tekrar detaylıya gittim baktılar.
Herkes sağlıkla kucagına alsın inşallah ..
Yani evet 2 kilo nedirben kendi bedenimi biliyorum tam 12 kilodan sonra karın kaslarımi kullanmaya başlıyorum sınırımı biliyorum ama doktorlar da herkesi senin sınırın ne diye sorgulayamayacağı için direkt kaldırma deyip kestirip atıyorlar. Aslında çok güzel devam etmişsin bence tekrar yaparsın yapılmayacak birşey değil
Ah kızlar bu bebek beni çok zorluyor ben hiç nefes alamıyorum ne zaman döner acaba doğum pozisyonuna bugün bu şişkinlik geçsin diye çok az yemek yedim yok geçmiyor bide üstüne yemek yemediğim için sinirliyim herkese sataşıyorum açlıktan
Cidden kafası yukarda olunca çok zor oluyormuş halim perişanAy bu gece bende midemde hissediyorum oğlumu.. Sanki döndü ama anlamadm da.. Aksi gibi bide sanrm mantar oldum emın deglm ama bayagı kaşınıo.. Sureklı yıkıyorum genıtal bölgeyi.. Cok ciddi Bi sorun olur mu mantarda? Salıya randevum var, o zmna beklesem diyorum.. Acile de bundan gitmek istemiyorum
Ben hala 21 kilo oğlumu arada kaldırıyorum valla.. Mecbur kalınca oluyor.. Sporcuya 2 kılo ne allasen, bence doktorlarda da Bi tuhaflık oluyor.. En iyisi kendi kendinin doktoru olmak
gunaydin kizlarrbizimde dun aksam görüş gunumuzdu. dogum pozisyonuna donmus artik. idrar torbasina cok baski yapiyor kafasini cok dayamis oyuzden baski ve kasilma hissediyormusum arada. 24+3 683 gram 31 cm olmusuz azmi sanki cok kilolu dogmuyor cocuklarim ama insan genede takiyor iste normal mi diye
23+5 600 gram 28 cm di bence senin boyu da kilosu da gayet iyigunaydin kizlarrbizimde dun aksam görüş gunumuzdu. dogum pozisyonuna donmus artik. idrar torbasina cok baski yapiyor kafasini cok dayamis oyuzden baski ve kasilma hissediyormusum arada. 24+3 683 gram 31 cm olmusuz azmi sanki cok kilolu dogmuyor cocuklarim ama insan genede takiyor iste normal mi diye
Herkesin öyle bir dönemi oluyo benim de oldu ama istesem de birakamiyodum meslek o olduğu içinÖyle valla, ben çok seviyodum sporu, nooldu bilmem ayagım Bi kesildi salondan gitmez oldum.. İçimden gelmemeye basladı.. Üniversitede yurttaki kızlar besyocu sanıyordu beni sürekli eşofman filan spora git gel20li yaşlardaki hırsımı geri yüklemem lazım sadece, o da azmime bakar.. Bu bebekten sonra cok degıscemi dusunuyorum
Hahah ya çok tatlısınAy benimki de 21kg. (4.5 yaş), hala arada bir nazlar bir mıymıylar kendini kucağa aldırır bir şekildeDilkenn , sporcu olmayan göbekli bir birey olarak benim karın kaslarım daha az ağırlıkta mı çalışıyordur acaba daha fazla mı?( senin 12 kg’a kıyasla yani ).
Günaydın, benimkisi biraz önden gidiyor. 23+5 te 695 kg çıktı ama doktor raporunda 24+2’yle uyumlu yazıyordu kilosu için. Bu durumda sizinki taş çatlasa normalden en fazla 10-20 gram az olabilir, ki o da anlam ifade edecek bir miktar değil (usg nin hata payı bile 20 gramdan daha fazladır herhalde, 23+2 de gittiğim başka bir doktor daha fazla ölçmüş, iri bebek olabilir şeker çıkabilir vb. Demişti mesela). Bence gayet haftasıyla uyumlu. Sağlıkla gelsin
23+6 da 611 gram ve 30 cmdi canım bence hiç kafana takma gayet iyigunaydin kizlarrbizimde dun aksam görüş gunumuzdu. dogum pozisyonuna donmus artik. idrar torbasina cok baski yapiyor kafasini cok dayamis oyuzden baski ve kasilma hissediyormusum arada. 24+3 683 gram 31 cm olmusuz azmi sanki cok kilolu dogmuyor cocuklarim ama insan genede takiyor iste normal mi diye
Hahah ya çok tatlısınkesinlikle hayır çünkü herkesin anatomik yapısı farklı, sen mesela ömrün boyunca spor yapma ama karın kasların belki benimkinden güçlüdür veya sürekli spor yapan biri ne kadar karin çalışırsa çalışsın günlük rutin hayatında karın kasını kullanmayi bilmiyorsa senden benden daha zayıftır karın kası yani tamamen kendi bedeninin farkinda olmakla ve anatomiyle alakalı bir konu bu canım
Öyle valla, ben çok seviyodum sporu, nooldu bilmem ayagım Bi kesildi salondan gitmez oldum.. İçimden gelmemeye basladı.. Üniversitede yurttaki kızlar besyocu sanıyordu beni sürekli eşofman filan spora git gel20li yaşlardaki hırsımı geri yüklemem lazım sadece, o da azmime bakar.. Bu bebekten sonra cok degıscemi dusunuyorum
Herkesin öyle bir dönemi oluyo benim de oldu ama istesem de birakamiyodum meslek o olduğu içinkesinlikle yaparsın çünkü eski alışkanlık ve bir anda eski alışkanlığına dönmek seni hiç zorlamaz hatta vay be aynı esji gunlerdeki gibi deyip daha mutlu yapacaksın bak gör
Bunu geçen dr söyledi bana açıkçası anlam veremedim o an ben spor filan bilmem yapmadım da hiç ama dr ultrason resmini çekerken resim bozuluyordu karın kasın çok sert gibi birşey söyledi bende acaba kilodan ötürü yağlı mı demek istedi çekindi söylemedi diye düşündümHahah ya çok tatlısınkesinlikle hayır çünkü herkesin anatomik yapısı farklı, sen mesela ömrün boyunca spor yapma ama karın kasların belki benimkinden güçlüdür veya sürekli spor yapan biri ne kadar karin çalışırsa çalışsın günlük rutin hayatında karın kasını kullanmayi bilmiyorsa senden benden daha zayıftır karın kası yani tamamen kendi bedeninin farkinda olmakla ve anatomiyle alakalı bir konu bu canım
Ay benimki de 21kg. (4.5 yaş), hala arada bir nazlar bir mıymıylar kendini kucağa aldırır bir şekildeDilkenn , sporcu olmayan göbekli bir birey olarak benim karın kaslarım daha az ağırlıkta mı çalışıyordur acaba daha fazla mı?( senin 12 kg’a kıyasla yani ).
Günaydın, benimkisi biraz önden gidiyor. 23+5 te 695 kg çıktı ama doktor raporunda 24+2’yle uyumlu yazıyordu kilosu için. Bu durumda sizinki taş çatlasa normalden en fazla 10-20 gram az olabilir, ki o da anlam ifade edecek bir miktar değil (usg nin hata payı bile 20 gramdan daha fazladır herhalde, 23+2 de gittiğim başka bir doktor daha fazla ölçmüş, iri bebek olabilir şeker çıkabilir vb. Demişti mesela). Bence gayet haftasıyla uyumlu. Sağlıkla gelsin
23+5 600 gram 28 cm di bence senin boyu da kilosu da gayet iyi
teşekkür ederim kizlar hemen hemen ayni sanirim sizinkilerle ozaman normal gorunuyor biraz icim rahatladi valla23+6 da 611 gram ve 30 cmdi canım bence hiç kafana takma gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?