Milan nasıl?Arkadaşlar biz hala isim seçemedikyavrumuzun bir adı yok hala. Kuzey ismini düşünüyoruz ama ben içinde A harfi olan bi isim istiyorum. Önerilere açığım Kayra da var aklımda
Yaa minnoşBizde bugün kontrole gittik 1090 gram 34 cm geldi haftasıyla uyumlu dedi. Rahim ağzı biraz kısalmış ve bebek çok aşağıda olduğu için kontroller artık 15 günde bir dedi. Vajinal varis olabilir çok baskı var 6 Kasım doğum tarihi ama Ekim 15 den sonra gelmesini bekliyoruz dedi
Bu bebek çok hareketli ikinciler daha zordur dedi aman hocam ne diyorsunuz dedikvalla ilk kızım asla bu kadar hareketli değildi bu bir saniye durmuyor bu hafta bir şey oldu canı sıkılıyor herhalde artık yüzünü görmemizde çok zor kafa çok aşağıda olduğu için hiç göremedik bundan sonrada göremeyiz herhalde
Doktor bana yükleme yapalım demedi, tokluk şekerime bakıcam yemeklerden sonra bir süre takip içinBenim de bugün şeker çıktı 147 değer için 100 gramlık yükleme yapacakmış. Ben de sekeri kestim bugün itibariyle
Ayy senin de benim gibi bir ton rahatsızlığın var ofBende de yok tabii ki artıkhele şu an ikinci kat merdiveninde bile nefesim kesiliyor. Ben ilk doğumdan sonra tekrar koşuya başlarken aynen öyle ufak ufak başlamıştım (ilk koşuya başladığım zamanlardaki gibi) ama doğum sonrası zaten bir takım sorunlar (fıtık, sakroiliak eklem çatlaması ve sonrası illitibial bağ sendromu) yaşamıştım ve herhalde tam toparlanmadan başlayınca bu sefer dizime yük bindirmişim. Doktor diğerlerinde değil ama diz sorununda kilonun da etkisi olabileceğini söylemişti. Kilo veremeyince dönmeye cesaret edemedim bir daha. Anca tempolu yürüyüş ve pilates yapabildim.
Aslında doğum ve sonrasındaki lohusalık döneminde rutin yürüyüş alışkanlıklarının bile değişmesi insanı bayağı bir formdan düşürüyor. Ben doğumdan sonraki ilk birkaç ay normal yürüyüş tempoma dönmeye çalışırken baldırlarımın nasıl hamlıktan ağrıdığını hatırladım şimdi. Yıllardır yaşamadığım bir şeydi o hamlık hissi. Ve bu hamileliğimde de şimdiden sekteye uğramaya başladıkça yürüyüşler her yürüyüş sonrası hafif hafif baldır ağrısı yaşıyorum ertesi gün. (Yüzme yürüyüşün yerini tutmuyormuş anlaşılan)
Not: sezaryen olmuştum ben bu arada, yukarda saydıklarımın hiçbiri normal doğum kaynaklı değil yani.
Büyüdüklerinde inşallah diyelim o zaman beSpor fikri Şuan hoşuma gittiiki çocukla bana hayal tabiki ama inşallah bir gün bu avantajı değerlendirebilirim
Ya gerçekten ikinciler daha hareketli olabilir mi? Benimki öyle uykudan uyandıracak cinsten değil gerçi ama sanki ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorum bu kadar hareket hissettiğimi. Belki de unutmuşumdur tabii, bilemiyorum.Bizde bugün kontrole gittik 1090 gram 34 cm geldi haftasıyla uyumlu dedi. Rahim ağzı biraz kısalmış ve bebek çok aşağıda olduğu için kontroller artık 15 günde bir dedi. Vajinal varis olabilir çok baskı var 6 Kasım doğum tarihi ama Ekim 15 den sonra gelmesini bekliyoruz dedi
Bu bebek çok hareketli ikinciler daha zordur dedi aman hocam ne diyorsunuz dedikvalla ilk kızım asla bu kadar hareketli değildi bu bir saniye durmuyor bu hafta bir şey oldu canı sıkılıyor herhalde artık yüzünü görmemizde çok zor kafa çok aşağıda olduğu için hiç göremedik bundan sonrada göremeyiz herhalde
Ya bende 24+3 de gıtmıstım 690 gramdı bence normal minnoş kızın
Kaçıncı haftadasın. Maşallah 1 kıloyu geçti artık bebişler ya .. Gidenler oldukca bende heyecanlanıyorum.
Bilmiyorum sizlere nasıl geliyor ama bana zaman su gibi geçti .. Şaka maka son 3 ay
Bu arada benim de magnezyum değerlerimde hiçbir sıkıntı yok ama gebeliğin çok başında ayağıma saçma bir kramp giriyor diye doktor magnezyum takviyesi başlatmıştı, hala devam ediyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum. Belki doktor sana da önerir. Ben yatmadan önce içtiğim için unutuyorum bazen birkaç gün, hafif kramp girmeleri oluyor o zaman.Ayy senin de benim gibi bir ton rahatsızlığın var ofevet dizde kilo en başta düşünülen sebeplerden biri maalesef. Benim de şu an baldirlarimda kramplar başladı hemen gittim magnezyum baktırdım ama sıkıntı yoktu sonra pilatese düzenli gidince orda bağıra bağıra esneme yaptık geçti çok şükür ve evet yüzmeyle yürüyüş çok farklı kulvarlar ama yüzme yürüyüşten daha hafif ve tüm vücudun çalıştığı tek dal diyebilirim
Anladım demek ki her doktorun usulü farklı. Bana tekrar aç gel kesin tanı için dedi mesajla. Ben de 100 luk yükleme yapacak diye anladım ama bakalım.Doktor bana yükleme yapalım demedi, tokluk şekerime bakıcam yemeklerden sonra bir süre takip için
Bugün 27+3 düKaçıncı haftadasın. Maşallah 1 kıloyu geçti artık bebişler ya .. Gidenler oldukca bende heyecanlanıyorum.
Bilmiyorum sizlere nasıl geliyor ama bana zaman su gibi geçti .. Şaka maka son 3 ay
Bence daha hareketliler kesinlikle, ben ilkinde bir şeyler yer sola yatardım öyle hissederdim daha çok. Bunda insan tuvaletini yaparken bile kıpırdar mıYa gerçekten ikinciler daha hareketli olabilir mi? Benimki öyle uykudan uyandıracak cinsten değil gerçi ama sanki ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorum bu kadar hareket hissettiğimi. Belki de unutmuşumdur tabii, bilemiyorum.
İnşallah bu kızımı hiç net göremedim bende dahaYaa minnoşbenimki en son dönmemişti ama yüzü kapalıydı, inşallah bir dahaki kontrolde görürüz ben de çok merak ediyorum
Çıkınca haber ver buraya da mutlakaa
O zaman ben de magnezyuma tekrar başlayım çünkü perinatologum kullanabilirsin bir zararı yok demiştiYa gerçekten ikinciler daha hareketli olabilir mi? Benimki öyle uykudan uyandıracak cinsten değil gerçi ama sanki ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorum bu kadar hareket hissettiğimi. Belki de unutmuşumdur tabii, bilemiyorum.
Siz böyle şeyler yazınca bana da bir heyecan gelmiyor değil ama şahsen oo daha üç ay var kafasındayım ben hala
Ha zaman su gibi geçiyor tabii, o ayrı.
Bu arada benim de magnezyum değerlerimde hiçbir sıkıntı yok ama gebeliğin çok başında ayağıma saçma bir kramp giriyor diye doktor magnezyum takviyesi başlatmıştı, hala devam ediyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum. Belki doktor sana da önerir. Ben yatmadan önce içtiğim için unutuyorum bazen birkaç gün, hafif kramp girmeleri oluyor o zaman.
Ama mesela dediğim gibi bir haftadır falan hiç yürüyüş yapamadım neredeyse (bulunduğum yerdeki çöl sıcağı yüzünden) dün yapabildim bir tek (gece de magnezyumu unutmuşum yine tesadüfen) bugün baldır ağrıları yokladı hemen. Tövbe bir daha dedim. Gece mece de olsa yürüyeceğim artık. (Ben de fıtık da olduğu için yürüyüşü kesince bel ağrısı da başlıyor normalde ama neyse ki yüzmenin de faydası oluyormuş ona biraz)
AynenO zaman ben de magnezyuma tekrar başlayım çünkü perinatologum kullanabilirsin bir zararı yok demiştiayy al sana ders olmuş daha da unutmazsin artık canım hahaha
Maşallah ya benım kızım hıc kılo almıyordu doktor yumurtayı 2 ye cıkar et sut cok tüket deyip duruyordu. Bende ınsallah 3 kıloya ulastırırım dıye dua edıyorumBugün 27+3 dübenim için kilosu ne kadar az o kadar iyi aslında ya çok korkuyorum 4 ve üzeri doğacak diye. Bende 600 gram almışım ama hepsi bebeğe gitmiş
Yaa bendeValla bugün kahvaltı edelim diye dışarı çıktık anca eve dönüyorum. Son zamanlarda böyle enerjik değildim çok iyi geldi. Hoşuma gitti eskisi gibi yorulmadan dolaşmak
Maşallah ya benım kızım hıc kılo almıyordu doktor yumurtayı 2 ye cıkar et sut cok tüket deyip duruyordu. Bende ınsallah 3 kıloya ulastırırım dıye dua edıyorum
Benim doktor sagolsun hıc tartmadı benı ben ne almısım bebek ne almıs bılmıyorum
Yaa bendeDilkenn e dedım ki havuza girme ben bugun naptım sabah 10 da gözümü aqua parkta actım aksam 5 e kadar
Dilken duymasın da 3-4 kere havuza girdim ama çok eğlendim
Zaman azaldıkca geZip tozup foto cekmek ıatıyorum göbüşümleneyse eşim 1 hafta daha ızın patlatmıs bu hafta bol gezmeli yüzmeli olacak Anı yaşayalım yarına ne olacak bilinmez .
Ay hamilelik yapmam dediğin ne varsa yapmakmış zatenYaa bendeDilkenn e dedım ki havuza girme ben bugun naptım sabah 10 da gözümü aqua parkta actım aksam 5 e kadar
Dilken duymasın da 3-4 kere havuza girdim ama çok eğlendim
Zaman azaldıkca geZip tozup foto cekmek ıatıyorum göbüşümleneyse eşim 1 hafta daha ızın patlatmıs bu hafta bol gezmeli yüzmeli olacak Anı yaşayalım yarına ne olacak bilinmez .
Ohh yarasın sana da bebişine deValla bugün kahvaltı edelim diye dışarı çıktık anca eve dönüyorum. Son zamanlarda böyle enerjik değildim çok iyi geldi. Hoşuma gitti eskisi gibi yorulmadan dolaşmak
Ay hamilelik yapmam dediğin ne varsa yapmakmış zatendimi göbeklerle çok keyifli oluyor her şey. Bugun dışarıda tanımadığım biri ilk kez allah analı babalı büyütsün dedi. İlk kez bugün dışarıdan anlaşıldı sanırım bir mutlu oldum ki sorma karnımı tuta tuta gezdim
Valla deniz havuzu çok özledim, tüm denize giremeyenler için de yüz
İlk aklıma futbol takımı geldi ama aslında kulağa hoş geliyorMilan nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?