2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa minnoş benimki en son dönmemişti ama yüzü kapalıydı, inşallah bir dahaki kontrolde görürüz ben de çok merak ediyorum

Ayy senin de benim gibi bir ton rahatsızlığın var of evet dizde kilo en başta düşünülen sebeplerden biri maalesef. Benim de şu an baldirlarimda kramplar başladı hemen gittim magnezyum baktırdım ama sıkıntı yoktu sonra pilatese düzenli gidince orda bağıra bağıra esneme yaptık geçti çok şükür ve evet yüzmeyle yürüyüş çok farklı kulvarlar ama yüzme yürüyüşten daha hafif ve tüm vücudun çalıştığı tek dal diyebilirim

Ya gerçekten ikinciler daha hareketli olabilir mi? Benimki öyle uykudan uyandıracak cinsten değil gerçi ama sanki ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorum bu kadar hareket hissettiğimi. Belki de unutmuşumdur tabii, bilemiyorum.

Siz böyle şeyler yazınca bana da bir heyecan gelmiyor değil ama şahsen oo daha üç ay var kafasındayım ben hala

Ha zaman su gibi geçiyor tabii, o ayrı.

Bu arada benim de magnezyum değerlerimde hiçbir sıkıntı yok ama gebeliğin çok başında ayağıma saçma bir kramp giriyor diye doktor magnezyum takviyesi başlatmıştı, hala devam ediyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum. Belki doktor sana da önerir. Ben yatmadan önce içtiğim için unutuyorum bazen birkaç gün, hafif kramp girmeleri oluyor o zaman.
Ama mesela dediğim gibi bir haftadır falan hiç yürüyüş yapamadım neredeyse (bulunduğum yerdeki çöl sıcağı yüzünden) dün yapabildim bir tek (gece de magnezyumu unutmuşum yine tesadüfen ) bugün baldır ağrıları yokladı hemen. Tövbe bir daha dedim. Gece mece de olsa yürüyeceğim artık. (Ben de fıtık da olduğu için yürüyüşü kesince bel ağrısı da başlıyor normalde ama neyse ki yüzmenin de faydası oluyormuş ona biraz)

Kaçıncı haftadasın. Maşallah 1 kıloyu geçti artık bebişler ya .. Gidenler oldukca bende heyecanlanıyorum.
Bilmiyorum sizlere nasıl geliyor ama bana zaman su gibi geçti .. Şaka maka son 3 ay
Bugün 27+3 dü benim için kilosu ne kadar az o kadar iyi aslında ya çok korkuyorum 4 ve üzeri doğacak diye. Bende 600 gram almışım ama hepsi bebeğe gitmiş

Bence daha hareketliler kesinlikle, ben ilkinde bir şeyler yer sola yatardım öyle hissederdim daha çok. Bunda insan tuvaletini yaparken bile kıpırdar mı yani inanılmaz bir şey

Çıkınca haber ver buraya da mutlakaa

Ay bugun çok uzundu valla.. Ya gittik, doktor baktı uygun pozisyonda değil dedi.. Açtım zaten, gittim bişiler yedim.. Üstüne çikolata yedim.. Yine dönmedi benım kerata.. Sonra hafif vurur gibi göbek etrafını uyardık.. Şükür döndü herşey yolundaymış çok şükür, doktor öyle detaylı anlatmadı ama sonuçları okudum ters bişey yok şükür... Haftası ve günüyle birebir uyumlu.. Şimdide karnımda tepinip duruyo Laz uşağı 23 haftalık oluyorum yarın

O zaman ben de magnezyuma tekrar başlayım çünkü perinatologum kullanabilirsin bir zararı yok demişti ayy al sana ders olmuş daha da unutmazsin artık canım hahaha

Bugün 27+3 dü benim için kilosu ne kadar az o kadar iyi aslında ya çok korkuyorum 4 ve üzeri doğacak diye. Bende 600 gram almışım ama hepsi bebeğe gitmiş
Maşallah ya benım kızım hıc kılo almıyordu doktor yumurtayı 2 ye cıkar et sut cok tüket deyip duruyordu. Bende ınsallah 3 kıloya ulastırırım dıye dua edıyorum
Benim doktor sagolsun hıc tartmadı benı ben ne almısım bebek ne almıs bılmıyorum
Valla bugün kahvaltı edelim diye dışarı çıktık anca eve dönüyorum. Son zamanlarda böyle enerjik değildim çok iyi geldi. Hoşuma gitti eskisi gibi yorulmadan dolaşmak
Yaa bende Dilkenn e dedım ki havuza girme ben bugun naptım sabah 10 da gözümü aqua parkta actım aksam 5 e kadar
Dilken duymasın da 3-4 kere havuza girdim ama çok eğlendim

Zaman azaldıkca geZip tozup foto cekmek ıatıyorum göbüşümle neyse eşim 1 hafta daha ızın patlatmıs bu hafta bol gezmeli yüzmeli olacak Anı yaşayalım yarına ne olacak bilinmez .

Valla gez anam ya.. Bende bugun büyüğü babaya postalayıp arkadasa gittim detaylıdan snra ama yol pertimi çıkardı.. Dedim valla daha gidemem yolum oraya düşmüşken gideyim bunlar hunisiz son zamanlar

Ay hamilelik yapmam dediğin ne varsa yapmakmış zaten dimi göbeklerle çok keyifli oluyor her şey. Bugun dışarıda tanımadığım biri ilk kez allah analı babalı büyütsün dedi. İlk kez bugün dışarıdan anlaşıldı sanırım bir mutlu oldum ki sorma karnımı tuta tuta gezdim
Valla deniz havuzu çok özledim, tüm denize giremeyenler için de yüz

Valla bugün kahvaltı edelim diye dışarı çıktık anca eve dönüyorum. Son zamanlarda böyle enerjik değildim çok iyi geldi. Hoşuma gitti eskisi gibi yorulmadan dolaşmak
Ohh yarasın sana da bebişine de ya ben de dışarıda yemek yemekten öyle korkuyorum ki eve kapattım kendimi iyice. Enfeksiyon da var diye nerdeyse bir aydır evdeyim ama çok bunaldım. Biraz daha rahat olabilmek istiyorum dışarıda yeşillik yok, pişmemişse tam diye et ürünleri yok, yumurtası çiğ kalmıştır diye tatlı yok, kahve yok derken geliyorlar bana yavaştan artık

Annelik onun x2 katı bide kınadıgının başına gelme olasılığı %100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…