Canım sen zaten bunu biliyorsundur ama uzun zamandan sonra koşmaya baslayacaksan kesinlikle öncesinde bacak kaslarını esnetmen ve ısınma yapman şart eğer yapmazsan hüsran olurYok canım, bende no karın kasıgerçekten mevcut kas ile o kası çalıştırmak için gereken ağırlık arasında ters orantı mı yoksa doğru orantı mı var, onu hesaplayamadığım için sordum
Benim sporla sizinki gibi bir ilişkim olmadı hiç ama ilk hamileliğime kadar çok güzel koşuyordum, doğumdan sonra aldığım kiloları veremeyince koşuya dönemedim bir daha (giriştiğim birkaç deneme ortopedist muayenehanesinde sonuçlandı)
Ben de ona döneyim ya nolur bu kez. Beş yıldır ne zaman koşan birini görsem burnumun direği sızlıyor resmen.
Çıkınca haber ver buraya da mutlakaaKızlar detaylı ultrasona geldim.. İnşallah güzel sonuçlar alırım.. Önümde 6 kişi var.. Artık ne zmna girerim bilmiyorum
Hah işte anlatmak istediğim buyduBunu geçen dr söyledi bana açıkçası anlam veremedim o an ben spor filan bilmem yapmadım da hiç ama dr ultrason resmini çekerken resim bozuluyordu karın kasın çok sert gibi birşey söyledi bende acaba kilodan ötürü yağlı mı demek istedi çekindi söylemedi diye düşündümdemek spor yapmayıncada olabiliyor
Spor fikri Şuan hoşuma gittiHah işte anlatmak istediğim buydutabiiki olabilir mesela sen spora baslasan çok hızlı bir şekilde sonuç alırsın çünkü altta yatan anatomi ve genetik sağlam anladın mı mesela benim abim 20 senedir basketbol oynar (boyu 2.05) ama hala selülitleri var çünkü bizim baba tarafinda erkekte selülit genetik ne yaparsa yapsın gitmiyor işte bunun gibi
Canım sen zaten bunu biliyorsundur ama uzun zamandan sonra koşmaya baslayacaksan kesinlikle öncesinde bacak kaslarını esnetmen ve ısınma yapman şart eğer yapmazsan hüsran olurve tekrar baslayacaksan çok küçük küçük başla ilk gün yavaş tempodan hızlı tempo yürüyüşe çıkar 2 gün sonra biraz daha hızlı 2 gün sonra önce hızlı tempo sonra birkaç dakika koşu ardından yavas tempo yürüyüş (yani kostuktan sonra anında durma) gibi gibi yavaş yavas artırmalı gidersen hem sakatlanma olmaz hem de kalbi tempoya alıştırirsin ha bu arada ben şu an asla ama asla koşamam mesela, seni takdir ettim ben de öyle bir kalp ve kardiyo senelerdir yok koşabiliyorsan bu mükemmel bir şey
30,8 cm çokta kısa değil bence canım bazen 1,2 hafta gerilik veya önde oluyor son zamanlara doğru orantılanıyorMerhaba hanımlar ben de bugün 25 haftayim tam. 740 gram dedi doktorum ama uyluk kemiği 1 hafta geriden geliyor diye söyledi. Fl 4.40 çıkmış. Sizce önem arz eder mi takip edeceğiz dedi ama benim gibi olan var mı?
Maşallah bebişeKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı doktor kontrolünden çıktım . 24+6 haftada 815gr /32cm. Değerler haftasıyla uyumlu dedi. Bebekle ilgili bir problem yok idrar ve kan testi verdim. Bir de şeker yüklemesi yapıldı (50gr) aslında normalde zayıf yapılı biriyim 1.70 51 kgydim şuan 59kg oldum, çok çok kilo almadım ama açlık şekerim 77 tokluk 174 çıktıbenim gibi yüksek şekeri çıkan var mı ? Bir de idrarımda 4-5 eritrosit ve bakteri çıktı 1-2 gündür de yanma hissediyordum benimle aynı durumda olan var mı doktora yazdım ama henüz cevap vermedi biraz endişelendim
Canım şekerin çıkmış evet ama düzgün beslenme ile çözülüyor yani bu değere ilaç başlamaz sadece dikkat etmeni önerir. Doğuma kadar şekeri kısıtlaman gerekir. Maalesef gebelik şekerinin kimde çıkacağı hiç belli olmuyor. İdrarındaki bakteri ve eritrosit sayısı ise az endişe etme bol su iç onun içinKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı doktor kontrolünden çıktım . 24+6 haftada 815gr /32cm. Değerler haftasıyla uyumlu dedi. Bebekle ilgili bir problem yok idrar ve kan testi verdim. Bir de şeker yüklemesi yapıldı (50gr) aslında normalde zayıf yapılı biriyim 1.70 51 kgydim şuan 59kg oldum, çok çok kilo almadım ama açlık şekerim 77 tokluk 174 çıktıbenim gibi yüksek şekeri çıkan var mı ? Bir de idrarımda 4-5 eritrosit ve bakteri çıktı 1-2 gündür de yanma hissediyordum benimle aynı durumda olan var mı doktora yazdım ama henüz cevap vermedi biraz endişelendim
Maşallah minnoşa evet kesinlikle çok hareketliler yada ilk hamilelikte anlamıyorduk farklı birşey var ama çözemedim bizimde bir an önce gelse de görüş günümüz şikayetlerimi bir bir saysamBizde bugün kontrole gittik 1090 gram 34 cm geldi haftasıyla uyumlu dedi. Rahim ağzı biraz kısalmış ve bebek çok aşağıda olduğu için kontroller artık 15 günde bir dedi. Vajinal varis olabilir çok baskı var 6 Kasım doğum tarihi ama Ekim 15 den sonra gelmesini bekliyoruz dedi
Bu bebek çok hareketli ikinciler daha zordur dedi aman hocam ne diyorsunuz dedikvalla ilk kızım asla bu kadar hareketli değildi bu bir saniye durmuyor bu hafta bir şey oldu canı sıkılıyor herhalde artık yüzünü görmemizde çok zor kafa çok aşağıda olduğu için hiç göremedik bundan sonrada göremeyiz herhalde
Son günlerde nede olsa hamileyim diye hiç alışkanlığım olmayan yemekler yediğim doğru :/ bakalım doktor umarım 100gr yükleme de yapalım demez, dediğin gibi ben en iyisi şekeri keseyim..Canım şekerin çıkmış evet ama düzgün beslenme ile çözülüyor yani bu değere ilaç başlamaz sadece dikkat etmeni önerir. Doğuma kadar şekeri kısıtlaman gerekir. Maalesef gebelik şekerinin kimde çıkacağı hiç belli olmuyor. İdrarındaki bakteri ve eritrosit sayısı ise az endişe etme bol su iç onun için
Bende anlamadım tuvaletimi yaparken bile kıpırdıyor bir rahat yok, biri içerden vurur biri dışardan kapıya vururMaşallah minnoşa evet kesinlikle çok hareketliler yada ilk hamilelikte anlamıyorduk farklı birşey var ama çözemedim bizimde bir an önce gelse de görüş günümüz şikayetlerimi bir bir saysam
Merhaba dün aynı şeyleri yaşadım tek kullanımlık toz antibiyotik aldım ve şekerim çıktı maalesef diyetisyene yönlendirdi doktorum hastanede liste verdiler endişelenmeyelim ve bu süreci olduğu gibi kabul edelim artık az kaldıKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı doktor kontrolünden çıktım . 24+6 haftada 815gr /32cm. Değerler haftasıyla uyumlu dedi. Bebekle ilgili bir problem yok idrar ve kan testi verdim. Bir de şeker yüklemesi yapıldı (50gr) aslında normalde zayıf yapılı biriyim 1.70 51 kgydim şuan 59kg oldum, çok çok kilo almadım ama açlık şekerim 77 tokluk 174 çıktıbenim gibi yüksek şekeri çıkan var mı ? Bir de idrarımda 4-5 eritrosit ve bakteri çıktı 1-2 gündür de yanma hissediyordum benimle aynı durumda olan var mı doktora yazdım ama henüz cevap vermedi biraz endişelendim
Hahahaa yaa 3 ay sonra ikiside dışardan istekte bulanacak öyle düşünBende anlamadım tuvaletimi yaparken bile kıpırdıyor bir rahat yok, biri içerden vurur biri dışardan kapıya vururben ne desem normal olabilir diyor vallahi ama gerçekten bir şey diyorsa da mecbur yaptırıyor. Sanırım bazı doktorlar 28 den sonra nst de başlıyormuş son 3 aya girdik vallahi
Son zamanlar ben yatakta tek başıma dönemiyordum bileHahahaa yaa 3 ay sonra ikiside dışardan istekte bulanacak öyle düşünfinale doğru gidiyoruz ama sanki çok uzun sürecek gibi bu 3 ay bizlere son günler hele daha zor geçiyor
Benim de bugün şeker çıktı 147 değer için 100 gramlık yükleme yapacakmış. Ben de sekeri kestim bugün itibariyleSon günlerde nede olsa hamileyim diye hiç alışkanlığım olmayan yemekler yediğim doğru :/ bakalım doktor umarım 100gr yükleme de yapalım demez, dediğin gibi ben en iyisi şekeri keseyim..
İnşallah öyle olur ilk gebeligim önde gidiyordu bu sefer böyle duyunca bi an canım sıkıldı.30,8 cm çokta kısa değil bence canım bazen 1,2 hafta gerilik veya önde oluyor son zamanlara doğru orantılanıyor
Ya bende 24+3 de gıtmıstım 690 gramdı bence normal minnoş kızıngunaydin kizlarrbizimde dun aksam görüş gunumuzdu. dogum pozisyonuna donmus artik. idrar torbasina cok baski yapiyor kafasini cok dayamis oyuzden baski ve kasilma hissediyormusum arada. 24+3 683 gram 31 cm olmusuz azmi sanki cok kilolu dogmuyor cocuklarim ama insan genede takiyor iste normal mi diye
Kaçıncı haftadasın. Maşallah 1 kıloyu geçti artık bebişler ya .. Gidenler oldukca bende heyecanlanıyorum.Bizde bugün kontrole gittik 1090 gram 34 cm geldi haftasıyla uyumlu dedi. Rahim ağzı biraz kısalmış ve bebek çok aşağıda olduğu için kontroller artık 15 günde bir dedi. Vajinal varis olabilir çok baskı var 6 Kasım doğum tarihi ama Ekim 15 den sonra gelmesini bekliyoruz dedi
Bu bebek çok hareketli ikinciler daha zordur dedi aman hocam ne diyorsunuz dedikvalla ilk kızım asla bu kadar hareketli değildi bu bir saniye durmuyor bu hafta bir şey oldu canı sıkılıyor herhalde artık yüzünü görmemizde çok zor kafa çok aşağıda olduğu için hiç göremedik bundan sonrada göremeyiz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?