Benim de yemekte kurtarıcım margarita pizzaAslında rahat olunca insan kendini çok daha iyi hissediyor. Kahvaltıyı dışarda yapmak basit zaten. Şarküteri ürünü tüketmiyorum kahvaltıda sadece.
Tabi saatlerce dışarıda olunca akşam yemeği de dışarda yemek durumunda kaldık ama böyle zamanlarda genellikle peynirli pizza tercih ediyorum ya da ızgara tavuk( tavuk tercih etme sebebim az pişmiş olma şansı yok kırmızı et gibi değil çünkü) tabii yine de özellikle söylüyorum. Tatlıda krema yoksa yumurtanın pişmemesi imkansız.
Kahveyi tüketebilirsin günde bir bardak. Ama istemezsen de kafeinsiz seçeneği var.
Ben dikkat ederek bir şekilde uyum sağlıyorum aslında. Çünkü sosyalleşmek insana çok iyi geliyor ve mutlu hissettiriyor
Ben de sevmezdim ot gibi hatta tam olarak saman gibi gelirdi tadı (samanın tadını nerden bileceksemBurda yollarımız ayrıldı soyacım yulafı hiiiç sevemedim ben5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım
Bence açıklama gayet makul sevdimE ikinci hamilelikler biraz öyle bence
Erkek ismi bulmak çok zormuş ya belli başlı isimler dışında seçenek yok gibi babası Kerem koydu ama hala başka isimlerede bakıyor ve ben hiç birini beğenmiyorumErkek olsa arden ya da aren ismini düşünüyordum cnm
Evet Asil ismi de var listemdeErkek ismi bulmak çok zormuş ya belli başlı isimler dışında seçenek yok gibi babası Kerem koydu ama hala başka isimlerede bakıyor ve ben hiç birini beğenmiyorumRachel35 Arden güzel ama diğer bir seçenekte asaf ve asil ismi olabilir a olan
HahaYa evde cocuk anneyı babayı örnek alıyor. Biz ailecek balık seven bır aıleyız kızıma eşim alıstırdı tuttugu balıkları ben asla elleyemem kızıma hep verdı oynattırdı konusturdu sevdırdı .
Bizim yemedıgımız birseyı ama annemde yemıyor dıyorBu aralar ben kızım hamılelere yasak fılan dıyorum da dogurunca ne olacak
Şuan ne kadar dikkatsiz olduğumu fark ettim
Erkek ismi bulmak çok zormuş ya belli başlı isimler dışında seçenek yok gibi babası Kerem koydu ama hala başka isimlerede bakıyor ve ben hiç birini beğenmiyorumRachel35 Arden güzel ama diğer bir seçenekte asaf ve asil ismi olabilir a olan
Ya benim aksel çok hoşuma gitti tınısı .. Kızımda arel istiyordu bende kesınlıkle a harfı ıle baslasın ıstıyordum. Biz alıştık ismimize Bazen sadece alp miiiii? Deselerde yada baska isim bulursunuz doğana kadar deselerde biz çok sevdik ismimizi inşallah sizinde içinize sinen bir isim çıkar karşınızaEvet Asil ismi de var listemdeListe de uzadı bu sayede bakalım içinden nasıl çıkacağız Ya ben batıl inançlıyım bir mesaj bekliyorum. Bir rüya belki bir yerden bir şey olmalı ki hah bu isminde olmalı oğlum diyebileyim. Yoksa tek başımıza babasıyla seçmek çok sorumluluk gibi geliyor.
Geçen şöyle komik bi şey olmuştu ama adaya tatile gittik. Gece arabada otele geçerken ıssız sokaklarda birden eşim dedi bu adada hayvan var mıdır mesela tilki? Nerden gelmiştir varsa da. Baksana her yeri suyla çevrili diye attı ortaya. Tam o anda pat diye önümüzden tilki geçti gecenin yarısı. Güldük geçtik. Sonra yola devam ederken bir tane daha geçti. Aaa ne ilginç dedik başka bir şey desek olacaktı sanki. Ertesi akşam yine dışarıdayız aklıma dün geceki tilkiler geldi. Daha fazla görür müyüz ki acaba dedim eşime hadi dedim totem yapalım bir tane daha önümüzden geçerse oğlumuzun adı Kuzey olacakmış. Dedim ve tam birkaç dakika sonrasında pat diye geçti bir tane daha şok olduköyle bitti tatilimiz başka da tilki görmedik. Belki mesajdır bu kim bilir
Bence zaten bi isim kulağınıza evet ya bu benim oğlumun ismi bu olmalı diye gelecektir inşallah en kısa sürede karar verirsinizEvet Asil ismi de var listemdeListe de uzadı bu sayede bakalım içinden nasıl çıkacağız Ya ben batıl inançlıyım bir mesaj bekliyorum. Bir rüya belki bir yerden bir şey olmalı ki hah bu isminde olmalı oğlum diyebileyim. Yoksa tek başımıza babasıyla seçmek çok sorumluluk gibi geliyor.
Geçen şöyle komik bi şey olmuştu ama adaya tatile gittik. Gece arabada otele geçerken ıssız sokaklarda birden eşim dedi bu adada hayvan var mıdır mesela tilki? Nerden gelmiştir varsa da. Baksana her yeri suyla çevrili diye attı ortaya. Tam o anda pat diye önümüzden tilki geçti gecenin yarısı. Güldük geçtik. Sonra yola devam ederken bir tane daha geçti. Aaa ne ilginç dedik başka bir şey desek olacaktı sanki. Ertesi akşam yine dışarıdayız aklıma dün geceki tilkiler geldi. Daha fazla görür müyüz ki acaba dedim eşime hadi dedim totem yapalım bir tane daha önümüzden geçerse oğlumuzun adı Kuzey olacakmış. Dedim ve tam birkaç dakika sonrasında pat diye geçti bir tane daha şok olduköyle bitti tatilimiz başka da tilki görmedik. Belki mesajdır bu kim bilir
Su sus demeHele benbugun Bildiğin ıslak hamburger yedim yahu ay yemeyince daha beter oluyorum, içimde kalıo napim
Ben duyduğum bebeklere asil ismini çok yakıştırıyorum kulağa çok güzel geliyor aksine ben farklı isimler severim aslında ama eşim hiç beğenmiyor hiç birini duymamış barlas ismini söyledim çok beğendi anlamını ve ismi ama ilkkez duydum dıyorArkadasım da 1 ay önde benden 27 haftalık o.. O da asil koycakmış ismini.. Sanrm artık o popülerbnm zmnda Eymen vardı, patladı Bi.. Artık ilerde Eymen dedeler, asel nineler doluşcak ortalık
Ben duyduğum bebeklere asil ismini çok yakıştırıyorum kulağa çok güzel geliyor aksine ben farklı isimler severim aslında ama eşim hiç beğenmiyor hiç birini duymamış barlas ismini söyledim çok beğendi anlamını ve ismi ama ilkkez duydum dıyorbende kocamdan bişey anlamadım bi çoğu ismi ya ilkkez duymuş yada söylemesi zormuş neyse artık bakalım kerem demesine rağmen başka isimlerede göz atıyor inşallah net olur artık siz ne koydunuz bebeğin ismini
Dayımın oğlunun ismiSöylesem mi söylemesem mi bilemedim.. Ama söz verin kismeler koymasın
Ya ben tvde karşıma çıktı, ibni Sina dizisi.. Şöyle dedim Sina Sina ne guzel gelıo kulagabaşına da Ömer ekledik.. Ömer sina inşallah
Dayımın oğlunun ismiyağız sina ilk dayımda duymustum o ismi . Şu an oğlu 16-17 yasında korkma ilk sen koymuyorsun
Bende cok begenmıstım cok degısık ama guzel gelmişti kulagıma .
Hahahahhaha ya sen burda konuştuğun her şeyi yaşıyorsun farkında mısın kuşumMaşallah ya benım kızım hıc kılo almıyordu doktor yumurtayı 2 ye cıkar et sut cok tüket deyip duruyordu. Bende ınsallah 3 kıloya ulastırırım dıye dua edıyorum
Benim doktor sagolsun hıc tartmadı benı ben ne almısım bebek ne almıs bılmıyorum
Yaa bendeDilkenn e dedım ki havuza girme ben bugun naptım sabah 10 da gözümü aqua parkta actım aksam 5 e kadar
Dilken duymasın da 3-4 kere havuza girdim ama çok eğlendim
Zaman azaldıkca geZip tozup foto cekmek ıatıyorum göbüşümleneyse eşim 1 hafta daha ızın patlatmıs bu hafta bol gezmeli yüzmeli olacak Anı yaşayalım yarına ne olacak bilinmez .
Bizim oğlumuzun ismi Ata Barlas olacakBen duyduğum bebeklere asil ismini çok yakıştırıyorum kulağa çok güzel geliyor aksine ben farklı isimler severim aslında ama eşim hiç beğenmiyor hiç birini duymamış barlas ismini söyledim çok beğendi anlamını ve ismi ama ilkkez duydum dıyorbende kocamdan bişey anlamadım bi çoğu ismi ya ilkkez duymuş yada söylemesi zormuş neyse artık bakalım kerem demesine rağmen başka isimlerede göz atıyor inşallah net olur artık siz ne koydunuz bebeğin ismini
Evet ya ne dedıysem aksını yapmaya başladımHahahahhaha ya sen burda konuştuğun her şeyi yaşıyorsun farkında mısın kuşumyok yok ben duymadım ohh sefan olsun bol bol gezin benim de eşim evde zibilyon derece sıcak var ama havuza gidemiyoruz sürekli evden toplantıya giriyor. Benim yerime de yüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?