2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de yemekte kurtarıcım margarita pizza ay umarım kimsenin gece gece canı çekmez yine de özlediğim çok şey var dışarıda yiyemediğim. 3 ay daha bekleyeceğiz
Kahveyi arada latteyle halledebilirim aslında.
Evet sosyalleşmeye ihtiyacım var benim de. Bir de bebekle zaten eve kapanacağız sen de çok iyi yapmışsın ağırlaşmamışken son bir iki ay belki gezebilirsek ne ala

Burda yollarımız ayrıldı soyacım yulafı hiiiç sevemedim ben 5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım
Ben de sevmezdim ot gibi hatta tam olarak saman gibi gelirdi tadı (samanın tadını nerden bileceksem ) sonra içine süt ve yulaf dışında kuru üzüm, kuru kayısı, incir, fındık, ceviz be varsa doldurup yemeye başladım. Zamanla tadı çok iyi gelmeye hatta bu içindekilerle tatlı gelmeye başladı. İçeriğindeki kuruyemişi azaltıp tüketiyorum. Bir de laktozsuz sütle denemeni öneririm. Onun tatlımsız tadı yulafın tatsızlığını alıyoruz biraz

Erkek olsa arden ya da aren ismini düşünüyordum cnm
Erkek ismi bulmak çok zormuş ya belli başlı isimler dışında seçenek yok gibi babası Kerem koydu ama hala başka isimlerede bakıyor ve ben hiç birini beğenmiyorum Rachel35 Arden güzel ama diğer bir seçenekte asaf ve asil ismi olabilir a olan

Evet Asil ismi de var listemde Liste de uzadı bu sayede bakalım içinden nasıl çıkacağız Ya ben batıl inançlıyım bir mesaj bekliyorum. Bir rüya belki bir yerden bir şey olmalı ki hah bu isminde olmalı oğlum diyebileyim. Yoksa tek başımıza babasıyla seçmek çok sorumluluk gibi geliyor.
Geçen şöyle komik bi şey olmuştu ama adaya tatile gittik. Gece arabada otele geçerken ıssız sokaklarda birden eşim dedi bu adada hayvan var mıdır mesela tilki? Nerden gelmiştir varsa da. Baksana her yeri suyla çevrili diye attı ortaya. Tam o anda pat diye önümüzden tilki geçti gecenin yarısı. Güldük geçtik. Sonra yola devam ederken bir tane daha geçti. Aaa ne ilginç dedik başka bir şey desek olacaktı sanki. Ertesi akşam yine dışarıdayız aklıma dün geceki tilkiler geldi. Daha fazla görür müyüz ki acaba dedim eşime hadi dedim totem yapalım bir tane daha önümüzden geçerse oğlumuzun adı Kuzey olacakmış. Dedim ve tam birkaç dakika sonrasında pat diye geçti bir tane daha şok olduk öyle bitti tatilimiz başka da tilki görmedik. Belki mesajdır bu kim bilir

Haha ben denizden babam çıksa yerim ama işte çoğu sebze, ham peynir ve yumurtaya direnç gösteriyorum peyniri de tostta pizza da yerim bayılırım ama ham şekilde kahvaltıda yiyemem garip bir insanım

Arkadasım da 1 ay önde benden 27 haftalık o.. O da asil koycakmış ismini.. Sanrm artık o popüler bnm zmnda Eymen vardı, patladı Bi.. Artık ilerde Eymen dedeler, asel nineler doluşcak ortalık

Artık yarı uykulu yarı uyanık vakıt lere girdim sanırım.. 2 saatte bir uyanıorm.. Uykuyu çok seven bünyem nasıl alışacak bu tempoya bilemedim

Ya benim aksel çok hoşuma gitti tınısı .. Kızımda arel istiyordu bende kesınlıkle a harfı ıle baslasın ıstıyordum. Biz alıştık ismimize Bazen sadece alp miiiii? Deselerde yada baska isim bulursunuz doğana kadar deselerde biz çok sevdik ismimizi inşallah sizinde içinize sinen bir isim çıkar karşınıza
Ben kahve içerken karar verdım alp istıyorum dedim Ama dedı cok kısa degılmı ee senın adında 3 harf dedım Doğru dedi oldu bitti

Bence zaten bi isim kulağınıza evet ya bu benim oğlumun ismi bu olmalı diye gelecektir inşallah en kısa sürede karar verirsiniz en çok beğendiğin bi kaç taneyi eleyip eşinle kura çeker gibi çekebilirsin

Arkadasım da 1 ay önde benden 27 haftalık o.. O da asil koycakmış ismini.. Sanrm artık o popüler bnm zmnda Eymen vardı, patladı Bi.. Artık ilerde Eymen dedeler, asel nineler doluşcak ortalık
Ben duyduğum bebeklere asil ismini çok yakıştırıyorum kulağa çok güzel geliyor aksine ben farklı isimler severim aslında ama eşim hiç beğenmiyor hiç birini duymamış barlas ismini söyledim çok beğendi anlamını ve ismi ama ilkkez duydum dıyor bende kocamdan bişey anlamadım bi çoğu ismi ya ilkkez duymuş yada söylemesi zormuş neyse artık bakalım kerem demesine rağmen başka isimlerede göz atıyor inşallah net olur artık siz ne koydunuz bebeğin ismini

Söylesem mi söylemesem mi bilemedim.. Ama söz verin kismeler koymasın

Ya ben tvde karşıma çıktı, ibni Sina dizisi.. Şöyle dedim Sina Sina ne guzel gelıo kulaga başına da Ömer ekledik.. Ömer sina inşallah

Dayımın oğlunun ismi yağız sina ilk dayımda duymustum o ismi . Şu an oğlu 16-17 yasında korkma ilk sen koymuyorsun
Bende cok begenmıstım cok degısık ama guzel gelmişti kulagıma .

Dayımın oğlunun ismi yağız sina ilk dayımda duymustum o ismi . Şu an oğlu 16-17 yasında korkma ilk sen koymuyorsun
Bende cok begenmıstım cok degısık ama guzel gelmişti kulagıma .

Yok biliyorum benım cevremde de var, ama yaygın değil.. O yuzden dedim yaygınlaşmasın diye.. Yoksa tek tük konulsun sorun değil bnmde kulagıma cok hoş gelmişti

Hahahahhaha ya sen burda konuştuğun her şeyi yaşıyorsun farkında mısın kuşum yok yok ben duymadım ohh sefan olsun bol bol gezin benim de eşim evde zibilyon derece sıcak var ama havuza gidemiyoruz sürekli evden toplantıya giriyor. Benim yerime de yüz

Bizim oğlumuzun ismi Ata Barlas olacak cinsiyeti belli olduğu gün koyduk iki isim bir araya geldiğinde çok güçlü bir karakter oluşturuyor hatta geçenlerde manyak gibi Instagramda adı Barlas olanların profillerine girdim onları inceledim sonuçlara bayıldım hahaha

Evet ya ne dedıysem aksını yapmaya başladım Ama cidden bebeğin suyuna kadar etkiliyormuş ya havuz korkuyorum o yüzden ama tatile gidip otel odasında oturmak gıbı olurdu girmeseydım
Gelince misss gibi yıkandım İnşallah birşey olmaz Ya eşimle kızım şimdi havuza indi bende duş aldım napayım bu sene böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…