2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aslında rahat olunca insan kendini çok daha iyi hissediyor. Kahvaltıyı dışarda yapmak basit zaten. Şarküteri ürünü tüketmiyorum kahvaltıda sadece.
Tabi saatlerce dışarıda olunca akşam yemeği de dışarda yemek durumunda kaldık ama böyle zamanlarda genellikle peynirli pizza tercih ediyorum ya da ızgara tavuk( tavuk tercih etme sebebim az pişmiş olma şansı yok kırmızı et gibi değil çünkü) tabii yine de özellikle söylüyorum. Tatlıda krema yoksa yumurtanın pişmemesi imkansız.
Kahveyi tüketebilirsin günde bir bardak. Ama istemezsen de kafeinsiz seçeneği var.
Ben dikkat ederek bir şekilde uyum sağlıyorum aslında. Çünkü sosyalleşmek insana çok iyi geliyor ve mutlu hissettiriyor

Ben hayatımda hiç yumurta yemedim kek vs öyle içine atılınca yiyorum ama hiç omlet haşlama gibi yumurta yemedim. İçim kesinlikle almıyor yumurtayı bu yaşa geldik muz ve kaşar peynir çok kilo yapıyor onları bol bol tüket sen, ben normal doğum yapmayı planladığım için 3 kg olsa yeter bana

Valla gez anam ya.. Bende bugun büyüğü babaya postalayıp arkadasa gittim detaylıdan snra ama yol pertimi çıkardı.. Dedim valla daha gidemem yolum oraya düşmüşken gideyim bunlar hunisiz son zamanlar
Ahahah ya benım kızım tam gün okulda bebekle tek olacagım ıcın şükür biraz daha hunisiz gezebılecegım
Yaa bende bugun su almak ıcın markete gırdım adam sırasını verdı birde aquada hep et vs yemekler vardı bende güvenliğe rica edip dışarıya cıkıp simit puaca filan yıyıp gerı ıcerıye gırdım hamıle olmasam asla guvenlık bunu yapmazdı eşimde diyor ki kullan bu gunlerı avantajlarından yararlan
Ayy bizim buralar gece serınledı yanı bu demek oluyor kı deniz havuz sezonunun bıtmesıne az kaldı ondan bu hafta tüm yüzemeyenler için yüzeceğim aklınız kalmasın

Ya kızımda cok yedım yok vallahı bana kılo yapıyo bunda da daha cok canımın ıatedıgını yıyorum .
Aaa yumurta evde olmazsa benım elim ayagım titriyor evde hiçbirsey yok dıyorum

Kim yazdı geriye gidemeyecegım ama ıkıncıler daha hareketli kesinlikle gece yataga yatıyorum baslıyo horon tepmeye ama nasıl güZel nasıl hosuma gıdıyor elımın altında kayıyor allahım dıyorum herkese nasıp et rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsın.
Yani tekme atması bıle güzel o hissi yasamak bıle guzel gece uyanıyorum nasıl dag gıbı yapıyor karnımı eşimi uyandırmak ıstıyorum bak bak dıye

Ayy tabi canım aquada dışarıdan içeriye hiç bişey alamazsın normalde insanların hepsi duyarlı değil ama yine de iyi insanlar iyi ki var
Bence bu aralar serin gidiyor ama daha yaz bitmez zaten geç geldi bu sene. Bir de bebekler doğduğunda daha ılık olsun havalar

Ya kızımda cok yedım yok vallahı bana kılo yapıyo bunda da daha cok canımın ıatedıgını yıyorum .
İkimizin yumurtaya olan aşkı ben yumurta yemeden doymam mesela. Alpi cim yulaf da iyi kilo aldırır bebeğe. Yulaf kasesi yap meyveli yoğurtlu

İkimizin yumurtaya olan aşkı ben yumurta yemeden doymam mesela. Alpi cim yulaf da iyi kilo aldırır bebeğe. Yulaf kasesi yap meyveli yoğurtlu
Burda yollarımız ayrıldı soyacım yulafı hiiiç sevemedim ben 5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım

Ya ıkı sene önce biz ekim ayında denıze gırıyorduk burada kış gec gelmişti ınsallah bu senede oyle olsun da sogukta dogurmayalım ameliyathane zaten soguk

Ben her gün kızıma ve babasına yapıyorum eşim sağolsun hep evde bizi hiç boş bırakmaz ama ben yok yiyemem, umarım kızım büyüyünce annem niye yemiyor demez derse de hazırladım kendimi alerjim var ve kabarıyorum dicem

Burda yollarımız ayrıldı soyacım yulafı hiiiç sevemedim ben 5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım
Yaaa çok üzüldüm şu an. Etinin ince çekilmiş mavi paketini denedin mi yemesi çok kolay.

Ya evde cocuk anneyı babayı örnek alıyor. Biz ailecek balık seven bır aıleyız kızıma eşim alıstırdı tuttugu balıkları ben asla elleyemem kızıma hep verdı oynattırdı konusturdu sevdırdı .
Bizim yemedıgımız birseyı ama annemde yemıyor dıyor Bu aralar ben kızım hamılelere yasak fılan dıyorum da dogurunca ne olacak

Yok lifalifmıydı onu almıştım . Sanırım yulaf sütte yapıyor .
Ay inşallah yapar ben baya tüketiyorum çünkü. O dediğim ince çekilmiş olanından ben tost krep her şeyi yapıyorum.
Ben bebeğe kilo yaptığını sayfalarda gördüm acaba dedim benim bebek bu yüzden mi kilo aldı? Yani bence bi yulaf yedim diye olmaz ama bilemedim

Şuan ne kadar dikkatsiz olduğumu fark ettim

Ben çok yumurta seven biriyim yani sabah 2 tane yerim bi gün haşlarım bi gün salata yaparım bi gün kayısı ama 1 aydır yiyemiyorum mide bulantım olduğunda bile yerdim nasıl yenicem bu durumu çok üzülüyorum bebek içinde bu kadar faydalıyken neden böyle oldu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…