Aslında rahat olunca insan kendini çok daha iyi hissediyor. Kahvaltıyı dışarda yapmak basit zaten. Şarküteri ürünü tüketmiyorum kahvaltıda sadece.Ohh yarasın sana da bebişine deya ben de dışarıda yemek yemekten öyle korkuyorum ki eve kapattım kendimi iyice. Enfeksiyon da var diye nerdeyse bir aydır evdeyim ama çok bunaldım. Biraz daha rahat olabilmek istiyorum dışarıda yeşillik yok, pişmemişse tam diye et ürünleri yok, yumurtası çiğ kalmıştır diye tatlı yok, kahve yok derken geliyorlar bana yavaştan artık
Ben beğendim Milan ismini. Lisede kızların peşinde koştuğu basketbol oynayan okulun havalı çocuğuİlk aklıma futbol takımı geldi ama aslında kulağa hoş geliyorsoyadımızla da uyumlu. Listeye ekledim
Ben hayatımda hiç yumurta yemedimMaşallah ya benım kızım hıc kılo almıyordu doktor yumurtayı 2 ye cıkar et sut cok tüket deyip duruyordu. Bende ınsallah 3 kıloya ulastırırım dıye dua edıyorum
Benim doktor sagolsun hıc tartmadı benı ben ne almısım bebek ne almıs bılmıyorum
Ahaha ay demee. Ben şey diyordum yani hamilesin diye bu kadarda yemene gerek yok ki insan bence bunu kontrol etmeliAnnelik onun x2 katıbide kınadıgının başına gelme olasılığı %100
Ahahah ya benım kızım tam gün okulda bebekle tek olacagım ıcın şükür biraz daha hunisiz gezebılecegımValla gez anam ya.. Bende bugun büyüğü babaya postalayıp arkadasa gittim detaylıdan snra ama yol pertimi çıkardı.. Dedim valla daha gidemem yolum oraya düşmüşken gideyimbunlar hunisiz son zamanlar
Yaa bende bugun su almak ıcın markete gırdım adam sırasını verdıAy hamilelik yapmam dediğin ne varsa yapmakmış zatendimi göbeklerle çok keyifli oluyor her şey. Bugun dışarıda tanımadığım biri ilk kez allah analı babalı büyütsün dedi. İlk kez bugün dışarıdan anlaşıldı sanırım bir mutlu oldum ki sorma karnımı tuta tuta gezdim
Valla deniz havuzu çok özledim, tüm denize giremeyenler için de yüz
Ya kızımda cok yedım yok vallahı bana kılo yapıyoBen hayatımda hiç yumurta yemedimkek vs öyle içine atılınca yiyorum ama hiç omlet haşlama gibi yumurta yemedim. İçim kesinlikle almıyor yumurtayı bu yaşa geldik muz ve kaşar peynir çok kilo yapıyor onları bol bol tüket sen, ben normal doğum yapmayı planladığım için 3 kg olsa yeter bana
Ayy tabi canım aquada dışarıdan içeriye hiç bişey alamazsın normaldeAhahah ya benım kızım tam gün okulda bebekle tek olacagım ıcın şükür biraz daha hunisiz gezebılecegım
Yaa bende bugun su almak ıcın markete gırdım adam sırasını verdıbirde aquada hep et vs yemekler vardı bende güvenliğe rica edip dışarıya cıkıp simit puaca filan yıyıp gerı ıcerıye gırdım hamıle olmasam asla guvenlık bunu yapmazdı eşimde diyor ki kullan bu gunlerı avantajlarından yararlan
Ayy bizim buralar gece serınledı yanı bu demek oluyor kı deniz havuz sezonunun bıtmesıne az kaldı ondan bu hafta tüm yüzemeyenler için yüzeceğim aklınız kalmasın
İkimizin yumurtaya olan aşkıYa kızımda cok yedım yok vallahı bana kılo yapıyobunda da daha cok canımın ıatedıgını yıyorum .
Aaa yumurta evde olmazsa benım elim ayagım titriyor evde hiçbirsey yok dıyorum
Burda yollarımız ayrıldı soyacım yulafı hiiiç sevemedim benİkimizin yumurtaya olan aşkıben yumurta yemeden doymam mesela. Alpi cim yulaf da iyi kilo aldırır bebeğe. Yulaf kasesi yap meyveli yoğurtlu
Ya ıkı sene önce biz ekim ayında denıze gırıyorduk burada kış gec gelmişti ınsallah bu senede oyle olsun da sogukta dogurmayalımAyy tabi canım aquada dışarıdan içeriye hiç bişey alamazsın normaldeinsanların hepsi duyarlı değil ama yine de iyi insanlar iyi ki var
Bence bu aralar serin gidiyor ama daha yaz bitmez zaten geç geldi bu sene. Bir de bebekler doğduğunda daha ılık olsun havalar
Ben her gün kızıma ve babasına yapıyorum eşim sağolsun hep evde bizi hiç boş bırakmazYa kızımda cok yedım yok vallahı bana kılo yapıyobunda da daha cok canımın ıatedıgını yıyorum .
Aaa yumurta evde olmazsa benım elim ayagım titriyor evde hiçbirsey yok dıyorum
Yaaa çok üzüldüm şu an. Etinin ince çekilmiş mavi paketini denedin miBurda yollarımız ayrıldı soyacım yulafı hiiiç sevemedim ben5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım
Ya evde cocuk anneyı babayı örnek alıyor. Biz ailecek balık seven bır aıleyız kızıma eşim alıstırdı tuttugu balıkları ben asla elleyemem kızıma hep verdı oynattırdı konusturdu sevdırdı .Ben her gün kızıma ve babasına yapıyorum eşim sağolsun hep evde bizi hiç boş bırakmazama ben yok yiyemem, umarım kızım büyüyünce annem niye yemiyor demez derse de hazırladım kendimi alerjim var ve kabarıyorum dicem
Yok lifalifmıydı onu almıştım . Sanırım yulaf sütte yapıyor .Yaaa çok üzüldüm şu an. Etinin ince çekilmiş mavi paketini denedin miyemesi çok kolay.
Ay inşallah yapar ben baya tüketiyorum çünkü. O dediğim ince çekilmiş olanından ben tost krep her şeyi yapıyorum.Yok lifalifmıydı onu almıştım . Sanırım yulaf sütte yapıyor .
Şuan ne kadar dikkatsiz olduğumu fark ettimAslında rahat olunca insan kendini çok daha iyi hissediyor. Kahvaltıyı dışarda yapmak basit zaten. Şarküteri ürünü tüketmiyorum kahvaltıda sadece.
Tabi saatlerce dışarıda olunca akşam yemeği de dışarda yemek durumunda kaldık ama böyle zamanlarda genellikle peynirli pizza tercih ediyorum ya da ızgara tavuk( tavuk tercih etme sebebim az pişmiş olma şansı yok kırmızı et gibi değil çünkü) tabii yine de özellikle söylüyorum. Tatlıda krema yoksa yumurtanın pişmemesi imkansız.
Kahveyi tüketebilirsin günde bir bardak. Ama istemezsen de kafeinsiz seçeneği var.
Ben dikkat ederek bir şekilde uyum sağlıyorum aslında. Çünkü sosyalleşmek insana çok iyi geliyor ve mutlu hissettiriyor
Ben çok yumurta seven biriyim yani sabah 2 tane yerim bi gün haşlarım bi gün salata yaparım bi gün kayısı ama 1 aydır yiyemiyorum mide bulantım olduğunda bile yerdim nasıl yenicem bu durumu çok üzülüyorum bebek içinde bu kadar faydalıyken neden böyle oldu anlamıyorumBurda yollarımız ayrıldı soyacım yulafı hiiiç sevemedim ben5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım
Erkek olsa arden ya da aren ismini düşünüyordum cnmArkadaşlar biz hala isim seçemedikyavrumuzun bir adı yok hala. Kuzey ismini düşünüyoruz ama ben içinde A harfi olan bi isim istiyorum. Önerilere açığım Kayra da var aklımda
E ikinci hamilelikler biraz öyle benceŞuan ne kadar dikkatsiz olduğumu fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?