2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Olmaz inşallah endişe etme Nasıl suyuna kadar etkiliyormuş ya o ne demek ben ilk defa duydum?

Yaaa süpersin eşimde çok beğendi ismi ama hiç duymamış bu yaşına kadar ilginç olan eşim adıyla yaşasın paşa

Kızlar ya eşim kafaya taktı oğlumuzu sünnet ettirecek benim karnım kocaman oldu bu halimle nasıl olacak bunca zaman ben dedim kabul etmedi şimdi şu halimle ısrar etmesi ayy oğlumada kıyamıyorum bana başarılar dileyin bu arada erkek bekleyen anneler valla 40 çıkınca yaptırın sünnet işini yoksa böyle çok zor oluyor

Evet ya bana da doktorum açıklama olarak bebeğin suyu azalır ve erken doğuma sebep olur dedi. Pis olabileceği için sanırım.

İkinci ile beraber yaptırsanız aslında ikisi de öyle çıksın aradan

Olmaz inşallah endişe etme Nasıl suyuna kadar etkiliyormuş ya o ne demek ben ilk defa duydum?
Ya işte su klorlu ya bebeğin suyuna bıle gecıyor demekki ıdrar yolları enfeksıyonu olunca .
Aaa bu kadar bekledın dogsun ıkısını bır yaptırın..
Ben allah nasıp ederse dogum kılosu ıyı olursa hemen 7 gun içinde yoksa en gec 6. Ayından önce yaptıracagım.
Yazık cocuga travma ya beklemem ben.

İkinci ile beraber yaptırsanız aslında ikisi de öyle çıksın aradan
Bende öyle diyorum ama oğlum okula gidecek kışın yaptıramayız bu oğlumuzda çok pişman olmuş diğer bebeği 40 günlükken yaptıracakmış o da okullara denk geliyor neyse annem beni yollamadı sen bakamazsın bu halinle diyor İstanbul da ailemin yanında yaptırcam mecburen çünkü gerçekten ben nefes bile alamıyorum
Kesinlikle yaptır dediğin gibi ya 7 gğnlükken yada 40 çıktıktan sonra böyle dönmeye başlamadan bezliyken zaten 2 günde iyileşiyor o zaman eşim kıyamadı istemedi şimdide yaptırcam diye tutturdu çıldırtmak mı istiyor acaba ufaktan beni

Bende daha yaptırmadım ama 2numaram dogunca direkt yaptırcam galıba eger Bi saglık sorunu olmazsa.. Ama Eymen öbür yaz sonu mecburen.. Bide Eymen peygamber sünnetli dogdu.. Ondan yaptıramadık, kafamız cok karıstı

O şekilde doğdu görümcemin oğlu lazerle biraz daha düzelmişler direk sünnet derdi olmamış tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum ama öyle demişti

Canimmm maşallah çok mutlu oldum
Benimde ikili kan testim down açısından orta riskli çıktı 258/1..
Ama ulturason normal..
Bende detaylıyi bekliyorum senin nasıldı ikili sonucun ?

Bilmiyorum valla ben doktorumdan azcık korkarım . Net şekilde hayır bebeğin suyu azalır falan diyince hipnoz olmuş gibi tamam hocam dedim
Ay diğer Ekim annelerinden de doğum yapan olmuş su azalmasından cidden bende diğer gebelikte yaşadığım için kendim zaten tırsıyorum herşeyden her kontrolde suyu soruyorum neyse doktorlarımızı dinleyelim

Kızlar konuyla alakasız ama bugün evlilik yıldönümümüz ilk yılımız.. dünden bi gerginlik başladı bizde sabahtan beri de konuşmuyoruz dün gece moralim bozuldu çok ağladım kendimi temizliğe verdim sabahta bişeyler bekledim ama tık yok. Hamile psikolojisiyle abarttığımı da düşünmüyorum moralim çok bozuk ya

Gördüüm neyseki ikisi de sağlıklı yavaş yavaş bebeğin odasıdır eşyasıdır hazırlamalıyız bence.
Bugünü böyle geçirmeyin. Eşin sana gelmiyorsa sen ona git. Güzelce anlat hislerini. Konuşarak her şeyi ama her şeyi çözebiliriz çünkü. Yeterki bu sırada doğru kelimeler ile sakince anlat. hatta sonra da ona yemeğe çıkma teklifinde bulun

O şekilde doğdu görümcemin oğlu lazerle biraz daha düzelmişler direk sünnet derdi olmamış tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum ama öyle demişti

Aynen evet.. Bizde çok doktora götürdük, zaten prematüre oldugu için çoğu vaktımız hastanelerde geçti.. En son Bi prof artık yaşını geçti 6 7 yaşına doğru yaptırmanız lazım dedi, fallik dönemde oldugu için.. Bizde işte son raddeye kadar beklıyoruz bakalım.. Okul açılmadan ilkokula başladıgı yaz yaptırcaz İnş.. Ama bu 2 numara da bu sorunu yaşamak istemiyorum.. Direkt kestircem Bi sıkıntı yoksa.. Tabi peygamber sünnetli doğmaz heralde bu da asjfkfii

Evet bende gördüm.. 2019da bende güya Ekim annesiydim, 30 ağustosda erkenci kuş acele etti.. Bazen ne kadar önlem alsan da başına gelecek varsa gelio ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…