2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Erkekler için çok önem arz etmiyor bence yıldönümü vsvs.. Sorun ne bılmıorm ama yıllar gectıkce daha çok alışıosun, herşeyine huyuna karakterine.. Aranızdan saygı bağını koparmadan davranırsanız değil 1 yıl 20 yıl sürüp gider

Ben bana gelmeyene gidebilecek kadar naif bi insan değilim maalesef
Sevgi saygı tabi ki var arada. Böyle şeyleri takan biri asla değilim sadece 1.yıldönümümüz diye bişeyler yapmasını beklerdim beklediğimi de biliyordu zoruma giden kısmı bu zaten. Maalesef benim hemen soğuma gibi bi özelliğim var direkt uzaklaşıyorum

Hiç hazır değilimhepimiz sağlıklı ve zamanında doğuralım lütfen
Biz elimizden geleni yapacağız ama işte nasip bazen ne yaparsak yapalım olacağına varıyor herşey inşallah hepimiz zamanında kavuşalım ama hazırlıklarımız da tsm olsun benim gibi doğuma bile çantasız kalmayalım

Bazen gerekiyor ama sonuçta ilk yılınız. Üzgün geçirmene gerek yok ki
Bir de merak ettim acaba ne burcusun ben kendimi inatçı sanardım da

Ay erken doğum mu hepimizin sağlıkla ve zamanında olsun inşallah. Ben bir de farklı bir ülkede olacağım son iki ay inşallah. Her gün stresle geçmez umarım Peki nasıl anlıycaz veya ne yapıcaz, ne yapmıycaz doktor yönlendirir mi? Bebeğin eşi ayrılıyormuş veya su azalıyormuş bunları biz fark eder miyiz

Canım düşünme, iyi enerjilerini yay evrene hep, bence her şey güzel olacak
Valla amacım kimseyi germek değildi ama tedbirli olmak da fayda var tabiki.
Bence bir terslik olduğu mutlaka anlaşılır bu yüzden vücudumuzu tanımamız rutinleri bilmemiz çok önemli

Hiç düşünme bence tadını çıkart herşey olacağına varıyor bizim anlayacağımız şeyler değil güzel düşün güzel olsun ben oğlumda yaşadım erken doğumu ama Şuan inan hiç korkum yok hep zamanında gelecek diyorum

Ay ben yine sinirden ağlıyorum kavga ettik ne güzel bir yıldönümü.. Bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum olmuyor
Ya ilk yıl zor beee bırbırınıze alısana kadar tartısmalar bıtmıyor. Yarın çok geç iş işten gecınce konusup tatlıya baglanıyor ama olan o özel gune oluyor.
Bende alttan alan ayagına gıden bırı degılım ama bazen gerekli kendim için .. Misal artık şöyle yapıyorum yarına çiçek beklıyorum Dogum gunumde hem çiçek hem hedıye alırsın yarın cıcek yeter dıyorum alıyor ben mutlu oluyorum erkekler bundan anlıyor .
Bısuna uzme bebişini kendını erkek olmak mutlu günlerin çogunu burnundan getırmek demektır

Kendimi gördüm resmen sanırı yıllar geçtikçe bu güncelleme geliyor bizlere bşde ben baya beğendiğim şeyi aldırıyorum arada beni şok ettiği de oluyor ama dediğin gibi ilk yıllar çok zor ve Çetin geçiyor

Ay ben yine sinirden ağlıyorum kavga ettik ne güzel bir yıldönümü.. Bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum olmuyor
Evliliğin temeli 5 yılda oturuyor diyorlar cidden bu çok doğru ilk yıllar baya sancılı geçiyor zamanla huyunuzu suyunuzu alırsınız ama bazı erkeklerin doğasında yok romantik olmak çok nadir işte var üzme canını bu halinle

Ya gecen ınstada birşey gordum kocası eve gelıyo kadın hedıye ve çicegi eline verıp kapıyı kapatıyor hadı gerı gel dıyor
Sonra kapıyı acıyor aaa askım canım bana hedıye almıs cıcek almıa hıc unutmaz dogum gunumu fılan

Aynen. Bende Kasıma kanalize oldum.. 10 Aralık görünüyor ama kasım ortası sonu olur.. Aklıma getirmek istemiyorum hiç erken doğum.. Bu sefer sanki kucagımda eve birlikte giricekmişiz gibi hissediyorum

Doğumdan önce tembihledim, şöyle çiçek al, şu renk al, şuradan al.. Bi onu becermişti

Doğumdan önce tembihledim, şöyle çiçek al, şu renk al, şuradan al.. Bi onu becermişti
Ahahah bende bi çiçek almadın dıye kızmıstım hastaneye.. Oda hastanede çiçek yasaktı bebek için iyi değilmiş ondan eve cıkmanı bekledım demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…