2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben 10.000 ödicem sezeryanda aynıymış normalde

Canım inanki bende kaynanadayim birde beni düşün acaib bir hallerdeyin sinir trip her halden bir tutam ne yapacağım

Günaydın canım bende devlet Hastanesi'ne geldim bunun için ilk kanı 9:45 te vereceğim kaç gram içirdiler bilmiyorum ama onu sorayım kan alan kıza
Ben yaptirmayacagim diğer bebeklerimde de yaptırmadım yararı yok zararı var

İkimizin yumurtaya olan aşkı ben yumurta yemeden doymam mesela. Alpi cim yulaf da iyi kilo aldırır bebeğe. Yulaf kasesi yap meyveli yoğurtlu
yaa bunu duyduğuma çok sevindim. hafta içi yemekhanedeki yemek listesi içimi açmazsa yulaf kasesi getiriyorum öğlen için. ya da granola. o gün öğleni boş geçmiş gibi hissediyordum vicdan yapmayacağım artık :)

1. Saat için tokluk kan şekeri kaç olmalı en fazla 75 gr yüklemeye göre bilen var mı? Sonuç sayfasında referans değeri yazmıyor da

Yok yok hiç yapma, içine bol ceviz meyve falan ne seviyorsan ekle
1. Saat için tokluk kan şekeri kaç olmalı en fazla 75 gr yüklemeye göre bilen var mı? Sonuç sayfasında referans değeri yazmıyor da
Benimkinde 180di. Bazılarında 150 oluyor.

Ben medicana dan fiyat aldım sadece normal için 18500 sezeryan için 20500 dediler sgk fiyatlarına

Yaa resmen alışamadık şu yeni fiyatlara ama normal. İstanbul ankaradan daha da pahalı doktorunu tanıdığın için değiştirme bence zaten maks 5 bin aşağısını bulursun onda da gerek yok

Bende şu an 24+5’im geceleri dört kere tuvalete gitmekten uyuyamıyorum. Bir de sürekli sağa dön sola dön yapmaktan. Benim minisinde bir zararı yok şükür ama sanki iki gündür göbeğim çok fena ağrıyor sanki çok fazla yemek yemiş ya da litrelerce içecek içmişim gibi ama öyle bir şey yok bir de geriliyor gibi ama sonra geçiyor. Dün başladı bu ağrı bugün sabah aynaya baktığımda göbeğimin büyüdüğünü ciddi ciddi hissettim sanki acaba büyümeden mi oluyor bu ağrılar

Sağlık ocağını ilkkez duydum. Bu iğneyi sanırım 7,8 kez vuruldum en mantıklısı devlet hastanesine gidiyorsun onlar yatış veriyor ama yatış olmuyor iğne için prosedür gereği 1 saat içinde iğneyi onlar eczaneden alıp getiriyorlar ve vuruluyorsun biraz beklettikten sonra çıkıyorsun özeldeyse şöyle dr yazıyor sen iğneyi alıyorsun ama hepsini devlet karşılamıyor o zaman ücret ödüyorsun bir miktar

Valla benim de öyle hele akşamları çok gergin oluyor

gerçekten mi sattı derken canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…