- 18 Aralık 2020
- 742
- 962
- 53
- 30
Şurup sanırım o değil mi? Günde 2 kez çeyrek ölçekmiş.Canim bizim dr aguline onerdi. Bunun kullanil duzeni nasil olmali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şurup sanırım o değil mi? Günde 2 kez çeyrek ölçekmiş.Canim bizim dr aguline onerdi. Bunun kullanil duzeni nasil olmali
Peki antibiyotik kullanir gibi gazi olsun olmasin ayni saatte mi kullanmamiz lazımŞurup sanırım o değil mi? Günde 2 kez çeyrek ölçekmiş.
Evet gazı olsun olmasın her gün aynı saattePeki antibiyotik kullanir gibi gazi olsun olmasin ayni saatte mi kullanmamiz lazım
Yaa maşallah sağlıkla gelsin hayırlı olsunEki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()
amin canimmMaşallah erkek annelerine hoş geldiinnsağlıkla gelsin
![]()
Eki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek![]()
Bir erkek bir kız haberi gelmiş tebrikler Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahBizim de bir kızımız oluyor![]()
Yaa kızım ilk öğrendi kagıdı okuyunca havalara uçtu dedim kız geliyor demekki (erkekler yaramaz oluyormus dıye kız istiyordu) baya bana ters köşe yaptıyaaa nasil guzel haber buu saglikla gelsin oglusun cok duygulandimdarisi bizim ogrenmemize insallah
![]()
Amin canımYaa maşallah sağlıkla gelsin hayırlı olsun![]()
Öğrenecegim gece tatlı gördüm rüyamda ama ne tatlı her yerde dolu baklavalar filan dedım acaba erkek mi ondan tatlı mı gördümBir erkek bir kız haberi gelmiş tebrikler Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahsağlıklı güzel bebişlerimize maşallah
ben bebeğin cinsiyetini rüyamda görmüştüm. Hatta direk bebeği gördüm 2 defa o dönem sonra görmemiştim. Geçenlerde yine rüyamda gördüm sağ tarafımda yatıyordu baya büyümüş çok güzeldi
rüyalarım usg den güzel valla
Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsunYaa kızım ilk öğrendi kagıdı okuyunca havalara uçtu dedim kız geliyor demekki (erkekler yaramaz oluyormus dıye kız istiyordu) baya bana ters köşe yaptıHadi senin de kız haberini alalım eğer sizin hakkınızda kız hayırlıysa
Amin canım
Öğrenecegim gece tatlı gördüm rüyamda ama ne tatlı her yerde dolu baklavalar filan dedım acaba erkek mi ondan tatlı mı gördümErkek oldugunu öğrendim o değil dün heyecandan tatlı yemeyi unuttum rüyamda o kadar canım istemişti ki
![]()
Genelde kızlar böyle yapıyorSağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsunben iki hafta önce gittim söylemedi bağdaş kurmuş oturuyor ayrıntılıda söylerim dedi. Dün 14+2 ydim tekrar başka doktora gittim çocuk hala bağdaş kurmuş oturuyordu yoga yapar gibi
yani yine göremediler.Ayrıntılı randevum 8 Temmuz inşallah o zamana kadar bebeğim normal hale döner
![]()
13+3 daha 15 olmasını bekliyorum bencinsiyeti ogrenmeyen kac kişi kaldik ? birtek benmiyim acaba diyorum![]()
Hangi hastane ise onun lab sonuç kısmı varsa ordan bakabilirsiniz ben öyle yaptim e manızda acilmazSelam güzel anneler hepinize günaydınn. Benim ikili test sonucum çıkmış. Sonuç ektedir diyor ama beceremedim bi türlü bu eke nasıl giriliyor baska yerden mi bakılıyor lütfen biri bana yardım etsin![]()
Özel Gözde hastanesi ona nereden nasıl bakacağım pekiHangi hastane ise onun lab sonuç kısmı varsa ordan bakabilirsiniz ben öyle yaptim e manızda acilmaz
Googleden aratin hangi hastane ise lab sonuç varsa bakabilorisniz tahlil sonuçları veya labaratuar sonuçları yazınÖzel Gözde hastanesi ona nereden nasıl bakacağım peki
cinsiyeti ogrenmeyen kac kişi kaldik ? birtek benmiyim acaba diyorum![]()
Kızımdan hiç alışık değilim o sere serpe yatardı hepGenelde kızlar böyle yapıyor![]()
Ben de 16. haftadayım hala bilmiyorumcinsiyeti ogrenmeyen kac kişi kaldik ? birtek benmiyim acaba diyorum![]()