• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek 💙
Bizim de bir kızımız oluyor 🤗
Bir erkek bir kız haberi gelmiş tebrikler Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah 🙏🏻 sağlıklı güzel bebişlerimize maşallah 🧿 ben bebeğin cinsiyetini rüyamda görmüştüm. Hatta direk bebeği gördüm 2 defa o dönem sonra görmemiştim. Geçenlerde yine rüyamda gördüm sağ tarafımda yatıyordu baya büyümüş çok güzeldi😂🙈 rüyalarım usg den güzel valla

yaaa nasil guzel haber buu saglikla gelsin oglusun cok duygulandim 🥹 darisi bizim ogrenmemize insallah 🙏
Yaa kızım ilk öğrendi kagıdı okuyunca havalara uçtu dedim kız geliyor demekki (erkekler yaramaz oluyormus dıye kız istiyordu) baya bana ters köşe yaptı 😍 Hadi senin de kız haberini alalım eğer sizin hakkınızda kız hayırlıysa 🤲🏻
Yaa maşallah sağlıkla gelsin hayırlı olsun 🧿❤️
Amin canım 🐣💙
Bir erkek bir kız haberi gelmiş tebrikler Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah 🙏🏻 sağlıklı güzel bebişlerimize maşallah 🧿 ben bebeğin cinsiyetini rüyamda görmüştüm. Hatta direk bebeği gördüm 2 defa o dönem sonra görmemiştim. Geçenlerde yine rüyamda gördüm sağ tarafımda yatıyordu baya büyümüş çok güzeldi😂🙈 rüyalarım usg den güzel valla
Öğrenecegim gece tatlı gördüm rüyamda ama ne tatlı her yerde dolu baklavalar filan dedım acaba erkek mi ondan tatlı mı gördüm 😂😂 Erkek oldugunu öğrendim o değil dün heyecandan tatlı yemeyi unuttum rüyamda o kadar canım istemişti ki 😇

Yaa kızım ilk öğrendi kagıdı okuyunca havalara uçtu dedim kız geliyor demekki (erkekler yaramaz oluyormus dıye kız istiyordu) baya bana ters köşe yaptı 😍 Hadi senin de kız haberini alalım eğer sizin hakkınızda kız hayırlıysa 🤲🏻

Amin canım 🐣💙

Öğrenecegim gece tatlı gördüm rüyamda ama ne tatlı her yerde dolu baklavalar filan dedım acaba erkek mi ondan tatlı mı gördüm 😂😂 Erkek oldugunu öğrendim o değil dün heyecandan tatlı yemeyi unuttum rüyamda o kadar canım istemişti ki 😇
Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun 🥰 ben iki hafta önce gittim söylemedi bağdaş kurmuş oturuyor ayrıntılıda söylerim dedi. Dün 14+2 ydim tekrar başka doktora gittim çocuk hala bağdaş kurmuş oturuyordu yoga yapar gibi 😂yani yine göremediler.Ayrıntılı randevum 8 Temmuz inşallah o zamana kadar bebeğim normal hale döner 😅

Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun 🥰 ben iki hafta önce gittim söylemedi bağdaş kurmuş oturuyor ayrıntılıda söylerim dedi. Dün 14+2 ydim tekrar başka doktora gittim çocuk hala bağdaş kurmuş oturuyordu yoga yapar gibi 😂yani yine göremediler.Ayrıntılı randevum 8 Temmuz inşallah o zamana kadar bebeğim normal hale döner 😅
Genelde kızlar böyle yapıyor 🐣🐣

Selam güzel anneler hepinize günaydınn. Benim ikili test sonucum çıkmış. Sonuç ektedir diyor ama beceremedim bi türlü bu eke nasıl giriliyor baska yerden mi bakılıyor lütfen biri bana yardım etsin :(

Eklentiler

• E3555836-15CD-4762-BFE1-45DC66613F94.webp
    E3555836-15CD-4762-BFE1-45DC66613F94.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 66
Selam güzel anneler hepinize günaydınn. Benim ikili test sonucum çıkmış. Sonuç ektedir diyor ama beceremedim bi türlü bu eke nasıl giriliyor baska yerden mi bakılıyor lütfen biri bana yardım etsin :KK43:
Hangi hastane ise onun lab sonuç kısmı varsa ordan bakabilirsiniz ben öyle yaptim e manızda acilmaz

Cinsiyet tahmini alabilir miyim :)

Ya doktor önce erkek gibi dedi sonra kız gibi de sanki en son dedi biz erkek diyelim kafam karıştı sizce belli mi
IMG_20230603_111021.webp

Back
X