2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bir öğretmen gözlemiyle cevap veriyorum 😂 benim denk geldiğim bütün keremler naif, uslu, kendinden emin ve nevistedigini bilen cocuklardi ve hepsi de çok yakışıklıydiii bence anlam ve tını olarak çok güzel 😍
Yaa genelde herkes böyle yazmış sanırım eşimi dinliycem 🥰
Bence çok güzel bir isim 🥰
Sanırım netleşti gibi Kerem ismine alıştım daha modern bi isme kaçmak istedim ama kerem de eskimeyen bir isim naif geliyor bide kulağa 🌸

Ya anlamıyorum bu doktorları amniyosentez riskli bişey sonucta bebekte ciddi bi bulgu cıkmadan nasıl yapalım diyorlar
Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.

Devlette ikili test günü verilecek olan kan için belli bi saat varmış bnde bilmeden ters bı zaman da gitmişim.saat 3 ten snra almiyolarms mesela bnde yeni öğrendim sizde bilin 🙏🙏

Yaaa bilmiyordum.. İyiki öğrendim yarın gitcem allahtan da sabah 11de randevum😅

Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.
Kan sulandırıcıyı bırakıp( doktorunuza danışarak) tekrar test verebilirsiniz bence. Amniyosentezden daha iyidir sonuçta hem kesin sonuç verecek.

Allah razı olsun daha önce buraya yazdım arkadaşlar demişti havalar ısınsın 5 ay oldu ve artık zamanı geldi

Bu tuvalet egıtımı konusunda master yaptım gibi oldu bnm😅 6 ay sürdü alışması, ne çektim Bee... Hala daha benım iteklememle yapıo🤦‍♀️ İnş ben dogurana kadar tam alışmış olur😁

Bana asmdeki hemşire ikiz olduğu için önerilmiyo şimdiye kadar ikiz gebelerde sayılı kişi yaptırmıştır dedi o evde doğum olur göbek bağını paslı makas ile keserler diye önlem amaçlı dedi kızımda 2 doz vurulmuştum doktora sormayı unuttum tabi zaten pek düzgün diyologumuz olmuyo nedense daha ısınamadım ona hastanenin doğum süreci çok güzeldi sezaryandım ama ilgileri falaan doktorumda başka hastanede epey uzağa gitmiş arada kaldım iyice birde ikizlerde küvez girme ihtimali olduğundan yakınımda bi hastane olması gerek 🤦🏻‍♀️

Cnm ben Haydarpaşa numunede dogum yaptm 33.haftada.. O sırada hangı hastanenin yenıdogan yogun bakımı musıatse oraya koyuyorlar.. Ama senın evinin yakınında yenıdogan yogun bakımı olan hastane olursa yer olursa once oraya koyarlar, eger o hastane de yer yoksa Baska hastaneye taşırlar..

Selam arkadaşlar puset mi 0-36 ay oto koltuğu mu alsam bilemedim. Puset kullanışlı mı gerçekten? Kış bebeği olacaklar bilemiyorum. Şu ekteki prego indirime girmiş alsak mı dedik eşimle

Biz aldgmz oto koltugunu sattık valla.. Oturmadı imkanı yok oturamadık.. 1 yasına kadar pusetle gitti, sonrada kucakta.. Şimdi yolu izleye izleye gidio.. Bi de şöyle bişey var.. Oto koltugunu sürekli takıp cıkarmak gerekicekse almayın derim.. Mesela bızım araba kayınvalidem kaybım vsvs ara ara kullanıolar.. Toplu bınınce oturacak yer kalmıo.. Bızım için cok ihtiyaç olmadı yanı.. Cocuk da oturmayınca sattık valla.. Allahtan eşim çok temkinli kullanır arabayı, 4 yasında nerdeyse eskısı gibi degıl sözden de anlıo.. Bu sekılde ıdare ettık.. Ama cok sehır dısı olayı olacaksa, bence çok elzem bişey 👍

Ben de merak ettim geçen gün etiketledim ben de onu ama dönüş yapmadı. İnşallah her şey yolundadır 🙏 1ciftyesilgozz 1ciftyesilgozz
Yaa özür dilerim meraklandırdığım için. Bi kaç haftadır yoğun geçiyordu giremedim buralara hiç. Allah’a şükür hersey yolunda😊 pzt randevumuz vardı herşey yolundaydı. Kilo almam çok iyi 4 buçuk ayda 1 kg almış oldum. Bebiş de keyifle bağdaş kurmuş uzanıyordu😅 200 gram 17 cm olmuştuk pzt günü. Bayramdan sonra detaylı ultrasona gireceğim . Doktorum şey dedi plesantan normale göre biraz aşağıda ama 7 haftası var yukarı göç edebilir. Ben de ne olur en kötü dedim normal doğum yapamazsın dedi. Neyse kötü düşünmedim doktorum olumsuz konuşmadı çünkü çıkar yukarıya o dedi🥲 sizler nasılsınız gelilmeler neler çok şey kaçırdım galiba 🥲

Yaa özür dilerim meraklandırdığım için. Bi kaç haftadır yoğun geçiyordu giremedim buralara hiç. Allah’a şükür hersey yolunda😊 pzt randevumuz vardı herşey yolundaydı. Kilo almam çok iyi 4 buçuk ayda 1 kg almış oldum. Bebiş de keyifle bağdaş kurmuş uzanıyordu😅 200 gram 17 cm olmuştuk pzt günü. Bayramdan sonra detaylı ultrasona gireceğim . Doktorum şey dedi plesantan normale göre biraz aşağıda ama 7 haftası var yukarı göç edebilir. Ben de ne olur en kötü dedim normal doğum yapamazsın dedi. Neyse kötü düşünmedim doktorum olumsuz konuşmadı çünkü çıkar yukarıya o dedi🥲 sizler nasılsınız gelilmeler neler çok şey kaçırdım galiba 🥲
İyi olmana çook sevindim. Biz de de yolunda her şey çok şükür 😍 detaylım 24 haziranda benim, büyüyor bebekler ❤️

Benim de pazartesi günü 17 cm boyu ve 200 gr kilosu vardı pamuğumun. 3 temmuzda detaylıya gitmeyi düşünüyorum ben de. :)

Ya anlamıyorum bu doktorları amniyosentez riskli bişey sonucta bebekte ciddi bi bulgu cıkmadan nasıl yapalım diyorlar
Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum
Kan sulandırıcıyı bırakıp( doktorunuza danışarak) tekrar test verebilirsiniz bence. Amniyosentezden daha iyidir sonuçta hem kesin sonuç verecek.
Doktorumda yuzde 1 e kadar bakabilen bir laboratuvara verebilirsin dedi..izmir de olan varsa bildiginiz veya sizin yaptirdiginiz yer neresiydi?

Back
X