- 9 Temmuz 2011
- 319
- 242
- 303
BE-enim bebişde oğlan ama isim belli değilHadi yazın belliyse, ben de bugün bilgisayari elime aldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BE-enim bebişde oğlan ama isim belli değilHadi yazın belliyse, ben de bugün bilgisayari elime aldım![]()
Cok ters olmus gerçekten üzüldüm ama bence amniyosentez yaptırma detaylı ultrasona giricez hepimiz zatenBende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.
Banada dr aynısını dedi canım Plesanta aşağıdaysa normal doğum olmaz dedi zaten ilk sezeryan benim ama bakalım ilerleyen haftalarda çıkacakmıYaa özür dilerim meraklandırdığım için. Bi kaç haftadır yoğun geçiyordu giremedim buralara hiç. Allah’a şükür hersey yolundapzt randevumuz vardı herşey yolundaydı. Kilo almam çok iyi 4 buçuk ayda 1 kg almış oldum. Bebiş de keyifle bağdaş kurmuş uzanıyordu
200 gram 17 cm olmuştuk pzt günü. Bayramdan sonra detaylı ultrasona gireceğim . Doktorum şey dedi plesantan normale göre biraz aşağıda ama 7 haftası var yukarı göç edebilir. Ben de ne olur en kötü dedim normal doğum yapamazsın dedi. Neyse kötü düşünmedim doktorum olumsuz konuşmadı çünkü çıkar yukarıya o dedi
sizler nasılsınız gelilmeler neler çok şey kaçırdım galiba
![]()
benim büyük oğlumun adı da Emir :) küçüğün adı da Sarp :) 16sında da cinsiyet öğreneceğiz hadi bakalım :)BE-enim bebişde oğlan ama isim belli değilabileri Emir ve Akın belki fikir olur erkek annelerine
Benim sabah aksam sabit oldu artik o gobek. Kabullendim ikiz ya ondan diye avutuyorum kendimi :) normalde zayif oldugum icin insanlar anliyor cevremde. 3 aylik diyince sok geciriyorlar sadece :)Yoo bence gayet 16
Yaa ben 12 de boyleydım haklısın . Benım gobegım aksamları 8 sabahları 6![]()
Üç erkek fikrine alışabildin miBE-enim bebişde oğlan ama isim belli değilabileri Emir ve Akın belki fikir olur erkek annelerine
Öncelikle kalbini iyi tutBende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.
Bende tarama testlerini yaptırmadım.Öncelikle kalbini iyi tutben toksoplazma çıktığında perinatolojiye gidinceye kadar yere göğe sığamadım. Doktorun verdiği bilgiler ve güven içimi rahatlattı. Hani en kötü ihtimalle benden de amniyosentez alınacaktı. Ama iyi bir doktora gitmek, amniyonsentez fikrinden korkutmadı. Çok şükür gerek de kalmadı. Bunun harici ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım, pişman da değilim. Ayrıntılıya zaten gireceğiz. Senin de yüksek ihtimalle kan sulandırıcıdan dolayıdır ama değilse bile ayrıntılıya kadar bekle. Sonuçta tarama yaptırmayan birçok kişi var. Ama kalbini ferah tut
![]()
Ben de yaptırmadımBende tarama testlerini yaptırmadım.
Renkli dediğin detaylı mı?Kızlar selamm renkli ultrason ne zaman yapılıyor
Detaylı olacaktı teşekkür ederimRenkli dediğin detaylı mı?
Detaylı ise 19-24 haftaları arası. Renkli ultrason ise benim doktorda var mesela. Gittiğimde gösteriyor
Al_pi canııım benim yarımda kalan kahverengi çizgim göbeğime çıkmıış
üstelik sabah yoktu az önce eve geldim bi baktım düz çizgi
![]()
Benim göbeğime doğru çıkarken yarıda kalmış şekildeydi. Acayip komik görünüyordu. Sabah hala o durumdayken akşama tamamlanmıştı. Çok güldümBnmkı de hafif belirmiş üst göbekte ama.. Bende şaşırdım daha şimdiden![]()
Benim hiç çıkmadı o ilk gebelikte bundada yok neden çıkmıyor acabaBenim göbeğime doğru çıkarken yarıda kalmış şekildeydi. Acayip komik görünüyordu. Sabah hala o durumdayken akşama tamamlanmıştı. Çok güldümdaha göbek deliğimin üstüne çıkmamış benim
![]()
Hiç o topa girmeye cesaretim yok canım sezaryan ile bide başka hastaneye götürürlerse bebekleri çıkana kadar bana zulüm olurCnm ben Haydarpaşa numunede dogum yaptm 33.haftada.. O sırada hangı hastanenin yenıdogan yogun bakımı musıatse oraya koyuyorlar.. Ama senın evinin yakınında yenıdogan yogun bakımı olan hastane olursa yer olursa once oraya koyarlar, eger o hastane de yer yoksa Baska hastaneye taşırlar..
Bazılarında hiç çıkmayabiliyormuş ama hiç nedenimi bilmiyorum. Bazı şeyleri tıp bile açıklayamıyor zatenBenim hiç çıkmadı o ilk gebelikte bundada yok neden çıkmıyor acaba
İnsallah oyledir icime su serptiniz yaCanım hiç öyle düşünme ben hem devlete hem özele muayene oluyorum devlete dün göturdum ikili sonucumu 18+1 deyim sonucun çok güzel gelmiş dedi ama ben hep ucluyudu de görmek isterim üçlü de bakalım dedi yani bence tamamen tedbir amaçlı yapıyorlar risk gördükleri için değil