2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.
Cok ters olmus gerçekten üzüldüm ama bence amniyosentez yaptırma detaylı ultrasona giricez hepimiz zaten

Yaa özür dilerim meraklandırdığım için. Bi kaç haftadır yoğun geçiyordu giremedim buralara hiç. Allah’a şükür hersey yolunda😊 pzt randevumuz vardı herşey yolundaydı. Kilo almam çok iyi 4 buçuk ayda 1 kg almış oldum. Bebiş de keyifle bağdaş kurmuş uzanıyordu😅 200 gram 17 cm olmuştuk pzt günü. Bayramdan sonra detaylı ultrasona gireceğim . Doktorum şey dedi plesantan normale göre biraz aşağıda ama 7 haftası var yukarı göç edebilir. Ben de ne olur en kötü dedim normal doğum yapamazsın dedi. Neyse kötü düşünmedim doktorum olumsuz konuşmadı çünkü çıkar yukarıya o dedi🥲 sizler nasılsınız gelilmeler neler çok şey kaçırdım galiba 🥲
Banada dr aynısını dedi canım Plesanta aşağıdaysa normal doğum olmaz dedi zaten ilk sezeryan benim ama bakalım ilerleyen haftalarda çıkacakmı

Yoo bence gayet 16 😂😂

Yaa ben 12 de boyleydım haklısın . Benım gobegım aksamları 8 sabahları 6 😆😆😆
Benim sabah aksam sabit oldu artik o gobek. Kabullendim ikiz ya ondan diye avutuyorum kendimi :) normalde zayif oldugum icin insanlar anliyor cevremde. 3 aylik diyince sok geciriyorlar sadece :)

Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.
Öncelikle kalbini iyi tut 🌸 ben toksoplazma çıktığında perinatolojiye gidinceye kadar yere göğe sığamadım. Doktorun verdiği bilgiler ve güven içimi rahatlattı. Hani en kötü ihtimalle benden de amniyosentez alınacaktı. Ama iyi bir doktora gitmek, amniyonsentez fikrinden korkutmadı. Çok şükür gerek de kalmadı. Bunun harici ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım, pişman da değilim. Ayrıntılıya zaten gireceğiz. Senin de yüksek ihtimalle kan sulandırıcıdan dolayıdır ama değilse bile ayrıntılıya kadar bekle. Sonuçta tarama yaptırmayan birçok kişi var. Ama kalbini ferah tut 🌸

Benim gibi ilk bebeşi olacak anneler tecrübeli anneler kanguru araştırıyorum varmı araştırdığınız yada kullandığınız önerebileceğiniz bi marka

Öncelikle kalbini iyi tut 🌸 ben toksoplazma çıktığında perinatolojiye gidinceye kadar yere göğe sığamadım. Doktorun verdiği bilgiler ve güven içimi rahatlattı. Hani en kötü ihtimalle benden de amniyosentez alınacaktı. Ama iyi bir doktora gitmek, amniyonsentez fikrinden korkutmadı. Çok şükür gerek de kalmadı. Bunun harici ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım, pişman da değilim. Ayrıntılıya zaten gireceğiz. Senin de yüksek ihtimalle kan sulandırıcıdan dolayıdır ama değilse bile ayrıntılıya kadar bekle. Sonuçta tarama yaptırmayan birçok kişi var. Ama kalbini ferah tut 🌸
Bende tarama testlerini yaptırmadım.

Al_pi Al_pi canııım benim yarımda kalan kahverengi çizgim göbeğime çıkmıış🙈🙈 üstelik sabah yoktu az önce eve geldim bi baktım düz çizgi🤣🤣🤣

Bnmkı de hafif belirmiş üst göbekte ama.. Bende şaşırdım daha şimdiden😬
Benim göbeğime doğru çıkarken yarıda kalmış şekildeydi. Acayip komik görünüyordu. Sabah hala o durumdayken akşama tamamlanmıştı. Çok güldüm 🤣 daha göbek deliğimin üstüne çıkmamış benim🤣

Cnm ben Haydarpaşa numunede dogum yaptm 33.haftada.. O sırada hangı hastanenin yenıdogan yogun bakımı musıatse oraya koyuyorlar.. Ama senın evinin yakınında yenıdogan yogun bakımı olan hastane olursa yer olursa once oraya koyarlar, eger o hastane de yer yoksa Baska hastaneye taşırlar..
Hiç o topa girmeye cesaretim yok canım sezaryan ile bide başka hastaneye götürürlerse bebekleri çıkana kadar bana zulüm olur 🥹 aynı hastanede olmak daha mantıklı umarım zamanında gelirlerde gerek kalmaz 🙏🏾

Canım hiç öyle düşünme ben hem devlete hem özele muayene oluyorum devlete dün göturdum ikili sonucumu 18+1 deyim sonucun çok güzel gelmiş dedi ama ben hep ucluyudu de görmek isterim üçlü de bakalım dedi yani bence tamamen tedbir amaçlı yapıyorlar risk gördükleri için değil
İnsallah oyledir icime su serptiniz ya🥹🙏🏻

Back
X