- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
Kızım azcık saçını örebilir miyim filan dicem. Biri izin verir heraldeAhhbu bebeklerin karnımızdaki halleri
ilerde büyüyüp evlendikleri zaman üç tane de kızın olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım azcık saçını örebilir miyim filan dicem. Biri izin verir heraldeAhhbu bebeklerin karnımızdaki halleri
ilerde büyüyüp evlendikleri zaman üç tane de kızın olur
![]()
Oyum Noyan' aKızlar erkek isminde sonunda iki seçeneğe düştük Noyan ve Aksel az kullanılmış yurt dışında söylenebilecek ama Türkçede anlamlı olsun dedik ve bunlara Şuan yakınız. Hatta ben Aksel’den yanayım azıcık siz ne dersiniz
Tebrik ederim canım sağlıcakla gelsinKizlar doktorumuza gittik bugun. telefon yoğunlugundan anca girebildim merak eden edene herkes doktora gitmemi bekliyormus. nasipse iki oglusumdan sonra kızımız geliyorrrr@Al_pi
soyasosu
1ciftyesilgozz tahminleriniz ve teoriler tuttu. cogu belirtimizde tuttu tiksinme tatlidan etten uzaklasma falan ilk defa böyle bir hamilelik geciriyorum.
Dilkenn tahminimiz kizdi oyle kalabilir artik listede
![]()
Canım geçmiş olsun kefir ve maden suyu kimyonlu su iyi gelebilir gaz için bu arada çok kötü ve zor bir ağrı ciddenKızlar dün sabaha karşı acildeydim. İnanılmaz feci bir gaz sıkışması yaşadım. Sırtım midem belime vurdu. Ne yatabildim ne kalkabildim çok kötüydü. Parol serum ağrımı aldı neyse ki ama karnım hala davul gibi. Nedir bu çektiğim gaz belasından![]()
Kefir alışkanlığım hiç yok gerçekten sindirim için işe yarar mı? Yemekten yarım saat sonra maden suyu içerim hep. Evet çok zordu nefes aldırmıyordu bu ağrı böyleyse doğum nasıldır dedim hattaCanım geçmiş olsun kefir ve maden suyu kimyonlu su iyi gelebilir gaz için bu arada çok kötü ve zor bir ağrı cidden
Ah çok geçmiş olsun dün bu konuda yazmıştım buraya hatta gaz çıkaranlar eşinden utanmasin çok şanslısınız diye ben çatlayacak gibi oluyorum nedense çıkaramıyorum çok iyi anlıyorum seniKızlar dün sabaha karşı acildeydim. İnanılmaz feci bir gaz sıkışması yaşadım. Sırtım midem belime vurdu. Ne yatabildim ne kalkabildim çok kötüydü. Parol serum ağrımı aldı neyse ki ama karnım hala davul gibi. Nedir bu çektiğim gaz belasından![]()
Suan azcık uzanmak istiyorum geçmek bilmeyen baş ağrım zaten yorgun bitkin hissediyorum ama kızım bi dk durmuyor diş çıkarma dönemi falan derken iştahsızlık aşırı mizmiz aman Allah im terör estiriyorYok canım ikinci hamileliğim okullarda tatile girdi bugün bu hayattan bıkmış halimle çocuğuma nasıl yeticem çok merak ediyorum![]()
Bende daha 7 haftalıkken falan gece uyandıran bi ağrıyla uyanmıştım miğdeme nasııl vuruyodu korktum kustum yürüdüm ağızdan çıkartmak rahatlattı hala çok geyirme hissi var bende geçmedi ama bidaha öyle olmadım çok zor bi acıydı uzun sürmedi çok şükür soda günde düzenli olarak kullan çok rahatlatıyor geçmiş olsunKızlar dün sabaha karşı acildeydim. İnanılmaz feci bir gaz sıkışması yaşadım. Sırtım midem belime vurdu. Ne yatabildim ne kalkabildim çok kötüydü. Parol serum ağrımı aldı neyse ki ama karnım hala davul gibi. Nedir bu çektiğim gaz belasından![]()
Benimde yoktu ama şişkinliğim çok kötü boyuta geldi rahatsız ediyordu beni sağolsunKefir alışkanlığım hiç yok gerçekten sindirim için işe yarar mı? Yemekten yarım saat sonra maden suyu içerim hep. Evet çok zordu nefes aldırmıyordu bu ağrı böyleyse doğum nasıldır dedim hattaçok sağol bu arada
![]()
Benimde yoktu ama şişkinliğim çok kötü boyuta geldi rahatsız ediyordu beni sağolsunsoyasosu sayesinde başladım baya iyi geldi bende gaz sancısından çok dr gitmişimdir en etkilisi kimyonlu su bu arada çok kötü olduğunda içebilirsin
Canım sen yokken hepimiz kefire başladıkKefir alışkanlığım hiç yok gerçekten sindirim için işe yarar mı? Yemekten yarım saat sonra maden suyu içerim hep. Evet çok zordu nefes aldırmıyordu bu ağrı böyleyse doğum nasıldır dedim hattaçok sağol bu arada
![]()
Sayenizde kefire başladım bende tadını da seviyorum aslında gerçekten çok çok iyi geliyor karnım küçüldü gerçekten sindirime çokkk faydasını gördüm tüm hamişler kefirlensinkimyon çok iyi gerçekten, ben her yemeğe ekliyorum
Canım sen yokken hepimiz kefire başladıkbence kesinlikle çok iyi hatta ilk içmeye başladığım zamanlarda karnım küçüldü benim, meğerse gazmış bebek değil
çok geçmiş olsun bu arada. İçim yeşil kefirin içmesi çok kolay, hem de sindirime çok faydalı
![]()
Bende aynı psikolojideyim seni çok iyi anlıyorum ama pek düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe kafamda büyüyor zaten herşey olacağına varacak başaracağımıza eminim amaSuan azcık uzanmak istiyorum geçmek bilmeyen baş ağrım zaten yorgun bitkin hissediyorum ama kızım bi dk durmuyor diş çıkarma dönemi falan derken iştahsızlık aşırı mizmiz aman Allah im terör estiriyorikinci çocuk fikri gözümü korkutmaya başladı aynada kendime bakıyorum bitmiş haldeyim inan
Eğer çok gaz sancım olursa hemen ılık suya kimyon katıp içiyorum azıcıkta içsem fayda ediyorkimyon çok iyi gerçekten, ben her yemeğe ekliyorum
Canım sen yokken hepimiz kefire başladıkbence kesinlikle çok iyi hatta ilk içmeye başladığım zamanlarda karnım küçüldü benim, meğerse gazmış bebek değil
çok geçmiş olsun bu arada. İçim yeşil kefirin içmesi çok kolay, hem de sindirime çok faydalı
![]()
Temmuzda inşallah 1 yaşına girecek daha çok küçükBende aynı psikolojideyim seni çok iyi anlıyorum ama pek düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe kafamda büyüyor zaten herşey olacağına varacak başaracağımıza eminim amakızın kaç yaşında diş dönemi özellikle arka dişlerde zor ve sancılı oluyor inşallah atlatırsınız hemen
![]()
Yalnızım sanıyordum kimseden ses çıkmayıncaYaa benimd3 aynı durum oturunca kuyruk sokmuş yatınca belim ağrıyor![]()
Yaaa yerim yeriiimKızlaarr birkaç gündür giremiyordum, Ankara'ya perinatolog kontrolüme geldim. Cook şükür oğlum sağlıklı her şey yolundaymisdoktorum sağolsun detaylı gibi inceledi bütün organlarına baktı, kilosu biraz önde gidiyormuş dobişin
babası kılıklı anne karnında bile kaşlarını çatıyordu
bağdaş kurmuş oturuyordu paşalar gibi gel keyfim gel modunda
doktor ayağı kadar pipisi var maşallah dedi hahahah
tatili sordum 1 tane bebe aspirini iç o zaten 1 hafta etkili, ondan sonra istediğin yere git dedi şimdilik her şey iyi gidiyor bu da pipimiz hahaha
![]()