2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaaa yerim yeriiim ❤️ maşallah de annesi pipisine🤣🤣
Doktorun süper birisi bence, çok seviyorum böyle kafa insanları. Bebe aspirinini sana günlük kuşlan dememişler miydi daha önce ben mi yanlış hatırlıyorum 🙈
Hehheheh maşallah oğluşumun pipişinee 🧿😅😅 doktordan yana yüzüm güldü çok şükür hatta bana bir hediyesi varmış asistanı ev adresimizi aldı 2 saat sonra kargodan bildirim geldi ne olduğunu çok merak ediyorum heheh 🤭 önceki düşüklerimde kan sulandırıcı iğne kullanıyordum canım ama şimdi doktorum gerekli görmedi kullanımıyorum

merhaba, ilden ile değişiyor mu bilmiyorum ama benim sağlık ocağımda çalışılmadı bu testler ama devlete gidersen tabiki yaparlar. Normalde ilk üç ay içinde istemesi lazımdı doktorunun

Kızına azcık pembe şeyler alabilir misin lütfeen :KK70:
Teşekkür ederim, evet öyleymiş daha erken bakılmalıymış sağlık ocağına sordum hemşire de öyle söyledi, devlete gideceğim haftaya.

Hehheheh maşallah oğluşumun pipişinee 🧿😅😅 doktordan yana yüzüm güldü çok şükür hatta bana bir hediyesi varmış asistanı ev adresimizi aldı 2 saat sonra kargodan bildirim geldi ne olduğunu çok merak ediyorum heheh 🤭 önceki düşüklerimde kan sulandırıcı iğne kullanıyordum canım ama şimdi doktorum gerekli görmedi kullanımıyorum
İğne kullanmadığını biliyordum da bebe aspirini kullanıyorsun sanmıştım 🥰 ben kullanıyorum çünkü ordan konuştuk gibi gelmişti 🌸

İğne kullanmadığını biliyordum da bebe aspirini kullanıyorsun sanmıştım 🥰 ben kullanıyorum çünkü ordan konuştuk gibi gelmişti 🌸
Ha yok canım acaba kullansam mi fln diye konuşmuştuk 😌 ama doktorum gerek yok bu sefer daha çok morarirsin şimdilik ihtiyacin yok dedi böyle devam bakalım

Kefir alışkanlığım hiç yok gerçekten sindirim için işe yarar mı? Yemekten yarım saat sonra maden suyu içerim hep. Evet çok zordu nefes aldırmıyordu bu ağrı böyleyse doğum nasıldır dedim hatta🥹 çok sağol bu arada🙏
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ya iyisindir umarım şimdi ayaklarını sıcak tut kayısı ve kefir tüketmeye çalış

Çok şükür herşey yolunda detaylıya da girdik benim minnakım 🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_4715.webp
    IMG_4715.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 107
Şu an kızım kucagımda uyudu ve şu an ilk defa kızımın kafasını koydugu yerde hareketlılık var 🥹🥹🥹 ilk tepkisini ablasına verdi miniğim ❤️
Benimki o kadar tekmeliyor ki ilk oğlumda bu şekilde hissetmiyordum baya baya vuruyor bu minik oğlum da anne bende bakayım diyor ama o tutunca sanki kayboluyor bebek 😂

Ya güle güle kullansın bende bunun mavısını alacagım ınsallah 😍😍
Oğluma avent almıştım ultra soft mu ne ondan hiç tutmadı o kadar üzüldüm ki çok seviyorum emzik emen bebek emzik askıları filan acaba alsam mı bu bebekte genelde eşimin ailesinde ki çocuklar emzik tutmuyor ama askılara da aşık oluyorum emziklere de 🥲

Oğluma avent almıştım ultra soft mu ne ondan hiç tutmadı o kadar üzüldüm ki çok seviyorum emzik emen bebek emzik askıları filan acaba alsam mı bu bebekte genelde eşimin ailesinde ki çocuklar emzik tutmuyor ama askılara da aşık oluyorum emziklere de 🥲
Ya bende avent almıstım bunun pembe moru eski modeli ilk gün verdim agzına tuttu. Gelen kızdı giden kızdı çok erken diye 😁😁
Hiç aldırmadan devam ettım ne meme reddi ne baska bişi yaşadım çok şükür benim için harika kurtulus oldu susturucu olarak kullanıyordum dısardayken evde normalde asla vermıyordum gece uyandıgında verıyordum emıyordu sonra hop agzından atıyordu 😍

Benimki o kadar tekmeliyor ki ilk oğlumda bu şekilde hissetmiyordum baya baya vuruyor bu minik oğlum da anne bende bakayım diyor ama o tutunca sanki kayboluyor bebek 😂
Ya bugün hemsıre aradı saglık ocagındakı hissetmenız lazım dedı ıkıncıde daha erken hıssedılıyor dedı ama yok ben hıc hıssetmedım bugun ılk oldu 😅

Kızımda başta tutmadı canım annem saçma şeyler denedi bi kaç kez çok kızıyodum kaşla göz arasında yapıyodu ne fena 😂 sonra bıraktı 2 aylık olmuştu verdim çıkardı verdim çıkardı verdim çıkardı derken en son çıkarmadı ve uyumuştu kaç emzik denemiştim aventte kalmıştık bence bebek doğunca karar ver, sonra meme reddi başladı bende ama baktım sütüm azdı ondan mı tesadüf mü bilemiyorum hala çok yıpratıcı süreçti benim için

Hanımlar size bir şey soracağım ben hiç tahlil yaptırmamıştım şimdi doktoruma dedim bi baksak mı değerlere, rubellaya falan, sigorta karşılamıyormuş istediği testlerin bazılarını, sizce bunları devlette veya sağlık ocağında yaptırabilir miyim. Karşılanmayan testler şunlar bilgisi olan yazabilir mi ; Bun, CMV Ig M, rubella IgG, rubella IgM, toxoplasma Ig M
Torch testi dediğimiz testler. Bazı arkadaşların sağlık ocağı yapmıştı burda ama benimki yapmadı. Devlette yapmışlardı bana

Kızlar detaylı için nereye gittiniz, İstanbul’da olanlar memnun kalıp önerebileceğiniz yer var mı? Az önce doktorumun önerisiyle Murat Yayla için fiyat sordum 7900 dedi muayene de tam hatırlamıyorum ama 2900 gibi bir şey dedi. Bende bir nasıl yani 2 sene önce böyle değildi dedim. Sonra sen card indirimli fiyatını söyledi detaylı 3973 ama doktor muayenesini söylemedi yarın dönüş olacak. Detaylı da hem doktor muayenesi hem detaylı ücreti mi ödeniyordu. Doğum dahilin kıymetini bilememişiz çok artmış her şey çok☹️

Kızlaarr birkaç gündür giremiyordum, Ankara'ya perinatolog kontrolüme geldim. Cook şükür oğlum sağlıklı her şey yolundaymis😍 doktorum sağolsun detaylı gibi inceledi bütün organlarına baktı, kilosu biraz önde gidiyormuş dobişin 🤭 babası kılıklı anne karnında bile kaşlarını çatıyordu 😂 bağdaş kurmuş oturuyordu paşalar gibi gel keyfim gel modunda 🫠 doktor ayağı kadar pipisi var maşallah dedi hahahah 😅 tatili sordum 1 tane bebe aspirini iç o zaten 1 hafta etkili, ondan sonra istediğin yere git dedi şimdilik her şey iyi gidiyor bu da pipimiz hahaha 😂
Maşallahhhh😍😍😍😍 Ankara da hangi doktora geldin canım memnun musun

Back
X