Ah kizlar ah benim derdim de tam tersi annemin herseyi fazla sahiplenmesi.. ben 38 yasinda yuksek maasla calisan biriyim cok şükür. Bebeklerime düşük korkumdan detayliya kadar hic bir sey almama karari almistim. Doktor da 24. Haftaya kadar alisveris yok demisti annemin yaninda hem de.
Ama annem her gun bebeklere olmasa da bana elinde yeni bir sey, ya da şunu alacagim soylemiyle geliyor. Para durumunda cogunlukla onun almasina izin vermem, kendi aldigi seyde bile tesekkur eder, ne kadar der, hemen gonderirim hesabina. Ama ben de cocuklarima ya da hamilelikle ilgili kendim gezip begenip bir seyler almak istiyorum, o zevki tatmak istiyorum. Sadece gereksiz buldugum seylere karsiyim musriflik yerine cocuklara yatirim yaparim.
gecen Pijama bulmus kumasi güzel ve fiyati uygun. Fotograf atti bana alayim mi diye. Hevesleniyor ilk torun hevesini kirmak istemiyorum. Tamam dedim al, parasini gonderdim. daha sonra kibarca dedim ki evde 10 tane pijama takimi oldu, bu yeter daha baska almayalim. Eger cok kilo alirsam o zaman gidip cok buyuk bir beden aliriz hemen. Zaten bak benim uzun gecelige ihtiyacim var. Dedim. Surati düştü Alacagim zaten 2 tane dedi. Ama BEN 3 tane alacagim, neye ihtiyacim oldugunu ben biliyorum, benim hastane 3 gun tutuyor sezeryande dedim. Alindi hemen, ben sacma sapan konusuyorum sen beni dinleme fln diyor. Istemezsen kullanmazsin ben sana gelince giyerim artik diyor. Surat asti 1 gun.
Mesela incecik bir yastik buldum evde, karnimin altina koyunca rahat ediyorum. Gitmis hamile yastigi almis. "Sacma sapan seylerle yatma" dedi bir de verirken. Kirildim. Onun aldigiyla Rahat edemedim ustelik cok kalin. Sanki ben bilmiyorum bir sey satin almasini, rahat edemeyecegime inanmadigim seyi almak istemiyorum. hem evde fazlalik hem israf.
Gecen gun de bir arkadas grubum hediye sormustu, gumus kapak istedim. Anneme de bahsettim muhabbet olsun diye. daha once duymamis gumus kapaklari, cok sasirdi hemen internetten okudu fln. Aradan 2 hafta gecti, bak almayacaklarsa ben alayim e bebek de var diyor. Delireceğim. Sanki ben zir cahilim ya da pintiyim cocuklara hic bir sey almayacagim.
Derdimi anlayan cikar mi bilmiyorum ama paylasmak istedim. Bir sey soyleyincee bozuluyor küsüyor. Ama onun ilk torunuysa benim de ilk cocugum. Ne yapacagimi sasirdim