• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Lök ++ referans değeri içinde olabilir mi peki? Ben de yanında 2 yazıyor bir de lök ++
Daha önce böyle olduğunda bana da doktorum antibiyotik vermemişti, çok başıydı hatta hamileliğimin. Aile hekimi arayıp doktoruna söyle antibiyotik başlar demişti. Aradığımda kendi doktorum gülmüştü buna🥲 doktorlar çok farklı olabiliyor yani. Tıbbı bilgim sana yap ya da yapma diyecek kadar çok değil ama antibiyotiğin de kanıtlanmış bir çok zararı varken belki doktorlarımız haklıdır diyorum 🤷‍♀️
O da olabilir. Kendi doktorum da o kısmı çok önemsemedi. Asm doktoru da sanki ölecekmişim gibi panik içinde. 1 haftadır düşünüyorum ne olur diye. Daha önceden böbrek rahatsızlıklarım olduğu için korktum açıkçası. Kendim için zerre korkum yok ama bebiş :( Ben bol su içmeye devam. Kızılcık bulursam, kızılcık suyu da tüketeceğim. Hamileler için günde 8 bardağa kadar öneriliyormuş, hem de idrar yollarına iyi geliyormuş. Takviyesini de düşünüyorum gerçi

O da olabilir. Kendi doktorum da o kısmı çok önemsemedi. Asm doktoru da sanki ölecekmişim gibi panik içinde. 1 haftadır düşünüyorum ne olur diye. Daha önceden böbrek rahatsızlıklarım olduğu için korktum açıkçası. Kendim için zerre korkum yok ama bebiş :( Ben bol su içmeye devam. Kızılcık bulursam, kızılcık suyu da tüketeceğim. Hamileler için günde 8 bardağa kadar öneriliyormuş, hem de idrar yollarına iyi geliyormuş. Takviyesini de düşünüyorum gerçi
İnsan zaten bir tek bebeğini düşünüyor bu durumlarda. Kızılcık suyunu duymadım ama umarım iyi gelir. 🙏
Bebeklerimiz artık büyüdü ve daha dirençli küçük enfeksiyonlar onları etkilemiyor bence🙏çünkü doktorum çok titiz biridir normalde eğer önemsemediyse cidden önemsizdir. Senle değerlerimiz aynı diye düşünüyorum o yüzden için rahat olsun❤️

Merhaba bende 24 haftalik oldum ilk gebeligim karnimda inanılmaz bir gerginlik var karnım aç ama gerginlik ve bide üstüne şişkinlik çok fena normal mi bu,şişkinlik yemeklerden sonra dahada artıyo ne yapmam lazım sizlerde böylemiziniz tecrübeli anneler tecrübelerinize talibim 😊
Kefir içebiliyorsan öneririm benim bütün şişkinliğimi o alıyor özellikle yemek sonrası. Sade sodada ıyı gelıyor

Merhaba arkadaşlar benim 3-4 gün önce başlayan yürüyünce, oturup kalktığımda başlayan kasık ağrım geçmedi hala 😥 testler normal çıktı ama sol yumurtalığıma doğru vuran bu ağrı nasıl geçecek acaba 🤷🏻‍♀️ Burada kendi deneyimlerini yazan arkadaşlarım oldu ama geçmeyince ben de henüz rahatlayamadım bütün gün oturuyorum veya uzanıyorum ama ayağa kalkıp yürüyünce yine başlıyor

Merhaba arkadaşlar benim 3-4 gün önce başlayan yürüyünce, oturup kalktığımda başlayan kasık ağrım geçmedi hala 😥 testler normal çıktı ama sol yumurtalığıma doğru vuran bu ağrı nasıl geçecek acaba 🤷🏻‍♀️ Burada kendi deneyimlerini yazan arkadaşlarım oldu ama geçmeyince ben de henüz rahatlayamadım bütün gün oturuyorum veya uzanıyorum ama ayağa kalkıp yürüyünce yine başlıyor
Benim yürüdükçe kasık ağrım oluyordu ama idrar yolu enfeksiyonundandı senin testlerinde normal bol bol dinlenmelisin geçene kadar benimde ince sızı şeklinde başladı bi kaç gündür ara ara oluyordu bugün daha belirgin sanki, üşütmüş olabilirsin oda yapar sanırım dikkat etmiyoruz havalar sıcak diye umarım geçer hemen

Kızlar benim sümüksü sarı akıntım oldu dün uzayan cinsten böyle. İdrarda yanma da tam geçmedi. Ya sıcaklardan bol su içsek de terleme olunca daha da çok su içmek gerekiyor galiba. Kafama takılıyor bu enfeksiyon. Karnımın alt bölgesinde de sancım var bugün biraz. İnşallah geçer bakalım

Benim hala geçmedi, doktora gittim hem alttan hem üsten baktı, ama bana baştan beri şunu da diyordu bu haftalardan sonra böyle hareket anında olan ağrılar kasık, kuyruk sokumu vs. normal lütfen endişe etme diyor. Bende sizin gibi endişe duymakten kendimi alamadım ama şimdi biraz daha rahatım. Hala devam etmekte ama içiniz rahat etmiyorsa yine doktorunuza danışabilirsiniz🙏🏻☺️

O tozdan kullandım ama hala devam ediyor enfeksiyon. Senelerdir böbreklerimde sorun vardır benim hastaneye bile yattım bu yüzden ama. Israrla antibiyotik yazamam dedi yolladı.
Bende o tek doz şase diyorlar 10 gün arayla iki kere kullandım 20 gün olacak geçmedi. idrarım bir yanmıyor geçti diyorum bir sonrakinde yanıyor

Kızlar günaydın. İdrarda enfeksiyon için aile hekimi bana antibiyotik tedavisine başlamadı. Sadece bol su iç diyip yollamıştı. Ama geçmiyor bi türlü. Üroloji doktorunda da randevu yok hem özelde hem devlette. Bildiğiniz bir çözümü var mı bunun?
Bende aynı sebepten ötürü acile gittim geceye doğruydu. Serum verdiler ve toz içecek verdiler idrar için. Fakat kanımda da enfeksiyon çıktığı için antibiyotik verdiler. Kasık ağrım ve tansiyon yükselmesi ile acile gittim. İlk defa tansiyonum yükseldi normalde 9 5 lerde düşüktür tansiyonum o gün 14 lere kadar çıkmıştı.

Bende aynı sebepten ötürü acile gittim geceye doğruydu. Serum verdiler ve toz içecek verdiler idrar için. Fakat kanımda da enfeksiyon çıktığı için antibiyotik verdiler. Kasık ağrım ve tansiyon yükselmesi ile acile gittim. İlk defa tansiyonum yükseldi normalde 9 5 lerde düşüktür tansiyonum o gün 14 lere kadar çıkmıştı.
Benim şimdi sol böbreğime ara ara ağrı vurmaya başladı. En son kum dökerken böyle olmuştu. Şimdilik durabiliyorum ama sanırım geceye doğru acile gitmem gerekecek.

Geçmiş olsun. Bebeğin pozisyonuyla ilgili olabilir mi acaba? Ben de mide sorunları yaşıyordum, meğer bebeğin başı mideme dayandığı içinmiş. Bir iki gündür de tuhaf bir rahatlama gelmişti mideme, bugünkü kontrolde pozisyon değiştirdiğini (yan yatmış) öğrendim.

Benim yürüdükçe kasık ağrım oluyordu ama idrar yolu enfeksiyonundandı senin testlerinde normal bol bol dinlenmelisin geçene kadar benimde ince sızı şeklinde başladı bi kaç gündür ara ara oluyordu bugün daha belirgin sanki, üşütmüş olabilirsin oda yapar sanırım dikkat etmiyoruz havalar sıcak diye umarım geçer hemen
Evet enfeksiyon da çıkmadı o yüzden anlam veremiyorum. Klimada vantilatörde uyuyoruz ama onunla ilgili midir bilmiyorum. Yattığım yerden kalkınca sanki kasıklarımdan aşağı kaslarım çekiliyor geriliyor 😥

O da olabilir. Kendi doktorum da o kısmı çok önemsemedi. Asm doktoru da sanki ölecekmişim gibi panik içinde. 1 haftadır düşünüyorum ne olur diye. Daha önceden böbrek rahatsızlıklarım olduğu için korktum açıkçası. Kendim için zerre korkum yok ama bebiş :KK43: Ben bol su içmeye devam. Kızılcık bulursam, kızılcık suyu da tüketeceğim. Hamileler için günde 8 bardağa kadar öneriliyormuş, hem de idrar yollarına iyi geliyormuş. Takviyesini de düşünüyorum gerçi
Kızılcık suyu trendyola baksana orjinal saf olanlar var canım dene istersen

Kızlar biz oğlumu ultrasona 1 kez götürdük ve orda dr karnıma baktığı için kardeşi olacağını biliyor ve sürekli ne zaman çıkacak diye soruyor bu soru gün içinde arttı birde geçen yolda karnıma sancı girdi yürüyemedim ama karnımı tuttum bağırarak anne kardeşim mi çıkıyor dedi allahtan yoldan kimse geçmiyordu biz bunu nasıl unutturcaz daha çok var ve üzülüyor sürekli hadi çıksın diyor herkesin yanında pat küt söylüyor bide 😂 :KK55: Varmı benimle aynı sorunu yaşayan yaa

Evet enfeksiyon da çıkmadı o yüzden anlam veremiyorum. Klimada vantilatörde uyuyoruz ama onunla ilgili midir bilmiyorum. Yattığım yerden kalkınca sanki kasıklarımdan aşağı kaslarım çekiliyor geriliyor 😥
Aynı canım benimde vantilatör tüm gece açık dün bana doğruydu sanırım ondan kasık ağrısı bende de oldu. Ayağa kalktığımda daha çok geriliyor aynı anlattığın gibi. Adet olacakmış gibi ağrım var. Şimdi biraz hafifledi gibi ama. Kasık ağrısı karın ağrısı falan normal demişti bana doktor rahim büyümesi ile olurmuş da şu idrar enfeksiyonu bir geçse iyi ondan kurtulamadım bende

Kızılcık suyu trendyola baksana orjinal saf olanlar var canım dene istersen
Baktım, sonra aktardan kurutulmuş olanını alıp komposto yapmak geldi. İş çıkışı alıcam biraz. Hem kalbe hem de idrar yollarına faydası çokmuş. 21. haftadan sonra öneriliyormuş, bakalım bi şans vereyim.

Canım benim bir dönem o şekilde çok ağrım oluyordu yani ben kesin enfeksiyon vardır diyordum ama yoktu bıçak saplanır gibi bir ağrıydı hatta özellikle oturduğum yerden kalkarken şiddetlenir di kalkamazdım öyle kalırdım bazen yolda tuttuğu oluyor ve adım dahi atamıyorum sonra düzeldi bu durum baya hafifledi bende acaba bebek o kısma baskı yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum

Back
X