• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım sabah gıttım şeker yuklemesını ıstemedıgımı soyledım kabul etti aç tok kan verdım. Tansıyon normal doplere gıdıcem saat 3 de sıra aldım onun dısında hersey normal bır haftadır strestden az yedım şekerli bişi yemedı karbonhıdrat az tukettım bebek 690 gram şükür iyi ınsalalh sımdı daha rahat özgür beslenirim 🤓 tokluk şekerim 96 çıktı
Baya iyi çıkmış. Bebek de haftasıyla uyumlu bence❤️🧿 çok sevindim rahatlamana, doppler de iyi gelir🙏

Canım sabah gıttım şeker yuklemesını ıstemedıgımı soyledım kabul etti aç tok kan verdım. Tansıyon normal doplere gıdıcem saat 3 de sıra aldım onun dısında hersey normal bır haftadır strestden az yedım şekerli bişi yemedı karbonhıdrat az tukettım bebek 690 gram şükür iyi ınsalalh sımdı daha rahat özgür beslenirim 🤓 tokluk şekerim 96 çıktı
Bende açlık tokluk vericem bugün aç değildim yaptıramadım bu nasıl oluyor aç gittiğimde alacaklar bir daha ne zaman alıyolar yemekmi yemem lazım kaç saat sonra verdin tok olanı bebişin kilosu iyi bence maşallah 🌸

Bizde de gelişim geriliği olduğu için hatta ilerde olabiliceği için bi ara kaşar domates ekmekle besleniyodum şuan canım hiç istemiyor, ama araştırmalarıma göre nesquikli süt toz olanı, çiğ badem, maden suyu beypazarı bunlar aldırıyomuş hergün bunları yapıyorum düzenli 🤷🏻‍♀️ muz kabız yapar diye korkuyorum 😂
Nesquiki bende duydum ve çok şaşırdım🤣 benim 4-5 gün geriden geliyor doktorlar döllenmeyle ilgili diyor ama insanın yinede canını sıkıyor ya😂 nesquik dışında hepsini yapmaya çalışcam bende 😍

Merhaba kızlar bir şey sorucam.Ana kucağı şart mı hani şu otomatik ve manuel sallananları diyorum .babynest var evde bir de puset.puset aynı işlevi görür mü?tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum 😀

Nesquiki bende duydum ve çok şaşırdım🤣 benim 4-5 gün geriden geliyor doktorlar döllenmeyle ilgili diyor ama insanın yinede canını sıkıyor ya😂 nesquik dışında hepsini yapmaya çalışcam bende 😍
Nesquik dışında ben de hepsini yapıyorum. 🤣
Merhaba kızlar bir şey sorucam.Ana kucağı şart mı hani şu otomatik ve manuel sallananları diyorum .babynest var evde bir de puset.puset aynı işlevi görür mü?tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum 😀
Çevremden gördüğüm kadarıyla kimi bebek çok seviyor kimi hiç sevmiyor. Ama ben alacağım olmazsa satarım artık diye düşünüyorum 🤷‍♀️ puset biraz daha oturur pozisyon gibi ya üstünde çok uyutmayın dediler bana🤷‍♀️

Bu arada doktor ultrason açısını ayarlayabiliyor, döndürerek ön profil yaptı benimkini de ben de gördüm öyle🌸
Aaa olabilir, 12.haftada da ön profilden gördüm çünkü. Ayağını yüzünden çekmesi için biraz dürttü o kadar, hatta burda da söylemiştim eşim çikolata yeseydin keşke deyince biz böyle güzel poz veren bebek görmüyoruz ne çikolatası diye kızmıştı 😂

Puset olmaz öncelikle onu söyleyeyim, yolculuklarda bile 2-3 saat sonra mutlaka kaldırın uzun süreli kalmasın diyorlar ☺️ babynest olduktan sonra bence şart değil. Mesela bende şu an hiçbiri yok 😅 anakucağı mı alsam yoksa ana dizi mi kararsızım🫢

Puset olmaz öncelikle onu söyleyeyim, yolculuklarda bile 2-3 saat sonra mutlaka kaldırın uzun süreli kalmasın diyorlar ☺️ babynest olduktan sonra bence şart değil. Mesela bende şu an hiçbiri yok 😅 anakucağı mı alsam yoksa ana dizi mi kararsızım🫢
Sen diyince bakmıştım ben ana dizine ama modeller kısıtlı sanki ana kucağı benim aklıma daha çok yatıyor. Bide ben sonrasında satmak istiyorum, o yüzden kolay satılabilen bir şey alacağım

Sen diyince bakmıştım ben ana dizine ama modeller kısıtlı sanki ana kucağı benim aklıma daha çok yatıyor. Bide ben sonrasında satmak istiyorum, o yüzden kolay satılabilen bir şey alacağım
Renkleri falan gerçekten çok kötü 🙈🙈 tiny love’a da bir bak istersen. Ben hala araştırmadayım

Bazı bebekler duruyor bazıları hiç sevmiyor ben manuel olanlardan almayı düşünüyorum ama nasip belkide almayabilirim letgodan filan bakabilirsin bu tarz ürünler kısa süreli kullanıldığı için iyi birşey bulabilirsin rahatlıkla hamakta çok kullanan arkadaşım oldu oda bir seçenek ben oğlumda babynestte yatırdım hep arada poşete koyup sallardım 4,5 ay sonra da oyun halısına koydum

Kızlar, bebek hediyeliği hep yaptırılıyor malum. Düşündüm ki Tema veya ÇYDD gibi derneklerden yaptırayım. Hem onlara bağış olur. Kızım adına ağaç dikilse veya bağışımın kızların okumasına faydası olsa ne mutlu bana🌸 baktım magnet tasarımlar var. Gayet de güzeller.
Bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum bunun yanına sizce hediyelik olarak başka bir şey gerekli mi? Küçük şişilerde kolonyalar da baya hoşuma gidiyor aslında ama fazla olur mu bilemedim.
Çok güzel düşünmüşsün ben de not ettim bunu aklıma 😍 ben hediyelikleri kendim makrome anahtarlik yapmayı düşünüyorum ama işte erinmezsem yapıcam 😅 eğer yapamazsam da senin fikrinden esinlenirim çok hoşuma gitti ❤️

Bazı bebekler duruyor bazıları hiç sevmiyor ben manuel olanlardan almayı düşünüyorum ama nasip belkide almayabilirim letgodan filan bakabilirsin bu tarz ürünler kısa süreli kullanıldığı için iyi birşey bulabilirsin rahatlıkla hamakta çok kullanan arkadaşım oldu oda bir seçenek ben oğlumda babynestte yatırdım hep arada poşete koyup sallardım 4,5 ay sonra da oyun halısına koydum
Poşet inanılmaz mantıklı geldi şu an bana 😂😂 benim en yakın arkadaşım da 3 çocuk doğurdu artık çocuk düşünmediği için de bütün eşyalarını bana verdi en az 75 bin liralık eşya verdi benim kanguru, bebek arabası anne yanı, oyun halısı, oto koltuğu ve şu elektrikli ana kucağı mi deniyor markası 4moms onu verdi bizi inanılmaz rahatlattı. o da hamile olduğumu öğrendiği anda ne olur gel şunları başımdan al 7 senedir senin için saklıyorum şu evi Bi boşalt at sat kullan ne yaparsan yap dedi hahahha benim hamile olmamı bekliyormuş 😂😂

Son zamanlarda kilosu düşük kalırsa olur belki ama şimdiden bizim için gerek yok bence Mubeiz Mubeiz
trueliving_ trueliving_ Evet aldırıyordur muhakkak ama bencede şuan gerek yok boşa şeker gibi geliyo bana bide sürekli aynı şeyi yemek. Ama baktım geriden geliyo denerim neden olmasın çokta severim çünkü 🤩🙈

Poşet inanılmaz mantıklı geldi şu an bana 😂😂 benim en yakın arkadaşım da 3 çocuk doğurdu artık çocuk düşünmediği için de bütün eşyalarını bana verdi en az 75 bin liralık eşya verdi benim kanguru, bebek arabası anne yanı, oyun halısı, oto koltuğu ve şu elektrikli ana kucağı mi deniyor markası 4moms onu verdi bizi inanılmaz rahatlattı. o da hamile olduğumu öğrendiği anda ne olur gel şunları başımdan al 7 senedir senin için saklıyorum şu evi Bi boşalt at sat kullan ne yaparsan yap dedi hahahha benim hamile olmamı bekliyormuş 😂😂
Güle güle kullansın hepsini❤️

Canım istersen bir ürolojiye git. Bu kadar ağrı bana da pek normal gelmiyor.

Dilken fotoğraf paylaştığında onun da göbeği aşağıdaydı. Benimki ise tam tersi yukarda. Vücut yapılarımız ya da bebeğin yerleştiği konumla da alakalı olabilir
Aynen canım ben hala aşağıda hissediyorum doktora sordum baksana sence neden aşağıda dedi, bizim sıpa yüz üstü dönmüş C şeklini almış aşağı vuruyordu o yüzden öyleymiş doktor çok normal ve zaten şu an baş gelisli bir sıkıntı yok dedi bence aşağı yukarı kafanı takma ama ağrıların için mutlaka danışmalısın❤️

trueliving_ trueliving_ Evet aldırıyordur muhakkak ama bencede şuan gerek yok boşa şeker gibi geliyo bana bide sürekli aynı şeyi yemek. Ama baktım geriden geliyo denerim neden olmasın çokta severim çünkü 🤩🙈
Aynen canım Şuan için bende tüketmem sevmem de pek oğlumdaki gibi erken doğum durumu olursa belki şimdilik muz süt kaşardan devam 😍 çerezde yiyelim bol bol hepsi şifa olsun bebeklerimize ortalama kiloda olsunlar sağlıklı olsunlar yeter 🙏🏻

Back
X