- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
Benim 27+3 ya da 4 de 1090 gram geldi ama kişiden kişiye değişebilir doktor ortalama dediKızlar 27. Haftada bebis ortalama kaç kilo olmalı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 27+3 ya da 4 de 1090 gram geldi ama kişiden kişiye değişebilir doktor ortalama dediKızlar 27. Haftada bebis ortalama kaç kilo olmalı?
Benim oğlumun bugün doğum günü çocuğa büyük darbe olduben de aynı şeyi düşünüyorum. benim oğlanlara yaptırmadım ben biri 3 biri 6 yaşında. bunu bari bebekken yaptırayım diyorum en azından mevlüdü düğünü her neyse 3ü bir arada çıkar. sonra yenidoğacağın 6 yaşını doldurmasını beklemek lazım. senin oğlan kaç yaşında şimdi?
önerdiğiniz bi video var mıdır yapabileceğimiz? benim evime yakın pilates yapabileceğim hiçbiyer yok evde kendim yapmak istiyorum artıkCanım ben kesinlikle önermiyorum yaptırmıyorum daçünkü direkt doğumla ilintili buluyorum riskli bence. Daha garanti hareketler var ya da aynı hareketi cembersiz şekilde daha fazla tekrarla yapabilirsin
![]()
Bende devlette çalışıyorum fakat bilmiyorum, öğrenirsem sizinle paylaşırımDevlette çalışan anneler biz doğum parası alıyor muyuz? Ben ilk kızımda ücretsiz izindeydim o yüzden hiç birşey almadım.
şimdi aşırı uçmuş durumdanasıl memnun musun bundan peki?
link vermek yasak değildi sanırım bende bilmiyorum kuralları![]()
Benim dün 158 çıktı canım doktorum yüksek dedi ama 50 gr yüklemeyi normalde tavsiye etmiyorum devlette yaptığın için 50lik vermişler, 75 lik doğru sonuç verir dedi o yüzden takipli olduğum özel hastanede yarın 75 lik yükleme yapılacakKizlar 50 gr seker yükleme 60 dk 177 çıkmış cok yüksek değil mi ya insülin iğnesi başlar mı acaba![]()
tamamdır çok teşekkür ederim canım açıklaman içinValla 4 senedir çalışıo.. Ben telefona entegre olanları istemedim.. Cunku telefon bozuluyor filan, bide teknolojiyle aram pek iyi değildir.. Ugrasmak istemedim.. Monıtorlu bana cok kullanışlı geldi.. Ama bunlar çin malı sanrm onu diyeyim.. Kalıtelı bişey degıl.. Düzgün kullanırsan verim alcanı dusunuyorum.. Bizimki Bi ara arka batarya filan çıktı ama Kendımız hallettik hala daha çalışıyor.. Özellikle evi büyük olanlara mutlaka almalarını öneririm![]()
Yüksek ama hemen iğne yazmıyorlar. 75 grlık olanla bir daha yükleme yapacaklar ondan sonra karar verecekler muhtemelen. 75grdan sonra yüksek çıkarsa ilk önce diyetisyen geçmezse iğne ♥Kizlar 50 gr seker yükleme 60 dk 177 çıkmış cok yüksek değil mi ya insülin iğnesi başlar mı acaba![]()
Aslında ben özelde yaptırdım ama 50 gr girmiş doktor ben 75 istemiştim daha iyi sonuç alınıyor diye off şimdi bi daha gel bi de 75 gr yapalım derse sinir olurum bi daha aynı çileyi geçtim o kadar glikoz bebeğe de yazık ailemde ciddi şeker öyküsü olduğu için yükleme benim için önemliydi gitmis 75 gr değil 50 yapmış yaBenim dün 158 çıktı canım doktorum yüksek dedi ama 50 gr yüklemeyi normalde tavsiye etmiyorum devlette yaptığın için 50lik vermişler, 75 lik doğru sonuç verir dedi o yüzden takipli olduğum özel hastanede yarın 75 lik yükleme yapılacak
Ay şu olayı yaşamak yerine direk 75 gr girseydi ya sinir oldum şimdi hem bi daha glikoz alacak bebek hem ben aç aç mide bulantısı ile durcamYüksek ama hemen iğne yazmıyorlar. 75 grlık olanla bir daha yükleme yapacaklar ondan sonra karar verecekler muhtemelen. 75grdan sonra yüksek çıkarsa ilk önce diyetisyen geçmezse iğne ♥
Devlette çalışan anneler biz doğum parası alıyor muyuz? Ben ilk kızımda ücretsiz izindeydim o yüzden hiç birşey almadım.
Bende devlette çalışıyorum fakat bilmiyorum, öğrenirsem sizinle paylaşırım![]()
Ben de özel takipliyim ama 50 önerdi ilk başta. Bilemiyorum hiç niye böyle amaAy şu olayı yaşamak yerine direk 75 gr girseydi ya sinir oldum şimdi hem bi daha glikoz alacak bebek hem ben aç aç mide bulantısı ile durcam
Bakalım doktorum gel 75 lik yapalım diyecek mi mesaj yazdım henüz dönüş hapmadi ama çok yüksek geldi bana ya şekerden korkarım Allah korusunBen de özel takipliyim ama 50 önerdi ilk başta. Bilemiyorum hiç niye böyle ama
Benim 154 çıkmıştı 50grda. Tam tanı koyması için ya 75 ya da 100 grlık yükleme ister muhakkak. Şeker sıkıntılı zaten Allah korusunBakalım doktorum gel 75 lik yapalım diyecek mi mesaj yazdım henüz dönüş hapmadi ama çok yüksek geldi bana ya şekerden korkarım Allah korusun
Aslında senin ki çok da yüksek değil sinir 140 zaten ama benim baya uçmuş bakalım ne diyecek doktorum. Sen tekrar ettirecek misin testi ?Benim 154 çıkmıştı 50grda. Tam tanı koyması için ya 75 ya da 100 grlık yükleme ister muhakkak. Şeker sıkıntılı zaten Allah korusun
Ben 75gr tekrar yaptırdım geçen hafta. Onda sorun çıkmadı.Aslında senin ki çok da yüksek değil sinir 140 zaten ama benim baya uçmuş bakalım ne diyecek doktorum. Sen tekrar ettirecek misin testi ?