- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 63
Tüp olduğu için transfer öncesinde final yapmıştıkKizlar bu arada cinsellikde ne durumdasınız??
Rutin devam eden var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp olduğu için transfer öncesinde final yapmıştıkKizlar bu arada cinsellikde ne durumdasınız??
Benim de ilk dört ay yasaktı. Sonra serbest bırakıldık ama bu zamanlarda azcık konforsuz oluyor zatenTüp olduğu için transfer öncesinde final yapmıştıksonrada plasenta aşağıda olduğundan ara verin dedi Dr. Dedik biz uslu duruyoruz zaten
Hala da çıkmadı yukarı plasenta. Aynen devam yani
![]()
Serbest olsa bile biz yapamazdık diye düşünüyorumBenim de ilk dört ay yasaktı. Sonra serbest bırakıldık ama bu zamanlarda azcık konforsuz oluyor zatenbebek arada kıpırdanıyor falan garip bence
![]()
Ayy canım çok pardon misafirim var görmedim kusura bakmaDilkenn cim acil durum bu hemorid için krem önermiştin hangisi o ? Dünden beri ishalim bi ağrı vardı şişlik oluşmuş o dahada şişermi şuan çok değil krem iyi gelir mi
Tamam canım çok teşekkür ederimAyy canım çok pardon misafirim var görmedim kusura bakmasisebilir de sismeyebilir de sen her ihtimale karşı kullan istersen
Ay çok güldümSen baya hazırlıklısın yaben ilk zamanlar YouTube dan açar sıkıntıdan altındaki tüm yorumları okurdum telefon kitlendiği için haha
![]()
Hemoroid kreminin hamilelere kesinlikle yasak olduğunu biliyorumDilkenn cim acil durum bu hemorid için krem önermiştin hangisi o ? Dünden beri ishalim bi ağrı vardı şişlik oluşmuş o dahada şişermi şuan çok değil krem iyi gelir mi
Ürünün linki ne acaba ismi ya da?Ay çok güldümben yeğenimden tecrübeliyim telefonları esir bırakınca olmuyordu yoksa benim de aklıma gelmezdi bunu almak valla
![]()
Çok geçmiş olsun, nasıl oldunKızlar grip oldum grip önemli değil ama başım çok fazla ağrıyor günde kaç kez ağrı kesici içebiliyorduk bide acile gitsem ilaç vs verirlermi yoksa hiç boşa gitmiyim mi bitkisel şeyler yapıyorum ama baş ağrısı vücut ağrısı zorluyor beni![]()
Bende bundan aldım hem beyaz gürültü var hemde kırmızı ışık uykuya geçişlerini kolaylaştırıyormuş. Bütün cephaneliğim hazır bekliyorumValla ben sırf telefonlarımız esir olmasın diye beyaz gürültü + bir sürü sesi daha olan bu şeyi aldım bence çok işime yarayacak![]()
Bu tarz ürünlerin ismi görünür şekilde paylaşın da biz de bilelimBende bundan aldım hem beyaz gürültü var hemde kırmızı ışık uykuya geçişlerini kolaylaştırıyormuş. Bütün cephaneliğim hazır bekliyorum![]()
Fisher Price Gökkuşağı Müzikli Uyku Yardımcısı HGB91Bu tarz ürünlerin ismi görünür şekilde paylaşın da biz de bilelim![]()
Ben aldığımda 399 tl miş yalnızFisher Price Gökkuşağı Müzikli Uyku Yardımcısı HGB91
Ay ben gerıden gelıuorum hafta sonlarıBu arada ben 2 tane battaniye koydum ya bi kalın örgü biri de müslin daha da mı koymak lazım hastaneden de verirler zaten yeter dedim ama. 2 tane ağız mendili 3 takım kıyafet 5 tane bez 1 pişik kremi 1 ıslak mendil. Biberen ve sağma aletimi götürmüyorum hazır ettim evde olucak ihtiyaç olursa aldırıcam ama emzik aldım onu bilerek aldım emzik vermeyi düşünüyorum çünkü![]()
O ne yenilen içilen bişey mi ?Kizlar bu arada cinsellikde ne durumdasınız??