Gülermisin ağlarmısın vardır bi bildiği diyelim canımay sinirlerim bozuldu doktor geldi simdi bugunde burdaymısım tedavi devam edicekmiş 2. Nst de düzenli sancı görmüş simdi yanıt alıyoruz nst böyle giderse yarın sabah taburcu ederim dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülermisin ağlarmısın vardır bi bildiği diyelim canımay sinirlerim bozuldu doktor geldi simdi bugunde burdaymısım tedavi devam edicekmiş 2. Nst de düzenli sancı görmüş simdi yanıt alıyoruz nst böyle giderse yarın sabah taburcu ederim dedi
Öyle diyoruz artık canım biraz daha yatışGülermisin ağlarmısın vardır bi bildiği diyelim canım![]()
Düzenli sancın var diyip taburcu mu ederim diyoay sinirlerim bozuldu doktor geldi simdi bugunde burdaymısım tedavi devam edicekmiş 2. Nst de düzenli sancı görmüş simdi yanıt alıyoruz nst böyle giderse yarın sabah taburcu ederim dedi
Canım internete bakarak strese sokma kendini ya hep olumsuz seyler yazıyor normalde tansiyonun hangi aralardasoyasosu canım senin tansiyon kaç ile başladı sanki sende 12 13 leri görmüştün küçük geceden beri hala 8 ilk ölçüm 13/8 yine çıldırıcam bi bu çıktı gribim şuan sezaryan olamam
risk 13/9 ile başlıyo ama benim yüzümde ödem var baktım gebelik zehirlenmesi olabilir yazıyor biraz zaman geçsin hastaneyi arayıp direk dr görüşücem yazmakla olmucak
Yok canım dünkü cıkan nst için dedi 2. Cektirdiğimde görmüş ondan sonrakiler iyi cıkmıs yarına kadar tedaviye devam iyi giderse taburcuDüzenli sancın var diyip taburcu mu ederim diyo![]()
İyi çok şükürben bende değilim bugün çok şeyim var hangi birini saysam
![]()
Evet A Astrologsero bu kadar söylenip bebeği son haftaya getirirse tebrik edicem ekstra bi saygı duycam
Ya İnternete bakma canım ya.. Doktorunla irtibata geç bence.. Ama mutlaka geç, cunku bana doktor 13 9 hiç gördün mü demişti, sanrm o sınır gibi bişey olabılır.. Doktoruna sor bencesoyasosu canım senin tansiyon kaç ile başladı sanki sende 12 13 leri görmüştün küçük geceden beri hala 8 ilk ölçüm 13/8 yine çıldırıcam bi bu çıktı gribim şuan sezaryan olamam
risk 13/9 ile başlıyo ama benim yüzümde ödem var baktım gebelik zehirlenmesi olabilir yazıyor biraz zaman geçsin hastaneyi arayıp direk dr görüşücem yazmakla olmucak
Canım şu an stres oldukça hep daha yüksek çıkacak. Elini yüzünü soğuk suyla yıka, enseni ıslat. Limonlu su yap kendine. Birazcık sakinleş ve tekrar ölç bakalım. Bak ben 15 leri bile gördüm. Doktorum takip ediyor hemen öyle almıyorlar. Senden kan ve idrar isterler. İdrarda protein yoksa ve karaciğer enzimlerin iyiyse zaten zehirlenme yoktur. Ama nolur ilk önce sakinleşsoyasosu canım senin tansiyon kaç ile başladı sanki sende 12 13 leri görmüştün küçük geceden beri hala 8 ilk ölçüm 13/8 yine çıldırıcam bi bu çıktı gribim şuan sezaryan olamam
Sağlıkla illerler inşallah. Kaç haftalıksın ?Öyle diyoruz artık canım biraz daha yatış![]()
Sakin kalmaya çalış. Ödem bir çoğumuzda oluyor. Tansiyon benimde baya oynak ama sıkıntı değil. 14/9 olursa gel demişti doktor. Sen bir rahatla sonra tekrar ölçsoyasosu canım senin tansiyon kaç ile başladı sanki sende 12 13 leri görmüştün küçük geceden beri hala 8 ilk ölçüm 13/8 yine çıldırıcam bi bu çıktı gribim şuan sezaryan olamam
Amin canım bugun tam 35+0Sağlıkla illerler inşallah. Kaç haftalıksın ?
Bizim ki sağdaki kedili ama baya zor takmakAy varsa link atar mısın? Kızımda kedi meraklısı bizim de dolaba ihtiyacımız var![]()
Haber ver bize deDr aradım gel dedi bişey yiyip içmeden hazırlandım gidiyorum
Haberdar et canım biziDr aradım gel dedi bişey yiyip içmeden hazırlandım gidiyorum
O zor kısmı eşime paslıyorum kayınpederimleBizim ki sağdaki kedili ama baya zor takmak![]()
O zaman hemen yaparlar biz kör topal yapmaya çalıştık baya zorlandıkO zor kısmı eşime paslıyorum kayınpederimlekendisi marangoz kayınpederimin halleder inşallah
![]()