- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.629
- 83
Lena düzeltilmişe göre tam 3,5 aylık şu an biraz korkmaya başladımİki gün önce başladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lena düzeltilmişe göre tam 3,5 aylık şu an biraz korkmaya başladımİki gün önce başladı![]()
Haha bu ay ekmek bile almam ben artıkbugünde kozmetik sektörüne el atıp ne var ne yok aldım. Daha da almam bir şey
![]()
Haha yarın ekmek almamBu ay dediğin şubat değildir umarım, yarın bitiyor çünkü![]()
Bizim şuanlık herşey stabilKızlar tam olarak 4. Ay kabuslarınız ne zaman başladı3. Ay bittiğinde mi yoksa ortalarında mı ?
Çok şükür canım iyi Alp paşa nasıl oldutrueliving_ oğluş nasıl oldu iyleştimi iyimi?
Ekmek alma zaten, diyetteyizHaha yarın ekmek almammartta da eşime sinirimi kart yerine başka şeyden çıkarmam gerekli yoksa batıcaz
![]()
Lena düzeltilmişe göre tam 3,5 aylık şu an biraz korkmaya başladım![]()
Ay ne güzeldi o zamanlarBizim şuanlık herşey stabilHaftaya 4. Ayımıza girecegiz cumartesi inşallah .
Aaa nasıl yani, emzirirken de mi ciğer yasakAyy doktorun somon fümeyi bilmediğine inanmak istedim şu an
Evet ciğer yasak ama ananas değil tabii.
Ben kuralcıyım bu konularda. Emzirirken o kadar pure değilim ama![]()
Meme reddi ve uykuya direnme 3.ay sonrası başlamıştıKızlar tam olarak 4. Ay kabuslarınız ne zaman başladı3. Ay bittiğinde mi yoksa ortalarında mı ?
Yok ya hamileyken yasaktıAaa nasıl yani, emzirirken de mi ciğer yasak![]()
Her şeyi ama her şeyi ağzına götürüyor, ayrıca yemek yiyen insanlara bayılıyor. Biz yemek yerken kendinden geçiyor. Hatta teyzemle görüntülü konuşuyorduk geçen gün, resmen ekrana girecek o yemek yedikçeKızlar benim de size bir sorum olacak aslında.
Benim kız oral dönemi şiddetli yaşıyor bence ona göre her şeyi yemeli ve emmeli. Eli zaten hep ağzında ama yüzünü silerken pamuğu yemeye çalışıyor, elimle severken elimi ağzına götürmeye çalışıyor. Tüm oyuncaklar zaten ağzında.
Gerçekten sizlerin de böyle mi? Veya cidden normali mi bu?
Bugün peluş topu yalayabiliyor diye tummy timeda 5 dk fazladan durmuştur yani
O kadar mı kötü yaAy ne güzeldi o zamanlar![]()
Ayy bizimde 4 ay dün oldu bende çok korkuyorumLena düzeltilmişe göre tam 3,5 aylık şu an biraz korkmaya başladım![]()
Eşimde dün kafamı karıştırdıKızlar tam olarak 4. Ay kabuslarınız ne zaman başladı3. Ay bittiğinde mi yoksa ortalarında mı ?
Aynı durumdayımAyy bizimde 4 ay dün oldu bende çok korkuyorum![]()
Eşimde dün kafamı karıştırdı4.ay kabusları var sırada dedim. 4 doldu 5e girdik. Geçti gitti onlar dedi
3ten4e mi bu olay, yoksa 4ten 5e ilerlerken mi? Tecrübeli anneler bilir
![]()
Çok şükür bitti gitti bunuda atlattıkÇok şükür canım iyi Alp paşa nasıl oldu![]()
Doktor ne dedii pekiMerhaba kasım annelerı bebeğimin dün 4 aylık kontrolü vardı ama hiç kilo almamiş 100 gr bile zor almış gibi neden böyle olur başına gelen varmı çok kusan bir bebek ama şimdiye kadar her ay 1 kilodan fazla aldı ama bu ay neden böyle oldu sütün var emiyor aynı düzen devam ediyor