Yinede doktora danış bence progestan verebilir ihtimale karşı

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ayyyy değerin çok güzel maşallah ama lekenmeye dikkat et canım sorma şansın varsa doktoruna yada hemşirene yaz inşallah güzel geçer sürecin
Değerim 2 katına çıkmıştı ama lekelenmem artımca doktorum düşük riski dedi. Benim transferim tutuyor bu değer yükselmesi de oluyor ama kese kalp atışı zamanalrında düşükler oluyor neden böyşe acaba benim gibi yaşayan var mı

Peki karnına kasık ağrısı dışında Regl ağrısı giren var mı normal mi sizce
Bende asiri bi kasik arasi var su an korkuyorum tutmadı mı acaba diye ağlıyorum hatta agri belime bobreklerimin oralara kadar vuruyor asiri değil agri ama bilemiyorum cok üzgünüm

Benimde iki gündür kahverengi ve pembe kanamam oluyor. Transferden sonra 18. Günüm bende daha keseyi görmeye gitmedim. Senin kaçıncı günde başlamıştı lekelenmen

Bende asiri bi kasik arasi var su an korkuyorum tutmadı mı acaba diye ağlıyorum hatta agri belime bobreklerimin oralara kadar vuruyor asiri değil agri ama bilemiyorum cok üzgünüm
Hayır düşünme öyle bende acaba tutmadı mı diye düşünüyorum ama öyle değil galiba doktorum yumurta büyümeye başlıyor normal demişti kasık ağrısına sakın böyle düşünme stres bizim en büyük düşmanımız sürekli buraya girip yorumları okuyorum kafa dağıtmaya baya etkili oluyor yada merak ettiğim şeyleri soruyorum en iyisi bir uğraş bulmak kendimize

Canımm hiç korkma Allahın izniyle bebeğin seninledir . Ben transferin 7. Günü bıçak saplanır tarzda ağrı hissetmiştim ara ara da karın ağrım olmuştu regl ağrısına benzer ama çok şükür bak bir sıkıntı yokmuş. Hiç hiç olumsuzluğa itme kendini

Canım benim ağlama ben de ağrı ve belirti yok diye ağlıyorum Allahımmm sen bize merhamet eyle de pozitifleri görelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…