- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.961
Canısıııı ne yaptınHastanedeyiz kızlar bekliyoruz transfer için elim kalbimdeduygularımı anlatamam size Rabbim gözyaşımı mutluluk etsin. İnşallah hepimiz bu yolda hayırla ilerler hayırla selamete çıkarız
Yinede doktora danış bence progestan verebilir ihtimale karşıkızlar size birşey danışmak istiyorum. Dün akşam kahverengi kanamam olmuştu sabaha kadar devam etti bugünde rengi pembeye döndü. Doktorum kırmızı renkli olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama korkuyorum. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda ?
Oyyyy maşallah yaaa güzellikler seni bulsun
Maşallah canım sıkıca tutundular nasıl kalite oluyor o bilmiyorum canım ben
Değerim 2 katına çıktı ama lekelenmem de artınca doktorum düşük riski dedi kalçadan iğne verdi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah yükselmiştir canım iyi düşün iyi olsun rabbim emeğini boşa cikartmasin
Değerim 2 katına çıkmıştı ama lekelenmem artımca doktorum düşük riski dedi. Benim transferim tutuyor bu değer yükselmesi de oluyor ama kese kalp atışı zamanalrında düşükler oluyor neden böyşe acaba benim gibi yaşayan var mıAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ayyyy değerin çok güzel maşallah ama lekenmeye dikkat et canım sorma şansın varsa doktoruna yada hemşirene yaz inşallah güzel geçer sürecin
Bende asiri bi kasik arasi var su an korkuyorum tutmadı mı acaba diye ağlıyorum hatta agri belime bobreklerimin oralara kadar vuruyor asiri değil agri ama bilemiyorum cok üzgünümPeki karnına kasık ağrısı dışında Regl ağrısı giren var mı normal mi sizce
Çıktın mı kuzum nasıl geçti?Hepinizden Allah razı olsun
Canimm gozun aydin sonunda bebislerine kavuştunnnn gayet güzel görünüyorlar
Progestan fitil ve göbekten iğne olarak kullanıyorum hergün zatenYinede doktora danış bence progestan verebilir ihtimale karşı
Yok almak istiyorum duş almayışımın üstünden 4 gün geçti hemşireler bir gün sonra duşa girebilirsin dediler ama eşim engel oluyor ve kendimi çok kötü hissediyorumHiç bilmiyorum ki canım, sen duş aldin mı? Ben korkumdan bişey olur diye alamıyorum
Benimde iki gündür kahverengi ve pembe kanamam oluyor. Transferden sonra 18. Günüm bende daha keseyi görmeye gitmedim. Senin kaçıncı günde başlamıştı lekelenmenDeğerim 2 katına çıkmıştı ama lekelenmem artımca doktorum düşük riski dedi. Benim transferim tutuyor bu değer yükselmesi de oluyor ama kese kalp atışı zamanalrında düşükler oluyor neden böyşe acaba benim gibi yaşayan var mı
Hayır düşünme öyle bende acaba tutmadı mı diye düşünüyorum ama öyle değil galiba doktorum yumurta büyümeye başlıyor normal demişti kasık ağrısına sakın böyle düşünme stres bizim en büyük düşmanımız sürekli buraya girip yorumları okuyorum kafa dağıtmaya baya etkili oluyor yada merak ettiğim şeyleri soruyorum en iyisi bir uğraş bulmak kendimizeBende asiri bi kasik arasi var su an korkuyorum tutmadı mı acaba diye ağlıyorum hatta agri belime bobreklerimin oralara kadar vuruyor asiri değil agri ama bilemiyorum cok üzgünüm
Canımm hiç korkma Allahın izniyle bebeğin seninledir . Ben transferin 7. Günü bıçak saplanır tarzda ağrı hissetmiştim ara ara da karın ağrım olmuştu regl ağrısına benzer ama çok şükür bak bir sıkıntı yokmuş. Hiç hiç olumsuzluğa itme kendiniBende asiri bi kasik arasi var su an korkuyorum tutmadı mı acaba diye ağlıyorum hatta agri belime bobreklerimin oralara kadar vuruyor asiri değil agri ama bilemiyorum cok üzgünüm
Canım benim ağlama ben de ağrı ve belirti yok diye ağlıyorumBende asiri bi kasik arasi var su an korkuyorum tutmadı mı acaba diye ağlıyorum hatta agri belime bobreklerimin oralara kadar vuruyor asiri değil agri ama bilemiyorum cok üzgünüm
İnşallah bundan sonra sıkıntı olmadan geçer gebelik dönemin canım dualarım seninleDeğerim 2 katına çıktı ama lekelenmem de artınca doktorum düşük riski dedi kalçadan iğne verdi bakalım hayırlısı olsun
Olsun canım bence biz bu kadar takılıyoruz ama tıbben belki hiçbir anlamı yokHadi ya bi tane de ondan yedim bence yenilmemesi gereken şeyleri liste yapalım
İnşallah canım sağol Allah razı olsunİnşallah bundan sonra sıkıntı olmadan geçer gebelik dönemin canım dualarım seninle
Amin canım senden de Allah razı olsun Rabbim korusun kollasın seni ve bebeğini inşallahİnşallah canım sağol Allah razı olsun
Valla bende canım ya, aynı korkuları paylaşıyoruzYok almak istiyorum duş almayışımın üstünden 4 gün geçti hemşireler bir gün sonra duşa girebilirsin dediler ama eşim engel oluyor ve kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?