- 4 Temmuz 2019
- 1.541
- 1.337
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.941
Benimde öyle canım hatta bel ağrısı da varPeki karnına kasık ağrısı dışında Regl ağrısı giren var mı normal mi sizce
Yok canım çok aşırı tüketiminde belki sorun olur hiç canını sıkma , ben de başlarda bilmiyordum nar da iyi değilmiş yemiştim 3 gün ard ardaHadi ya bilmiyordum çok teşekkür ederim bilgi için sorun olmuş mudur acaba ya
Hakkında hayırlısı olsun umarım sana sımsıkı tutunur bebişler
AminnnnnnnHakkında hayırlısı olsun umarım sana sımsıkı tutunur bebişler
Kuzum maşallah endometrium da çok güzel görünüyor embriyolar da , Rabbim seni , hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah
AminnnnnKuzum maşallah endometrium da çok güzel görünüyor embriyolar da , Rabbim seni , hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallahÖyle güzel öyle heyecanlı bir dönem ki , hayırlısıyla mutlulukla geçsin inşallah
Çok güzel yerleşmiş yerine bence kaliteleride gayet iyi ikiside tutunacak inş
Normal mi acabaBenimde öyle canım hatta bel ağrısı da var
Hadi ya bi tane de ondan yedim bence yenilmemesi gereken şeyleri liste yapalımYok canım çok aşırı tüketiminde belki sorun olur hiç canını sıkma , ben de başlarda bilmiyordum nar da iyi değilmiş yemiştim 3 gün ard arda
Ay nasıl güzel bi foto ya ilerde daha büyüklerini de çekersin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım benim
Dualarımız seninle bebişlerin sana sımsıkı tutunsun. Güzel haberlerini duymayı sabırsızlıkla bekliyoruz
Amin inşallah canım rahat ol hersey güzel olur inşallah
Kuzum heycanla bekliyoruzzz
Hadi bakalim yolunuz açık ve bebislerinle olsun kuzumm❤
Çok güzel yerleşmiş yerine bence kaliteleride gayet iyi ikiside tutunacak inş
Ay nasıl güzel bi foto ya ilerde daha büyüklerini de çekersin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım benimAllah gönlündekini versin inşallah
Canım benim daha güzel haberlere inşallah
Canım hayırlı olsun bebeklerimiz sımsıkı tutunsun insallah Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın bizleri sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun insallahİçinizin kıpır kıpır olmasnı şimdi daha iyi anlıyorum
Hiç bilmiyorum ki canım, sen duş aldin mı? Ben korkumdan bişey olur diye alamıyorumNormal mi acaba
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?