Dediğim gibi hepimiz en çokta engebeli yollara gebeyiz herkes bi şekilde tırmana tırmana çıkıyor bu yolu Rabbim sonunu hayır etsin
inşallah hepimizin okadar zorki ama yalnız değiliz çok kişi var böyle canımızı sıkmayalım ve duamızda ısrarcı olalım.senınde transferin hayırla sonuçlansın birde ismi azam okurmusun canım internetten aç oku okadar büyük ve güzel bir duaymış ki ben yenı tanıştım 3 gundur okuyorum hatta hatırlatma kurdum telefona unutmuyım diye

7 yıldır hiç gebe kalmadım 1 kere bile o duyguyu tatmadım herşeye şükredin olsun en azından rahminizde bebek oluşuyor bi çoğumuzda o da olmuyor yaşlarımız bu uğurda ilerledi hepimizin... sabırla devam edeceğiz napalım bizlern imtihanı buymuş

Düşündüm inşallah Ocak adetiyle tekrar gideceğim cnm merkezime yani bu regl bitecek sonra bidaha olup gideceğim inşallah
Sen nasılsın istersen cnm bn hep seninleyim
Tmm gülüm okur dinlerim bnde
Kızlar ben bugün kan verdim 1.6 çıkmış sonucum bunun artma ihtimali yok di mi 7.günüm bugün
5 gün var daha yaradan ne nasip eder bilemeyiz neden erken kan verdin

7 Atalıkta test günüm benim
Aaa benim de 7 aralik❤
Ah canim sorma benim de böyle nasil ifade edebileceğimi sasirdim esim annem inanmıyor bana tutmadı gibi geliyor üzülüyorum kendimi tutuyorum evde test yapmamak için ben komik videolar acip surekli gülüyorum moral toplamak için.hakkımızda hayırlısı olsun❤

Kızlar ben bugün kan verdim 1.6 çıkmış sonucum bunun artma ihtimali yok di mi 7.günüm bugün
Canim bana kalırsa da erken yapmissin daha kanda ufak ufak yükselir. normal test gününde yada 2 gün sonra tekrar yaptir kan testini derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…