- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.081
inşallah hepimizin okadar zorki ama yalnız değiliz çok kişi var böyle canımızı sıkmayalım ve duamızda ısrarcı olalım.senınde transferin hayırla sonuçlansın birde ismi azam okurmusun canım internetten aç oku okadar büyük ve güzel bir duaymış ki ben yenı tanıştım 3 gundur okuyorum hatta hatırlatma kurdum telefona unutmuyım diyeDediğim gibi hepimiz en çokta engebeli yollara gebeyiz herkes bi şekilde tırmana tırmana çıkıyor bu yolu Rabbim sonunu hayır etsin
Selam kızlar biraz içimi dökeceğim... Bir psikoterapist olarak hep dert dinleyen oldum. Bu kez gerçekten derdimi dökmeye çok ihtiyacım var...
Ben 2 yıldır bebek sahibi olmak için canla başla didiniyorum. Sürecim çok zor geçti. Allah daha beterlerini yaşatmasın ama çok zor şeyler yaşadım.
2 doğal yolla olan ama sonra kimyasala dönen gebelik ve düşükler. 1 dış gebelik ve ameliyatla sağlıklı olan tüpümün alınması. Sonra düşükler ve ameliyatla rahmimin t şeklini alması ve bir rahim ameliyatı. Tabi arada çektirdiğim rahim filmleri ilaçlar iğneler onları saymıyorum. Sonra 1 tüp bebek. Tam tuttu derken mutluluktan havalara uçarken kalbinin durması ve beni kör karanlığa çeken bir kürtaj işlemi. Sonra 1 tüp bebek denemesi ama negatif sonuç. Şimdi 1 deneme daha yapıldı. Yine değerlerim çok güzeldi, ikiye de katlandı ama kanamalarım var. Ve bugün yeniden aynı cümleleri söyledi doktorum: Düşük riski var... Aklımdan atamıyorum bu cümleyi. Sanki içim yanıyor. Haksızlığa uğramış hissediyorum. Yalnız ve çaresiz hissediyorum. Kalbim kırılıyor ruhum daralıyor. Ümidim yıkılıyor. Biliyorum belki daha yolun çok başı. 10 yıllarca bu süreci yaşayanlar var belki ben de öyle yaşayacğım. Bilmiyorum. Ama şu an yerle bir hissediyorum. Çok üzgünüm... Sizler bu sürece nasıl dayanıyorsunuz? Ben bazen dayanamayacağımı hissediyorum...
Sen nasılsın istersen cnm bn hep seninleyimDüşündüm inşallah Ocak adetiyle tekrar gideceğim cnm merkezime yani bu regl bitecek sonra bidaha olup gideceğim inşallah
Tmm gülüm okur dinlerim bndeinşallah hepimizin okadar zorki ama yalnız değiliz çok kişi var böyle canımızı sıkmayalım ve duamızda ısrarcı olalım.senınde transferin hayırla sonuçlansın birde ismi azam okurmusun canım internetten aç oku okadar büyük ve güzel bir duaymış ki ben yenı tanıştım 3 gundur okuyorum hatta hatırlatma kurdum telefona unutmuyım diye
5 gün var daha yaradan ne nasip eder bilemeyiz neden erken kan verdinKızlar ben bugün kan verdim 1.6 çıkmış sonucum bunun artma ihtimali yok di mi7.günüm bugün
İğnem vardı gitmişken yapayım dedimSen nasılsın istersen cnm bn hep seninleyim
Tmm gülüm okur dinlerim bnde
5 gün var daha yaradan ne nasip eder bilemeyiz neden erken kan verdin
7 yıldır hiç gebe kalmadım 1 kere bile o duyguyu tatmadım herşeye şükredin olsun en azından rahminizde bebek oluşuyor bi çoğumuzda o da olmuyor yaşlarımız bu uğurda ilerledi hepimizin... sabırla devam edeceğiz napalım bizlern imtihanı buymuş
Erken ama gülüm şimdi üzüldün sen ve bu hem seni etkileyecek hemde miniğiİğnem vardı gitmişken yapayım dedim
Ama bu saatten sonra artar mı ki? Çift embriyo koyulmuştu varsa az bi değer olsa bile çıkar demiştimErken ama gülüm şimdi üzüldün sen ve bu hem seni etkileyecek hemde miniği
Kuzucum kaçıncı gün embriyosu tek mi çiftin bende 7. Gün idrarda negatif almıştım kan da 0.18 çıktı çok düşük çıktı benimKızlar ben bugün kan verdim 1.6 çıkmış sonucum bunun artma ihtimali yok di mi7.günüm bugün
5. Gün çift embriyoydu benim 1.6 da çok düşük benceKuzucum kaçıncı gün embriyosu tek mi çiftin bende 7. Gün idrarda negatif almıştım kan da 0.18 çıktı çok düşük çıktı benim
BeeeenKızlar, 2. Çocuğu için transfer olacak olan var mı
Ben son gün bidaha verdim emin olup ilaçları öyle bıraktım canım5. Gün çift embriyoydu benim 1.6 da çok düşük benceolsa yüksek çıkardı herlade
Ne desem bilemedimAma bu saatten sonra artar mı ki? Çift embriyo koyulmuştu varsa az bi değer olsa bile çıkar demiştimçok kötü oldum şimdi
Doktor da ayın 1inde tekrar ver artma ihtimali var yazmış ama ben hiç artan görmemiştim buradaBen son gün bidaha verdim emin olup ilaçları öyle bıraktım canım
Aaa benim de 7 aralik❤7 Atalıkta test günüm benim
Ah canim sorma benim de böyle nasil ifade edebileceğimi sasirdim esim annem inanmıyor bana tutmadı gibi geliyor üzülüyorum kendimi tutuyorum evde test yapmamak içinGece kasığıms öyle bir Regl sancısı girdi dedim tamam tutmadı git gide iyice paranoyak olmaya başladım ve ufak ufak kasığımda sızılar varbirde çok dengem bozuldu normal şartlarda asla gülmeyeceğim şeylere kahkaha atıyorum ve karnım çok harekete ediyor ve daha çok tedirgin oluyorum niye böyle oluyor
Ümit kesilmez canım elbet ama bilinmiyor işte ne desek boşDoktor da ayın 1inde tekrar ver artma ihtimali var yazmış ama ben hiç artan görmemiştim burada
Ümidini kırma Rabbim hayırlı kapılar açsınDoktor da ayın 1inde tekrar ver artma ihtimali var yazmış ama ben hiç artan görmemiştim burada
canım bence çok erken bekle normal test gününde tekrar kan ver benceKızlar ben bugün kan verdim 1.6 çıkmış sonucum bunun artma ihtimali yok di mi7.günüm bugün
Canim bana kalırsa da erken yapmissin daha kanda ufak ufak yükselir. normal test gününde yada 2 gün sonra tekrar yaptir kan testini derim benKızlar ben bugün kan verdim 1.6 çıkmış sonucum bunun artma ihtimali yok di mi7.günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?