- 4 Haziran 2022
- 445
- 579
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.161
Prolutan daha iyi onun ml i fazla o yüzden süre uzundurMerhaba arkadaşlar aranızda prolutan iğnesi kullanan varmı? Ben progestan vurduruyordum günlük iki ampul, bu gun doktor muayinesinde oldum prolutona geçicez hafta bir kez dedi, bana sanki az geldi. Alışmışım günlük iğnelere delik deşik olmaya)
O ağlamak hepimizde var , ama çok güzel olcak bu sefer kavuscaz bebeklerimize çok inaniyorumBende sürekli mide bulantısı var canım, ve ara ara kasık ağrısı ilaclandandir diye düşünüyorum, bide sürekli ağlamak geliyor içimden
Canim uzuldum rabbim en kısa zamanda en güzelinden yine nasip etsin ❤Kızlar, benim sonuç negatif.. 3.gün embriyolarıydı. 10.gün kan verdim, 1.2 çıkınca doktor ilaçları bırakabilirsin dedi..
bekleyen herkese pozitif testler ve sağlıklı bebişler dilerim
Iron Butterfly
Benim de aynı bugün 9 gün çok fazla değişiklik yok nadiren bulantı bazen de baş ağrısı oluyor o kadarBenim de aynı hala ilk günkü ağrıları çekiyorum hafif kaşık batması ve ara ara regl sancısı
Offf offf hayatımda normal şartlarda hiç bir zaman ilaçları düzenli kullanan bir insan değildim ama işteAşkım ben ilaç olarak
Günlük 3 estrofem
Sabah akşam tetradox 3 tanem kaldı
2 ampül progestan
Ve birde göbekten clexane diye iğne başladım dün bunlar sadece birde hafta da 1 unuttum adını bişey Depot vurunacağım
Sabah hafif bel ağrısı ve karnimda gerginlik vardi yorganın altındayım hepsi geçti ısınıncaKızlar bugün benim 5. Günüm ama hiç belirtim yok siz de durumlar nasıl
Tesekkür ederim canım içim rahatladı birazProlutan daha iyi onun ml i fazla o yüzden süre uzundur
Çok erken test yapmışsın bence de devam etmelisinÖyle canım ben ilaçlara devam edeceğim bakalım hakkımızda hayırlısı
Hatta benim kanamam olmuştu ilk transferimde doktor prolutan Depot vurdurmustu tam dozTesekkür ederim canım içim rahatladı biraz
Merhaba arkadaşlar aranızda prolutan iğnesi kullanan varmı? Ben progestan vurduruyordum günlük iki ampul, bu gun doktor muayinesinde oldum prolutona geçicez hafta bir kez dedi, bana sanki az geldi. Alışmışım günlük iğnelere delik deşik olmaya)
Hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar yanlış bilgi vermek istemem ama kasiklarin ağrıması iyi bişey diye düşünüyorum, ama benim agrimiyor , 4. Denemem bu , daha rahatım aslında bugün yürüyüş yaptım 15 dk dışarda pazartesi günü transfer oldum kan dolaşımı önemli diyorlar.
Hapsirdim ıkındıminşallah bişey olmaz bebislerime
Al benden de o kadar bende hiç ilaç sevmem ama artık el mahkumOfff offf hayatımda normal şartlarda hiç bir zaman ilaçları düzenli kullanan bir insan değildim ama işteşu an küçüçük belki nohut tanesi kadar bi şeyin Allahın izni ile bana tutunması için nasıl çabalıyorum nasıl bide sürekli bi umutsuzluğa kapılma durumum var tabi ağrıların sızıların yanında Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bize de birer Melek nasip etsin inşallah
Haftada 1 kullanacağım bende onu 2 vurundum 1 kutu kldı oda 5inde vurunucamHatta benim kanamam olmuştu ilk transferimde doktor prolutan Depot vurdurmustu tam doz
Bende Ankarada tedavi görüyorum memnunum devletteyim tavsiye de ederimTabi ki. Şimdi yeni doktor arayişindayim. Memnun musunuz siz?
Evet son adet tarihine göre bakılıyor ya öğrendiğimize 1 aylık oluyor
Hayırlısı olsun inşallah
Al benden de o kadar bende hiç ilaç sevmem ama artık el mahkum
Az önce bi uygulamadan hamilelik muhabetine baktım eğer olmuş olsa bugün 2 haftalı hamilelik gözüküyor gözlerim doldu beeee yazıyı görünce
Doğrudan varikosel mi dediler? Eşinizde sperm çıkışı var miydi? Bizde hiç yoktu tese olduk da ondan sordumBenim eşim de de varikosel var. Ama ameliyatlık durumda değil demişlerdi. Dr. En az 5 embriyo bekliyordum dedi. Tam işlem öncesi böyle söylenince çok moralim bozuldu. Ne ben sordum neden böyle diye ne o bişey anlattı. Sadece 2 embriyo transferi konusunda ısrar ettim. Bir daha o merkeze gitmek istemiyorum. Zaten bu benim ilk ve son denemem bir daha bu kadar maliyeti karşılayamam hayırlısı olur inşallah.
Sanki estrofem ve Progestan iğneden gibi geliyor bana ama zaten bi avuç hap içiyor her gün iğne vuruluyoruz mutlaka ilaçların etkisi vardır diye düşünüyorum benAlt karın ağrısı ilaçlardan mi iğnelerden mi acaba
Benim annemin gebe kalma konusunda hiç bir sorunu yok şuan istese şuan yine çocuğu olurCanim cok gidip geliyorum yapsam mi diye ama biliyorsun bu tup bebek disinda hepimiz defalarca denedik ve hep tek çizgi gördük 1 kere bile ovulastonda dahil cift çizgi görmedim. Büyü bozulsun istemiyorum kan testini sabırla bekleyeceğim zaten idrarda gec cikiyor kanda bile hcg nin çıkması transferden 6 gün sonra ilk başlıyor. Dolayısıyla belirli bir seviyeye gelmesi için verilen süre oldukça normal ,nasipse zaten benimlesin nasip değilse çoktan gitmiştir diye düşünüyorum. Bi de yolumuz uzun kimimiz ilkinde mutluluğu yakalıyor kimisi defalarca deniyor nasip kısmet meselesi❤ yine de olumsuz dusunme simdi nasılsın agrin var mi? Annenle konuştun mu onun bu süreçleri nasılmış?? annem nasil geçirdi ise ben de oyle geçiririm diye tahmin ediyorum ❤
O kadar hevesliyim ki o uygulamaları kullanmaya, İnşAllah nasip olur hepimize, ama söz verdim kalp atışını duyduktan sonra indiricem uygulamayı
Hayırlısı olsun inşallah
Al benden de o kadar bende hiç ilaç sevmem ama artık el mahkum
Az önce bi uygulamadan hamilelik muhabetine baktım eğer olmuş olsa bugün 2 haftalı hamilelik gözüküyor gözlerim doldu beeee yazıyı görünce
Dünün heyecanından fark edemedimMerhaba benim de 25 Kasım 3. Gün 27 Kasım 5. Gün embriyosu taze transfer oldum bekliyorum çok heyecanlıyime hepimiz bebislerimize kavusalim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?