Arkadaşlar yanlış bilgi vermek istemem ama kasiklarin ağrıması iyi bişey diye düşünüyorum, ama benim agrimiyor , 4. Denemem bu , daha rahatım aslında bugün yürüyüş yaptım 15 dk dışarda pazartesi günü transfer oldum kan dolaşımı önemli diyorlar.
Hapsirdim ıkındım inşallah bişey olmaz bebislerime

Prolutan daha iyi onun ml i fazla o yüzden süre uzundur

Canim uzuldum rabbim en kısa zamanda en güzelinden yine nasip etsin ❤

Offf offf hayatımda normal şartlarda hiç bir zaman ilaçları düzenli kullanan bir insan değildim ama işte şu an küçüçük belki nohut tanesi kadar bi şeyin Allahın izni ile bana tutunması için nasıl çabalıyorum nasıl bide sürekli bi umutsuzluğa kapılma durumum var tabi ağrıların sızıların yanında Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bize de birer Melek nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun inşallah
Al benden de o kadar bende hiç ilaç sevmem ama artık el mahkum

Az önce bi uygulamadan hamilelik muhabetine baktım eğer olmuş olsa bugün 2 haftalı hamilelik gözüküyor gözlerim doldu beeee yazıyı görünce

Evet son adet tarihine göre bakılıyor ya öğrendiğimize 1 aylık oluyor

Doğrudan varikosel mi dediler? Eşinizde sperm çıkışı var miydi? Bizde hiç yoktu tese olduk da ondan sordum

Benim annemin gebe kalma konusunda hiç bir sorunu yok şuan istese şuan yine çocuğu olur hamilelik sürecinde ağır işte görür düğğne gider hoplar zıplarda kız kardeşimde kanaması çok oldu ama yinede o stresli sıkıntılı dönemlerini çok normal bir şekilde geçirdi maaşallahı vardı. Hatta bende hemen çocuğum olur sandım olmayınca sürekli doktora gittim hiç bir sorun çıkmayınca eşimi gönderdim sorun nerde olduğu ortaya çıktı öyle işte

O kadar hevesliyim ki o uygulamaları kullanmaya, İnşAllah nasip olur hepimize, ama söz verdim kalp atışını duyduktan sonra indiricem uygulamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…